Hlavní obsah

Móda podle Melanie Griffith: Její nekomplikované outfity vám budou slušet ve třiceti i šedesáti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melanie Griffith souzní s rčením „v jednoduchosti je krása“ a inspiruje nás svými nekomplikovanými outfity, na které můžete vsadit, ať už je vám třicet, čtyřicet, padesát nebo jako herečce šedesát plus. Na které kousky nedá dopustit?

Článek

Za desítky let strávených v Hollywoodu si herečka Melanie Griffith vybudovala svůj styl, kterého se drží. Šestašedesátiletá hvězda si plní šatník nadčasovými kousky a trendy do něj vpouští jen opatrně, zároveň se jí ale podařilo přijít s něčím vlastním, co dělá její styl osobitějším. Prvky, ke kterým se herečka neustále vrací, jsou roláky, dlouhá trika s otvory na palce, které jí částečně překrývají ruce, a kočičí sluneční brýle, jež téměř neodkládá.

Zamyslely jste se někdy nad tím, které kousky neodmyslitelně patří k vám? Pokud nic jako „signature“ prvky, jež by pro vás byly charakteristické, nemáte, zkuste si to zadat jako módní úkol na rok 2024. Právě tyhle drobnosti dokážou vnést do vašeho stylu více individuality.

Módní baggy džíny

Melanie Griffith se rozhodně neřadí ke hvězdám, které by horlivě sledovaly každý trend, vůči vývoji módy ale samozřejmě úplně imunní není. V poslední době například čím dál častěji odkládá úzké kalhoty a s oblibou nosí baggy džíny s volnějšími nohavicemi. Na chuť přišla i masivním chunky mokasínům, další kousky z jejího outfitu už jsou ale klasikou, která k ní patří dlouhá léta.

Láska k rolákům

Hvězda miluje roláky, zvlášť pokud mají prodloužené rukávy, které překrývají hřbety rukou. Pokud vám tenhle kousek přijde zajímavý, pošleme vás na jisto – stejné vršky, dokonce z příjemné merino vlny, mají v Lindexu. S rolákem i bez. Jestli k nim obléknete, stejně jako Melanie Griffith, pouzdrovou sukni, nebo se přikloníte třeba k širším kalhotám, už je na vás.

Výrazná červená

Červená je barvou téhle sezony, vsadíme se ale, že to není důvod, proč ji má představitelka Podnikavé dívky v šatníku. Ačkoli tíhne k neutrálním barvám a zejména černé, dobře ví, jak umí takový prvek rozzářit outfit. Výrazné triko opět oblékla k volnějším džínům a obula oblíbené sandály Birkenstock, ve kterých může v L. A. chodit od jara až do podzimu.

Klasický kalhotový kostým

V jejím šatníku nechybí ani kalhotový kostým, přičemž herečka preferuje prodloužené sako a zúžené kalhoty, mírně jdoucí do zvonu. Pod sako oblékla klasickou bílou košili, vklouzla do oblíbených mokasínů a tadá – stylový look je na světě.

Do společnosti v černé

Nejoblíbenější barvou herečky je černá a ráda se k ní uchyluje i v případě, že se chystá do společnosti. Na loňskou filmovou premiéru si oblékla áčkovou sukni, kterou doplnila rolákem a kozačkami na stabilním podpatku. Aby celku dodala na zajímavosti, coby doplněk si vybrala krajkové rukavičky bez prstů.

Načítám