Hlavní obsah

Hrdé a s plastikou: Slavné ženy, které promluvily o estetických zákrocích

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth PaltrowFoto: Profimedia.cz

Reklama

Úpravy vzhledu nejsou ničím, za co by se ženy měly stydět. Tyto slavné dámy mají stejný názor a svoje omlazující zákroky nebo plastiky nezatajují. A platí to už i o Kim Kardashian, která je svým mladistvým vzhledem téměř posedlá.

Článek

Estetické zákroky jsou už dostupné v podstatě každému, kdo o ně má zájem a kdo si na ně našetří. Ti, kteří si nechají zkrášlit obličej nebo jinou část těla, se pak dělí na dva tábory: jedni úpravy v klidu přiznají, druzí –⁠ kteří mnohdy vypadají úplně jinak než před pár lety –⁠ budou stále tvrdit, že „to jsou jejich geny“ a že „žádné úpravy nepodstoupili“. Ve společnosti posedlé kultem mládí tu stále panuje ohledně omlazujících zákroků a plastických operací nějaká aura hanby. A přitom by nemělo být proč a tyto celebrity razí právě takový názor. Kdo ze slavných žen se úpravami zevnějšku netají?

Lucie Šlégrová: horní víčka

Projasnění pohledu, mladistvější vzhled a větší oči. Operace horních očních víček je už běžnou záležitostí spousty žen i mužů. Mnohdy není motivace ani omlazení jakožto úleva od bolestí očí a hlavy. Blefaroplastika přichází v úvahu, když vás trápí povislá kůže nad očima nebo i tukové váčky. Podstoupit tuto operaci se odhodlala i Miss České republiky 2005 Lucie Šlégrová, která se pochlubila fotkou hned po zákroku.

Foto: Profimedia.cz

Lucie Šlégrová koncem února 2023 už po operaci víčekFoto: Profimedia.cz

Amy Schumer: liposukce

Herečka Amy Schumer si nikdy nemyslela, že by podstoupila nějaký estetický zákrok. Pak jí ale najednou bylo čtyřicet, měla za sebou porod císařem a další zdravotní komplikace, kromě jiného i boreliózu, a najednou měla na liposukci jiný názor. Také se prý dostala do bodu, kdy ji pohled na samu sebe do zrcadla unavoval. A protože je veřejnou osobou, rozhodla se jít s pravdou ven, aby si lidé nelámali hlavu, jak to, že je najednou hubenější. „Každý, kdo je před kamerou, to dělá, já chci být v tomto otevřená,“ okomentovala to komička.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Amy Schumer v červnu 2022, půl roku po liposukciFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian: laser

Perfektní vzhled je pro Kim Kardashian nutnost. Odmítá však větší plastické operace, které by měnily její vzhled. Uznala ale, že si dává trochu botoxu proti vráskám a také si nechala upravit břicho a pupík po těhotenství. Využívá také benefitů laseru pro vyhlazení pokožky –⁠ především na odstranění strií na prsou, které jí zůstaly po kojení dcerky North.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian ve své nové kolekci plavek pro SKIMSFoto: Profimedia.cz

Cindy Crawford: botox

Ikonická supermodelka jí zdravě, pije hodně vody, užívá kolagenové doplňky stravy, stará se o pleť pomocí krémů a sér, ale to všechno stárnutí nezastaví. „Za svůj vzhled vděčím jednoduchému, ale zároveň zdravému životnímu stylu, ale také svému dermatologovi,“ říká Cindy Crawford. Pravidelně podstupuje ošetření v podobě botoxu, ale zároveň dbá na to, aby její obličej pořád zůstal přirozený.

Foto: Profimedia.cz

Cindy Crawford v prosinci 2022Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow: omlazující injekce

Gwyneth Paltrow byste asi na fanynku estetických zákroků netipli. Nicméně její názor je osvěžující: „Jde o to najít balanc mezi cigaretami a tofu,“ říká slavná herečka. Stala se dokonce ambasadorkou injekčních výplní, které jsou založené na formě botoxu. Nechává si je dávat do oblasti mezi obočím a podle ní jde o to najít tu správnou míru. Nechce, aby měla zmražené čelo, jako se jí to stalo s botoxem před lety. Podle ní jsou tato omlazující ošetření součástí holistické péče o sebe sama.

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow v říjnu 2022Foto: Profimedia.cz

Andrea Bezděková: plastika nosu

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková se netajila tím, že podstoupila plastiku nosu. I když se svým nosem, který jí nadělila příroda, dokázala vyhrát první místo v soutěži krásy, nebyla s ním spokojená, a rozhodla se proto svěřit do rukou plastického chirurga. Stalo se tak už v roce 2016 a zákroku prý nikdy nelitovala. Potřebovala to prý udělat pro sebe, jak řekla pro Super.cz.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Andrea Bezděková před plastikou nosu a po zákrokuFoto: Profimedia.cz

Kaley Cuoco: zvětšení prsou

Nejlepší věc, kterou kdy udělala, prohlásila o plastických operacích herečka Kaley Cuoco, která právě čeká své první dítě. Penny z Teorie velkého třesku si nechala upravit nos a prsa, když jí bylo pouhých 18 let. Nechává si také vyhlazovat vrásku na krku, kterou má prý od svých 12 let. Otevřeně o svých úpravách zevnějšku mluví a nechápe, proč to nedělají i ostatní.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Kaley Cuoco v roce 2003 a 2017Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám