Hlavní obsah

Podzimní věnce a dekorace ozdobí dveře, okno i zápraží. Jsou za pár korun a vyrobí je i nešika

Foto: Tatyana Soares, Shutterstock.com

Foto: Tatyana Soares, Shutterstock.com

Reklama

Příroda se začíná pomalu barvit typicky podzimně a na příjemné procházce či na zahrádce lze nasbírat skvělé suroviny na výrobu jednoduchých dekorací. Přírodniny jsou krásné, hodí se do každého interiéru a navíc nic nestojí. Tak je využijte pro jednoduchou výrobu podzimních věnců, dekorací a vazeb.

Článek

Podzimní dekorace, které ozdobí váš byt, dům či zahradu do chvíle, než je vytlačí vánoční výzdoba, nemusejí být nákladné ani pracné. Jestli jste šikovní a výroba vás baví, máte spoustu možností, jak se vyřádit, a možná ani žádné nápady nepotřebujete. Proto přinášíme pár tipů i pro ty, kdo potřebují něco hodně jednoduchého. A jistě oceníte, že mnohé tyto dekorace pořídíte za pár korun, nebo dokonce zadarmo.

Jaké dekorace najdete ve fotogalerii

  1. Opravdu jednoduchý věnec na dveře zdobený zbytky látky, který zvládne vytvořit každý, kdo umí udělat uzlík. Jednodušší už to být nemůže!
  2. Levný mechový věnec na dveře, který můžete použít i na Dušičky. Ozdobte ho tím, co najdete na zahradě nebo na procházce.
  3. To nejhezčí z procházky poslouží také při aranžování podzimní dekorace ve skle například do předsíně. Stačí vám na to váza, větší skleněný svícen nebo pěkná sklenice.
  4. Z pěkných okrasných tykviček se dají velice snadno vytvořit opravdu efektní dýňové svícny na čajové svíčky.
  5. Na luxusní ořechový věnec na dveře můžete využít i skořápky z vlašských ořechů a pistácií. Hodí se jako podzimní, zimní i vánoční dekorace.
  6. Jak ozdobit dýni? Netradičně! A rozhodně ji nemusíte vydlabávat, jestli o to nestojíte. Poslouží jako zajímavá dekorace třeba na terasu.
  7. Originální zahradní dekorace za pár korun? To jsou staré gumáky s aranží, na kterou stačí kamínky nebo písek a větvičky, traviny a další suroviny ze zahrádky či procházky.
  8. Elegantní podzimní věnec na dveře je zdobený modřínovými větvičkami a sušenými hortenziemi. Vypadá přepychově, ale jeho výroba je snadná.

Reklama

Načítám