Hlavní obsah

2022 je rok čísla šest, co přinese právě vám?

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přichází rok 2022, rok tří dvojek, rok čísla šest. Vibrace dvojek budou tedy opravdu silné! Je to dobře pro naši společnost? Co přináší šestka? Jaké dopady bude mít na váš život a jak ovlivní vaše životní číslo?

Článek

Silná vibrace dvojek se hodí, zvláště v této době, kdy je společnost silně rozpolcená a čím dál polarizovanější. Dvojka je totiž číslem usmíření a propojení, číslem vztahů a porozumění. Je to však také číslo velmi citlivé a emotivní, vibrace dvojky nás poženou k tomu, abychom si všechno víc brali, všechno na nás více dopadne, což pro některé nebude úplně lehké. V neposlední řadě je dvojka číslem párovým, čeká nás tedy hojnost svateb a začátků nových vztahů.

Hlavním číslem roku 2022 je však šestka. Jak je to možné? Stačí sečíst všechny číslice tohoto letopočtu, 2 + 0 + 2 + 2 = 6, tedy celkovou vibrací nadcházejícího roku je šestka. Ta znamená hlavně snahu o harmonii a soulad (což perfektně ladí se smířlivou dvojkou) a návrat k rodině.

Číslo šest reprezentuje balanc a harmonii, souznění a poklidnou situaci. Příští rok nebude svědčit velkým konfliktům a pro nás všechny bude snazší se ovládat, zadržet v sobě příval negativních emocí, uklidnit se, natáhnout pomocnou ruku. Je číslem rodiny, v jejím středu budeme trávit velké množství času a pracovat na vztazích s našimi nejbližšími. Šestka hovoří o potlačení sebe sama, svého ega, svého sobectví ve prospěch druhých. Šestka je také číslem mnohovrstevnatým – pod šarmantním a sebejistým zevnějškem se skrývá křehkost a nejistota. A právě to bude potřeba v příštím roce odhalovat, smířit se s tím a naučit se svou zranitelnost přijmout.

Rok 2022 podle životního čísla

To však samozřejmě není všechno. Šestka jakožto číslo roku 2022 bude navíc rezonovat také s vaším osobním životním číslem. Jak? To zjistíte tak, že číslo roku 2022 (tedy 6) přičtete ke svému životnímu číslu – a to je výsledek. Abyste si mohli vypočítat své životní číslo, stačí vám jednoduše sečíst všechny číslice vašeho data narození. Pokud vám vyjde číslo dvojciferné, opět ho sečtěte, až se dostanete na zredukovanou jednocifernou verzi.

Příklad: Pokud se někdo narodil 18. 7. 1978, sečte číslice takto: 1 + 8 + 7 + 1 + 9 + 7 + 8 = 41 = 4 + 1 = 5. To je jeho životní číslo. A teď se podívejte, jak se bude vašemu životnímu číslu dařit v šestkovém roce.

Životní číslo jedna

Pro lidi s životním číslem jedna je rok 2022 rokem sedmičky, která je symbolem introspekce a pochopení sebe samých, zahledění do vlastního nitra. Věnujte se svým skutečným pocitům a tužbám, naučte se rozumět hlavně sobě, protože to vám usnadní i cestu k ostatním. Svou energii investujte do sebe samých, rozhodně tak není vyplýtvaná. Zklidněte se a ponořte se do zákoutí vlastní mysli. Abyste mohli navázat vztahy s okolím, musíte ho navázat sami se sebou.

Foto: Rido, Shutterstock.com

Naučte se nejdříve, jak vám bude dobře samotné se sebouFoto: Rido, Shutterstock.com

Životní číslo dvě

Dvojky začínají rok s vibrací čísla osm, které jde trochu proti celkovému ladění roku 2022 a umocní spíše ambiciózní a cílevědomý aspekt nadcházejícího období. To znamená, že se můžete vrhnout do práce a do plnění vlastních snů a cílů, lidem kolem sebe budete pomáhat právě prostřednictvím svého úspěchu, vytáhnete je s sebou na vrchol. Tvrdá práce se rozhodně vyplatí, ale je potřeba nezapomínat na citlivé zacházení s okolím a ohleduplnost.

