Hlavní obsah

Elegance i síla: Tohle se slavným mužům líbí na ženách

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Šance potkat v Česku hollywoodskou celebritu jsou poměrně vysoké. Jde totiž o oblíbené místo zahraničních filmařů. Ženy, kterým by se to náhodou povedlo, by měly pro všechny případy vědět, čím pohledné herce okouzlí.

Článek

Přitažlivost založená na tom, jak člověk vypadá, je samozřejmě důležitá. Slavní muži ovšem kladou důraz i na mnohé další aspekty. Prozradili, co se jim líbí na ženách. Splňujete jejich požadavky, nebo nemáte šanci?

George Clooney (60)

Po nevydařeném manželství s herečkou Taliaou Balsam (62) mezi lety 1989 až 1993 si slavný herec udržoval image starého mládence a do chomoutu se znovu nehrnul. Všechny tedy zajímala jeho představa o ideální ženě. V minulosti v rozhovoru prozradil, že jako dítě miloval herečku Audrey Hepburn (✝63) a také herečku a monackou kněžnu Grace Kelly (✝52). Vzhledově to sice byly rozdílné typy, ale spojovala je elegance a ženskost. A taková je i jeho manželka Amal, kterou si vzal v roce 2014 a se kterou má dvojčata. V posledních dnech se hovořilo o tom, že je právnička opět těhotná, pár ale drb vyvrátil.

Foto: Profimedia.cz

Inteligentní a krásné právničce herec odolat nedokázalFoto: Profimedia.cz

Robert Pattinson (35)

Také herec, který se divákům v příštím roce představí jako nový Batman, je momentálně zadaný. Od roku 2018 randí s britskou modelkou a herečkou Suki Waterhouse (29). Ovšem kdyby se místo po boku pohledného herce uvolnilo, je dobré vědět, co má na ženách rád. Prý mu nezáleží na tom, jestli jde o brunetu, blondýnku nebo zrzku. Důležité pro něj jsou emoce, elegance a to, aby byla žena sama sebou a na nic si nehrála.

Foto: Profimedia.cz

S přítelkyní se už prý bavili o zásnubách, ale se svatbou nespěchajíFoto: Profimedia.cz

Vojta Kotek (33)

Už od dob snímku Snowborďáci (2004) má tento herec nespočet fanynek. S věkem navíc zraje jako víno. Štěstí mu ale ve vztazích moc nepřeje a momentálně není jasné, jestli je zadaný, nebo ne. Média mohou maximálně spekulovat. V rozhovoru, který reflektoval jeho roli císaře Františka Štěpána Lotrinského v sérii o Marii Terezii (2017), prozradil, že ho fascinují silné a zajímavé ženy. Ve vztahu by chtěl někoho inspirujícího, silnou osobnost, která ho bude nabíjet, ale zároveň ženu, se kterou bude pohoda.

Dnešní seriáloví fešáci. Váš je který? 

Foto: Profimedia.cz

Ženu svého života Vojta Kotek zatím nepotkalFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (52)

Australský herec a jeho žena Deborra-Lee Furness (65) se mohou pochlubit jedním z nejdéle trvajících hollywoodských manželství. Brali se v roce 1996 a zamilovanost z nich sálá dodnes. A co na této o třináct let starší ženě herec nejvíc obdivuje? Prozradil, že je to skutečnost, že kladla rodinu vždycky na první místo. Svého muže nechala, aby se v práci realizoval. Sama se na kariéru herečky a producentky vykašlala a věnuje se především rodině.

Foto: Profimedia.cz

O třináct let starší Deborra se rozhodla věnovat se především tomu, aby svým nejdražším vytvořila dobré rodinné zázemíFoto: Profimedia.cz

Milan Peroutka (31)

Letos v dubnu český herec a zpěvák prozradil, že je zadaný, ale tématem lásky se více zabývat nechtěl. Jestli tento stav tedy nadále trvá, není jasné. Co se ovšem požadavků na ideální partnerku týče, je Milan Peroutka poměrně skromný. Chce, aby byla hodná a měla smysl pro humor, aby se spolu mohli zasmát.

Foto: Profimedia.cz

O svém milostném životě nechce Milan Peroutka příliš mluvitFoto: Profimedia.cz

Tom Hardy (43)

Britský herec za sebou má jedno nevydařené manželství a jedno, které stále trvá. V roce 2014 se oženil s herečkou Charlotte Riley (39) a asi měl štěstí, protože přiznal, že vydržet s ním je docela výzva. Od ideální partnerky totiž požaduje, aby mu věnovala velkou pozornost a byl pro ni tak trochu středobodem vesmíru. Na druhou stranu prý ženě svého života pozornost a péči oplácí stejnou mincí.

Foto: Profimedia.cz

Mají spolu dvě děti a zatím jim to klapeFoto: Profimedia.cz

Chris Evans (40)

Představitel superhrdiny v podobě Kapitána Ameriky pro Playboy v minulosti přiznal, že co se týče žen, je extrémně vybíravý – prý má rád trochu zvláštní typy. Je mu dobře s dívkami, které si ze sebe dokážou udělat legraci a mají dobrou duši. Dříve randil například s herečkou Jenny Slate (39).

Foto: Profimedia.cz

Chris Evans je značně přelétavýFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám