Hlavní obsah
Kuřecí paličky bez kůže (syrové bez kosti)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 500 kJ |
Bílkoviny | 21 g |
Tuky | 3 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 0,2 g |
SAFA | 1,35 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, pokud odstraníte kůži, obsahují obecně kuřecí paličky poměrně malé množství tuku. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).
Náhrada potraviny
Pokud odstraníte kůži, můžete kuřecí paličky konzumovat. Vhodnější jsou však kuřecí prsa, která obsahují méně tuku.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama