Hlavní obsah

Plesové šaty? Zapomeňte! Trendem jsou objemné maxi sukně. Schovají nedostatky a vy v nich zazáříte

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plesová sezona začíná, a tak možná přemýšlíte o pořízení velké večerní. Nemusíte si ale hned kupovat nákladnou róbu, dobře vám poslouží i správně vybraná sukně. A skvělá zpráva je, že její využití je mnohem univerzálnější. Důkaz? Tyhle slavné dámy!

Článek

Pokud obrážíte jeden bál za druhým, nejspíš máte ve skříni hned několik šatů a investice do dalších se vám vlastně vyplatí. Jestli jdete na ples ale jen výjimečně, je pro vás výhodnější zkusit to se sukní. Objemnější modely v maxidélkách totiž úžasně suplují velkou večerní. Přesvědčí vás tyhle slavné krásky.

Selena Gomez

Jestli je nějaká sukně základem plesového šatníku, tak je to tento model značky Givenchy. Černá barva je naprostá klasika, co se skvěle kombinuje v podstatě s čímkoli, tady jednoduše nelze chybovat.

Zpěvačka sukni vynesla v roce 2019 na premiéru filmu Dolittle a zkombinovala ji s jednoduchým růžovým rolákem. To je super na akci, kde je potřeba i trocha ležérnosti. Ale představte si tuhle sukni v kombinaci s krajkovým body či se saténovou košilí. Skvělý model třeba na maturitní ples potomka.

Foto: Profimedia.cz

Černá je klasika, která vás nikdy nezradíFoto: Profimedia.cz

Rihanna

Rihanna má křivky bohyně a k tomu odvahu být sexy, proto se k nadýchané a výrazně žluté sukni nebála obléct zkrácené tričko, navíc bez podprsenky. Ale přiznejme si, že na ples to úplně není.

Nicméně pokud se na to cítíte, podobnou sukni zkombinujte s elegantnějším typem crop topu. Může být ve stejné barvě jako sukně, ale klidně i v jiné. A jestli pupík ukazovat nechcete, stačí jednoduché černé body, kontrast barev i opulentnosti sukně s jednoduchostí vršku se postará o potřebný efekt.

Foto: Profimedia.cz

Objemným sukním rozhodně sluší zkrácené topyFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron

Herečka Charlize Theron byla na nedávné premiéře filmu Škola dobra a zla za naprostou hvězdu. Černá maxisukně by byla sama o sobě možná i trochu nudná, ale díky hlubokému rozparku a hereččiným dokonalým nohám v sexy síťovaných punčocháčích a zajímavých krajkových kozačkách to dopadlo přesně naopak. A mírně průhledná blůzka zdobená u krku květinovou aplikací? To už byla jen třešnička na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Že je černá nudná? Ani náhodouFoto: Profimedia.cz

Ivana Gottová

Vdova po Karlu Gottovi se sice společenským akcím spíš vyhýbá, ale na slovenské premiéře dokumentu Karel chybět nemohla. Zvolila model sestávající z dlouhé volánové sukně v temně šedé barvě a černé blůzy, který doplnila kabelkou Fendi.

Rozhodně jí to slušelo, ale na druhé straně je nutno říct, že se mohla malinko víc odvázat. Outfit je možná až zbytečně moc upjatý, alespoň malý výstřih nebo rozparek by mu rozhodně slušel.

Foto: Profimedia.cz

Ivana se klidně mohla trochu víc odvázat, ale i tak jí to moc slušeloFoto: Profimedia.cz

Janet Jackson

Tylové sukně jsou už pěknou řádku let in a změna nás v tomto směru nejspíš nečeká. Ty opravdu hodně nadýchané se hodí na slavnostní události, ty o něco méně opulentní můžete doplnit křivákem a vyrazit v nich do práce. Platí jen jedno pravidlo – čím výraznější sukně, tím jednodušší top.

Že to funguje, a klidně i v bílém provedení, dokazuje zpěvačka Janet Jackson. Ta si v tylové bílé sukni doplněné bílým tričkem došla v roce 2018 pro Billboard Music Awards a vypadala božsky. Model doplnila sportovnějším páskem, aby mu dodala nádech ležérnosti, ale na ples by lepší službu udělal elegantnější kousek.

Foto: Profimedia.cz

Že je bílá jen pro nevěsty? Kdepak, tenhle mýtus už dávno padlFoto: Profimedia.cz

Andrea Verešová

Modelka Andrea Verešová módu miluje a rozhodně se v ní vyzná. A tak ví, že vypadat kouzelně lze nejen v šatech, ale i v těch správných sukních. Tahle je objemná jen mírně, zato vzor má výrazný. Barevné květiny v kombinaci s klasickou bílou blůzou, to je prostě paráda. V tomhle můžete vyrazit na ples stejně jako třeba do Národního divadla.

Foto: Profimedia.cz

Květinové vzory sluší šatům, ale jak vidíte, i suknímFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám