Hlavní obsah

Taroty na rok 2022: Láska, byznys, zdraví, vztahy, duchovno

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2021 je u konce a my s nadějí vyhlížíme nové dění roku příštího. Co tarotové karty věští v pěti důležitých oblastech života právě vašemu znamení?

Článek

Pro každé z dvanácti znamení zvěrokruhu jsme vyložili pět tarotových karet, které vám prozradí, co vás čeká v pěti nejdůležitějších oblastech života: v lásce, byznysu a práci, zdraví, obecně ve vztazích a také po duchovní a spirituální stránce. Bude rok 2022 lepší než ten, co právě končí? Co přinese následující rok právě vám?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska: Páže pohárů. Přichází nabídka smíru, láskyplné gesto ve vztahu, který jste možná už tak trochu odepsali. Zareagujte správně.

Byznys: Luna. Rok 2022 se bohužel ponese ve znamení nejistoty a proměnlivosti, buďte připravení na všechno a rychle jednejte.

Zdraví: 9 pohárů. Pečujete o sebe a staráte se o své zdraví, proto teď budete sklízet zaseté plody. Užívejte si pozitivní situaci.

Vztahy: 7 mečů. Dávejte pozor na neupřímnost a chytračení lidí kolem vás. Pokud se vás někdo snaží přelstít, rozlučte se s ním, nestojí za to.

Duchovno: 3 pentakly. Dáte volný průchod své tvořivosti a kreativitě, najdete sami sebe a dovolíte si plně se ponořit do toho, co vás naplňuje.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska: Císař. Cítíte se jistě a sebevědomě, jako byste byli schopni čehokoli. V tomto roce si nenecháte od nikoho nic diktovat a ujmete se dominantní pozice.

Byznys: Blázen. Čekají vás nové začátky, nové výzvy a nové překážky. Přistupujete k nim poněkud lehkomyslně, pozor na klopýtnutí.

Zdraví: 8 mečů. Všechno nebude zcela růžové, ale je potřeba se s tím smířit, některé věci prostě neovlivníte. Neztrácejte sílu a dobrou náladu.

Vztahy: 8 pohárů. Na lidi kolem sebe, své blízké a přátele se můžete spolehnout. Jsou tady a podrží vás v každé situaci, která může nastat.

Duchovno: Král mečů. Je čas ponořit se do sebe a najít svou silnou stránku, která je schopná ujmout se vedení a rozhodování, když je to potřeba.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Býci se mohou na své blízké spolehnout po celý rokFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska: 3 poháry. Rok 2022 bude vaším rokem hojnosti a štěstí, na tomto poli se vám povede náramně a i budoucí vyhlídky jsou rozhodně růžové!

Byznys: 6 mečů. Před vámi je dlouhá cesta, kterou budete muset projít. Nesnažte se problémy rozdrtit silou, přemýšlejte nad nimi.

Zdraví: Eso holí. Pokud je u vás na pořadu dne těhotenství, karty na ně ukazují. Jinak odkazují k novým začátkům a potřebě věnovat se sami sobě více a lépe.

Vztahy: Rytíř holí. Nejvíce nových vztahů v tomto roce najdete na cestách, poznáte nové lidi, kteří ve vašem životě nějakou dobu zůstanou.

Duchovno: Poslední soud. Je třeba něco změnit, zbavit se závislosti na starém životě a vykročit kupředu. Podívejte se na situaci novýma očima.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska: 2 poháry. Váš vztah bude vzkvétat, jste si oddaní a váže vás k sobě mnoho citů a emocí. Ne vše bude snadné, ale vy stojíte při sobě.

Byznys: Páže pohárů. V práci po vás bude požadována neobvyklá kreativita a inovativní přístup k věci. Mějte otevřenou mysl.

Zdraví: Král pohárů. Někdy jste příliš tvrdohlaví, ale váš zdravotní stav nejlépe posoudí lékař. Nechte si poradit, vyhledejte pomoc, když je to potřeba.

Vztahy: Eso mečů. Máte pocit, že na vztahy nezbývá čas, jste ponořen v práci. Snažte se tomuto zanedbávání předcházet.

Duchovno: Věž. Napětí a stres si na vás vybírají svou daň a necítíte se v duševní pohodě, právě naopak. Najděte znovu svůj klid.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska: 9 holí. Čekají vás potíže, které rozhodně nebudou příjemné a pěkně vám zamotají hlavu, ale máte v sobě dost síly na to, abyste je zvládli.

Byznys: Páže mečů. O úspěch se budete muset poprat, prokázat své analytické schopnosti, energičnost i ostré lokty. Cesta na výsluní není snadná.

Zdraví: 3 poháry. Současná situace vás přivedla k intenzivní práci na svém zdraví, která ponese své ovoce. Cítíte se lépe než kdy jindy.

Vztahy: Smrt. Karta změny, velké a zásadní, nejspíše permanentní. Z vašeho života zmizí někdo pro vás důležitý a je potřeba se s tím vyrovnat, lidi prostě odcházejí.

Duchovno: Eso pohárů. Přichází pro vás období silného emočního zdraví, budete prospívat – našli jste sami k sobě cestu a nenecháte se z ní svést.

Foto: antoniodiaz, Shutterstock.com

Lvi pečovali o své zdraví a teď sklízejí ovoce a cítí se skvěleFoto: antoniodiaz, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska: 4 meče. Čekají vás dlouhé bitvy a konflikty, váš vztah dospěl do nepříjemné fáze a je jen na vás, jestli budete bojovat, nebo to vzdáte.

Byznys: Velekněz. V práci se setkáte s někým, kdo vám otevře oči a ukáže vám věci v úplně jiném světle. Díky tomu nastartujete směrem, který byste vůbec neočekávali.

Zdraví: 9 mečů. Se zdravím budete bohužel v následujícím roce na štíru a čekají vás nejedny potíže. Věnujte se prevenci, ať je výsledek co nejlepší!

Vztahy: Páže pentaklů. Zaměříte se hlavně na vztah sami se sebou, jste zavření ve své bublině a věnujete se spíš introspekci než navazování vztahů.

Duchovno: Ďábel. Uvízli jste v pasti sebeklamu, namlouváte si něco, co se vůbec nezakládá na pravdě a jen vás to zdržuje. Otevřete oči.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska: Blázen. Máte před sebou nový začátek, restart. Věci naberou zajímavý a svěží směr, buďte otevření, odvážní a spontánní, nebojte se a skočte do neznáma. Dejte srdci volnost.

Byznys: 8 mečů. Příliš si nevěříte, nejste schopni rozvinout svůj plný potenciál a brzdíte sami sebe. Zbavte se těchto vnitřních překážek, brzdí vás v práci.

Zdraví: Král pentaklů. Pozor na přehnané požitkářství, nerozmazlujte se až příliš, i to dobré je ve velké míře škodlivé.

Vztahy: Poslední soud. Je potřeba udělat čistku a zbavit se lidí, kteří vás pouze vysávají a do života vám nic nového nepřináší, nic vám nevrací.

Duchovno: Eso pentaklů. Pracujte na rozvíjení svých talentů a dovedností, posouvejte se dopředu a jitřete své smysly, najděte bohatství v sobě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska: Velekněžka. Snažte se svou drahou polovičku poslouchat, vcítit se do ní, vnímat jeho či její pocity. Buďte oddaní a věrní, buďte tu vzájemně pro sebe.

Byznys: Eso mečů. Přichází příležitost vyjasnit si vztahy na pracovišti a zároveň se prosadit, uskutečnit nějaký svůj nápad a zlepšit svou pozici. V práci se vám bude dařit.

Zdraví: Eso pentaklů. Rok 2022 pro vás v tomto ohledu neskrývá žádná nepříjemná překvapení, budete zkrátka zdraví jako dub, ale pozor, nezlenivěte.

Vztahy: Král mečů. Podaří se vám najít tu správnou rovnováhu mezi asertivitou a laskavostí. Naučíte se, jak druhým vycházet vstříc, ale nenechat si zároveň všechno líbit.

Duchovno: 9 pentaklů. Jakkoli se vám v uplynulém roce po psychické stránce moc nedařilo, blýská se na lepší časy, rok 2022 bude velmi poklidný a vy budete ve své kůži.

Foto: Batkova Elena, Shutterstock.com

V práci se Štírům bude dařitFoto: Batkova Elena, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska: 3 poháry. Váš vztah teď plyne velmi poklidně a příznivě, zažíváte dobré časy, užívejte si štěstí se svou polovičkou a zcela se mu otevřete.

Byznys: Hvězda. Práce vás už nějakou dobu ubíjela, teď přichází čas obměny a nové energie – snad se dostanete na novou pozici nebo začnete zajímavý projekt.

Zdraví: 5 mečů. Neriskujte své zdraví bez rozmyslu, následující rok vám není v tomto ohledu příliš nakloněn a čekají vás úrazy a zranění. Snažte se používat hlavu, abyste jim předešli.

Vztahy: Síla. Budete oporou pro mnoho lidí kolem vás, pomůžete jim z nelehkých situací a poskytnete jim podporu, když to budou potřebovat.

Duchovno: 9 pohárů. Naučte se vychutnávat si to, že se vám něco podařilo, užít si vlastní úspěchy všemi smysly. Staňte se požitkáři.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska: 6 pentaklů. S vaším partnerem či partnerkou vás pojí silné přátelství a pouto tolerance. Vzájemně si dobíjíte baterky a pomáháte si, jste pro sebe záchranou.

Byznys: Věž. Na pracovním poli příští rok příliš veselo mít nebudete, přichází změny, poměrně dramatické a určitě ne vyloženě pozitivní. Obrňte se.

Zdraví: Slunce. Zdravotní potíže se vám na druhou stranu vyhnou. Věříte v sílu pozitivní mysli i trénovaného těla a cítíte se skvěle.

Vztahy: 5 pentaklů. Nečeká vás lehké období, vše se bude měnit, přijdete o lidi, kterými jste si byli jistí, ale projít si touhle krizí zkrátka musíte. Vydržte.

Duchovno: 10 mečů. Je potřeba smířit se s tím, že ne vždy se dějí věci tak, jak byste si přáli. Naučte se toto vědomí přijmout, abyste se lépe vyrovnali s neúspěchem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska: Ďábel. Čeká vás pokušení a touha zabrouzdat mimo vody vašeho vztahu. Nedělejte to, byl by to jen začátek konce, který ve skutečnosti nechcete.

Byznys: 6 pohárů. V příštím roce se neobjeví nic, co by vás na pracovním poli výrazně rozhodilo, budete těžit z minulých úspěchů a postupovat kupředu.

Zdraví: 3 poháry. Rok 2022 bude pro vás v tomto ohledu velmi poklidný a úspěšný, nemoci jsou něčím, s čím si nemusíte dělat hlavu.

Vztahy: 3 meče. Bohužel vás čeká bolestivé zklamání, ukončení důležitého vztahu a lítost z toho, že se ho nepovedlo zachránit. To však k životu patří.

Duchovno: 3 hole. Naučíte se hledět vpřed k zářným zítřkům, vybudovat si v hlavě pevnost, základnu, kde se budete vždy cítit bezpečně a nic k vám nepronikne.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska: Eso pohárů. Váš vztah je velmi hluboký a opravdový, ryzí láska a náklonnost, které je potřeba chránit a pečovat o ně. Nezapomínejte na to.

Byznys: Spravedlnost. V roce 2022 budete sklízet, co jste zaseli, vrátí se vám to dobré i to zlé. Buďte spravedliví a objektivní, mějte soudnost a zachovejte nestrannost.

Zdraví: 8 holí. Abyste následující rok přestáli ve zdraví, zapracujte na své kondici, sportujte a snažte se co nejvíc pohybovat. To vám chybí.

Vztahy: 4 pentakly. Na vztahy jdete moc opatrně a snažíte se neriskovat, neodmlouvat, nekomplikovat. Kvůli tomu ale budou stagnovat, ustrnou na místě. Nebojte se rozvířit vody.

Duchovno: Milenci. Naučte se lásku přijímat i dávat, otevřeně a nepodmíněně. Dokud se plně neodevzdáte, nikdo se neodevzdá ani vám.

Načítám