Hlavní obsah

Slavné, mladé a divoké: Megan Fox zničila příteli dům, Angelina Jolie střídala muže i ženy

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divoké mládí měl kdekdo, k dospívání trocha té odvázanosti patří. Ti, kdo vyrůstali bez chytrých mobilních telefonů, si můžou blahopřát, protože mohli ostudu dělat bez důkazů, kompromitujících fotek a trapných videí. Víte, které slavné dámy to v mládí uměly pěkně rozjet? Některé litují, jiné jsou s minulostí vyrovnané.

Článek

Uvolnit se na soukromém večírku a udělat trochu ostudy? To k mládí rozhodně patří. Slavné osobnosti to ale mají v tomto směru obtížnější – buď je natočí fanoušek, nebo paparazzi. Což jim ale v divočení nebrání. Ve skutečnosti jsou na to mnozí dost pyšní a peprnými historkami baví ve svých rozhovorech nebo autobiografiích.

Nedávno tak učinila například herečka Megan Fox. A rozhodně není jediná, která střídala partnery, zavírala každý večírek a obecně nezkazila žádnou legraci. Některé divošky vás ale možná překvapí, neřekli byste to do nich.

Megan Fox

Herečku, kterou proslavila role Mikaely ve filmové sérii Transformers, by asi z poklidného dospívání bez skandálů nikdo nepodezříval. I když je z ní dnes trojnásobná máma, stále ráda provokuje, miluje extravagantní a odhalené módní kreace a netají se svou náruživostí. Vášnivý vztah s umělcem Machine Gun Kellym zajímal veřejnost i bulvár od první chvíle.

Nikoho pak nešokovalo, když se v talkshow Drew Barrymore v rámci propagace své knihy svěřila, že měla velmi divoké mládí. Střídala partnery, lámala jim srdce a nebrala ohled na jejich city. V záchvatu vzteku jednomu muži pomalovala zdi citátem Friedricha Nietzscheho, takže si musel nechat celý dům přemalovat.

Ve své knize, sbírce básní pojmenované Pretty Boys Are Poisonous, se vypsala nejen ze svých minulých vztahů, ale i z bolesti, kterou prožívala, když v 10. týdnu potratila. S Machine Gun Kellym čekali holčičku.

Angelina Jolie

To, že oscarová herečka nebyla žádné jemné poupátko, ale vyhlášená hollywoodská divoška, není tajemství. Nebyla ale rebelkou bez příčiny, hodně ji poznamenal mimo jiné odchod otce, který ji a matku opustil, a vyrůstání v dysfunkční rodině. Její chování v mládí bývá označováno za deviantní, trpěla depresemi a sebepoškozováním, vyzkoušela pestrou škálu drog a střídala partnery, randila s kluky i holkami. Blízcí i veřejnost ji soudili, ona se zoufale hledala. Později přiznala, že měla pocit, že nikdy není dost dobrá a hodná lásky.

Nakonec ale získala uznání jako herečka a bezpodmínečnou lásku svých šesti dětí. Blízký vztah měly vždy, ještě víc je paradoxně stmelil odchod Brada Pitta od rodiny, který rozhodně neproběhl přátelskou a poklidnou cestou.

Jennifer Grey

Cudná Frances ‚Baby‘ Houseman, která podlehla zkušenému učiteli tance – to byla role v trháku Hříšný tanec, jež Jennifer Grey vystřelila na hvězdné nebe a zároveň jí zachránila život. O tom, co prožívala v mládí, se herečka později rozepsala v memoárech Out of the Corner. A veselé vzpomínky to nejsou.

Narodila se do privilegované rodiny, oba rodiče byli známí herci, a být součástí hollywoodské smetánky znamenalo neomezený vstup do nejlepších klubů a přátelství s hvězdami své generace. Ve 14 letech byla ale sexuálně napadena a o iluze ji následně připravila mimo jiné reakce otce. V podstatě jí dal najevo, že si za znásilnění může sama. Následovalo divoké dospívání, nahodilé vztahy, potraty, lhaní a podvádění.

Dnes je maminkou dospělé dcery a z představy, že by její Stella prošla jen zlomkem toho, co ona, se jí prý dělá nevolno.

Jessica Biel

Populární herečka, hvězda televizního miniseriálu Candy: Smrt v Texasu, žije harmonicky a spokojeně po boku Justina Timberlakea, se kterým vychovává dvě děti. A má image hodné holky.

Nebyla ale taková vždycky. Roli dcery kněze v seriálu Sedmé nebe, která ji proslavila, získala jako dospívající dívka. Jak dnes říká, tehdy se neustále chodila omlouvat producentovi Aaronu Spellingovi. Nelibě totiž nesl, když se představitelka dívky z věřící rodiny nechala ostříhat na krátko a odbarvit na blond, když ještě jako nezletilá pózovala nahoře bez na titulní straně magazínu Gear nebo když jí kamarád poslal k narozeninám striptéra přímo na plac. Televizní show byla o rodinné pospolitosti a tradičních hodnotách a tvůrci brali vážně i prezentaci herců, kterým dali důvěru.

Nicole Richie

Adoptivní dcera zpěváka Lionela Richieho patřila k zlaté hollywoodské mládeži a byla vyhlášenou party-girl, její věrnou parťačkou byla mimo jiné Paris Hilton.

Na Nicole Richie je ovšem velmi sympatický přístup k divoké minulosti. Nemá potřebu se za ni omlouvat a slibovat, že už bude hodná. Byl to způsob života, který si v mládí velmi užila, ničeho nelituje, protože byla vždy sama sebou, a za nic se nestydí. Patřily k ní i večírky, výstřelky a špatná rozhodnutí.

Společnost sice ráda dělí lidi na hodné a zlobivé, ale to ona odmítá, nic není jen černé nebo bílé. Dříve byla divoká holka, dnes je milující máma a manželka a odmítá jakékoli nálepkování.

Načítám