Životní číslo tři

Trojky čeká rok čísla devět, do popředí se dostane jejich lidumilná, soucitná, „humanitární“ stránka. Tu ještě podpoří energie dvojek a šestky a pobídne trojky k tomu, aby pomáhali všem, kdo na tom nejsou dobře. Uzavřete v sobě navíc všechny křivdy, rozloučíte se s tím, co vás v životě nikam neposouvá, zanalyzujete si situaci rozumem a vyhodnotíte nejlepší východiska. Jakmile se téhle zátěže zbavíte, najdete v sobě nečekané množství energie, kterou právě budete moci věnovat druhým.

Foto: Studio Romantic, Shutterstock.com

Darovat znamená přinést radost i soběFoto: Studio Romantic, Shutterstock.com

Životní číslo čtyři

Pro čtyřky začíná rok čísla jedna, desítka vycházející ze součtu se ještě zredukuje na jedničku. Z numerologického hlediska stojíte na počátku cyklu, což znamená, že se můžete s odstupem rozhlédnout, omrknout, co leží před vámi, a pustit se do díla. Následující rok vám do cesty přinese příležitosti a podněty, které je potřeba co nejvíce vyždímat, abyste toho nelitovali. Jednička pobízí k egoismu a sobectví, ale vibrace 2022 vás z této cesty bezpečně odvedou.

Životní číslo pět

Pětky v roce 2022 začínají rok s vibrací dvě, což umocňuje celkový výsledek a přináší jim do života rok harmonie, vztahů a romantiky. Znamená to hlavně prohloubení a utužení staré lásky, ale samozřejmě může dojít i na vztahy nové. Pracujte na svých komunikačních dovednostech, odhalujte své city, buďte upřímní a otevření všemu a uvidíte, jak bude vše rozkvétat. Stejně tak je ale potřeba prohloubit váš vztah se sebou samými a najít si cestu k sobě – a k tomu žádný partner potřeba není.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Upřímnost dokáže být osvobozující a zároveň sbližujícíFoto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Životní číslo šest

Pro šestky přichází rok s energií čísla tři, kdy se zaměří zejména na rozvoj své intelektuální stránky, znalostí a poznávání. Přichází ideální chvíle na učení a rozvíjení svých schopností, získávání nových. Vykoukněte z komfortní zóny, půjde vám to teď skoro samo. Pusťte se do starých koníčků, které jste opustili, nebo začněte něco úplně nového, co vás dlouho lákalo. Změňte práci, která vás jen vyčerpává a nenaplňuje, zkrátka si dejte svobodu učit se a začínat znovu.

Životní číslo sedm

Pro sedmičky přináší rok 2022 vibrace čísla čtyři, které znamená, že obětují spoustu energie důkladné, důsledné a systematické práci. Čtyřka je číslem rozumu, tedy značí samá logická a efektivní rozhodnutí, která povedou k praktickému naplnění všeho, co je třeba. Pozor na zabřednutí do rutiny, které hrozí, stejně tak dejte pozor na až přílišné upozadění vlastních tužeb, které ještě podpoří smířlivá a nesobecká dvojka. Přichází pro vás také rok trpělivosti, naučíte se čekat a zjistíte, že se to vyplatí.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Životní číslo osm

Osmičky čeká rok pětky, tedy velká změna, pohyb kupředu a vývoj. Rozhodně se odpíchnete z místa a zažijete spěch ve všech oblastech života. Možná budete mít pocit, že se tak nějak vznášíte ve vzduchoprázdnu, jste neukotvení a život s vámi zmítá sem a tam. Využijte té neklidné energie k vyřešení všeho, co dlouho stálo, jen se nenechte unést příliš. Příští rok vám navíc slibuje cestování a poznávání nových věcí, což je po dlouhé době strávené doma ideální a velmi přínosné.

Životní číslo devět

Pokud je vaším životním číslem devítka, ponese se následující rok na vibracích šestky, 9 + 6 je 15, 1 + 5 je 6, a tedy umocnění celkové vibrace roku 2022. To pro vás znamená zejména pečovatelské sklony a starost o ostatní. Také navazování vztahů, prohlubování těch, na kterých skutečně záleží, a naopak ukončení těch, které vám nic nepřináší. Komunikace vám půjde snadno a lehce, využijte to k řešení problémů, omluvám a celkovému pročištění vztahové palety.

Reklama

Související témata:

Načítám