Hlavní obsah

Módní úlety slavných: Richard Krajčo pohořel na stříbrné košili, Kanye West jako Fantomas v gumákách

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není každý den posvícení, chtělo by se říct při pohledu na následující pánské outfity. Kdo kombinoval, až překombinoval? Herec Richard Krajčo, ale i idol Robert Pattinson nebo Justin Bieber.

Článek

Pánská móda se za poslední roky výrazně proměnila. Muži jsou ve svých módních volbách čím dál odvážnější a dokazují nám, že i jim sluší spousta prvků, které dříve náležely převážně ženám. Stereotypy boří Harry Styles, který miluje růžovou a kamínky (mimochodem, stylista Filip Vaněk pořídil Leoši Marešovi na turné zdobené džíny Gucci za 215 000 korun), ale i Brad Pitt, který se loni vydal na premiéru v sukni. Hranice mezi riskantním outfitem a módním úletem je ale velmi tenká. Kteří slavní pánové ji překročili?

Richard Krajčo zůstává nepochopený

Než se pustíme do zahraničních vod, musíme se zastavit u zpěváka a herce Richarda Krajča, který v poslední době změnil styl, pochvalných komentářů se mu ale nedostává. Jeho oblečení (a stříbrná kabelka) byly jedním z hlavních „poslavíkových“ témat a kritika se snesla i na jeho outfit, ve kterém přišel na finále StarDance. A nepovedl se mu ani výběr oblečení na nedávnou premiéru filmu Gump – jsme dvojka. Jeho stříbrnou košili potkal stejný osud jako předtím kabelku.

West jako Fantomas a polonahý Lil Nas X

Asi nejpodivnějším člověkem v módním průmyslu je momentálně Kanye West neboli Ye, který chodí většinu času kompletně zamaskovaný. Zatímco letos nosí černou masku, připomínající postavu Jasona z hororu Pátek třináctého, v minulosti chodil po ulicích jako Fantomas.

O tom, že i mistr tesař se někdy utne, svědčí model hollywoodského idola Roberta Pattinsona, kterému někdo poradil, že kožich bude skvělou volbou k sukni, nebo zpěváka Justina Biebera, který byl při oblékání mikiny na zip přehnaně kreativní.

Za roztomilý módní úlet pak považujeme pletenou kuklu s kytičkami, kterou si na závod F1 navlékl jinak bezchybně oblečený Lewis Hamilton, nebo hlavu v podpaží, tu si jako doplněk přinesl na Met Gala Jared Leto.

Beze slov jsme naopak zůstali při pohledu na polonahého rapera Lil Nase X nebo zpěváka Sama Smitha, ti si na předávání hudebních cen vybrali opravdu podivné modely.

Načítám