Hlavní obsah

Přivolejte jaro! Krásné rozkvetlé dekorace, které vyzdobí váš byt

Foto: Ambience

Foto: Ambience

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Určitě jste si všimli, že už jsou dny zase o něco delší a slunce zapadá stále později. I počasí posledních dnů člověka nalákalo na pořádnou dávku vitaminu D, a ačkoli přichází další ochlazení, nenechte se tím rozhodit. Pokud se nemůžete jara dočkat, začněte na jeho příchod chystat svůj domov. Jaké dekorace vám zútulní interiér?

Článek

Začínáte se pomalu, ale jistě těšit, až se zima konečně přehoupne do dalšího ročního období? Nalaďte na jarní vlnu i svůj domov – probuďte ho veselými barevnými dekoracemi a nechte rozkvést květinami. Ať už živými, které se budou vyjímat v nových designových vázách, nebo klidně umělými. Rozkošní ptáčci a ozdobné dřevěné nápisy zase oživí poličky a pozvednou každé zákoutí. Připravili jsme pro vás krásnou jarní inspiraci.

Rozkvetlé zdi i nábytek

Stěna plná květin, které nikdy nezvadnou? Vyjímat se bude například v kuchyni nebo v obývacím pokoji. Dekorativní samolepky příjemně oživí každý interiér. Lze je umístit na zdi či do oken a nápaditý design můžete vtisknout i staršímu nábytku – nálepky po čase bez problémů obměníte. Tahle změna udělá hodně parády za pár korun!

Foto: Archiv firem

Zleva: Samolepky Ambiance, 799 Kč, prodává Bonami. Samolepky Kolibřík 179 Kč, prodává Velký košíkFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Samolepky Inspio, 1 370 Kč. Samolepka Magnolia, 249 Kč, prodává HousedecorFoto: Archiv firem

Ptáčci i nápisy

Poličkám budou slušet různé jarní dekorace v podobě ptáčků, dřevěných nápisů i uměle vytvořených ptačích hnízd. V poslední době jsou opravdu trendy a vytvořit je můžete pomocí podnosů a táců, kam naskládáte víc dekorací či svíček najednou.

Foto: Archiv firem

Zleva: Keramický ptáček Sinsay, 79 Kč. Keramický ptáček Wallachia Decor, 239 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sametový ptáček v různých barvách, 643 Kč, prodává Designový nábytek. Ptáček z dubové dýhy, 1 025 Kč, prodává Homedesign by MilkyFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Dřevěný nápis, 299 Kč, prodává Bonami. Jarní nápis, info o ceně v obchodě, prodává KikFoto: Archiv firem

Barevné a designové vázy

Dokonalým jarním prvkem v interiéru jsou rozmanité vázy. Mohou ho zdobit jako solitér, nebo je doplňte umělou větvičkou zlatého deště či narciskami. Největší devízou jara jsou živé květiny, které vám domov nejen oživí a ozdobí, ale navíc příjemně provoní. Brzy začnou i jarní trhy, tak si tam pro ně zajděte.

Foto: Archiv firem

Zleva: Porcelánová váza Lyngby, 2 034 Kč, prodává Bella Rose. Váza Sinsay, 219 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Keramická váza, 799 Kč za kus. Skleněné vázičky, 299 Kč za kus. Vše H&MFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Zleva: Skleněné vázy Ikea, menší 349 Kč, větší 749 Kč. Skleněná váza Tchibo, 699 KčFoto: Archiv firem

Umělé květiny a věnce

Někdo je považuje za lapače prachu, jiným vyhovují, protože nevyžadují téměř žádnou péči a rozhodně nezvadnou. Umělé květiny představují alternativu, kterou uplatníte v místech, která chcete trvale zkrášlit. Umělé jarní věnce zase oživí každé vchodové dveře.

Foto: Archiv firem

Zleva: Umělý zlatý déšť Sinsay, 89 Kč. Umělá kytice Manula, 1 319 Kč, prodává ArtplantsFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Umělé věnce, oba 399 Kč, prodává XXXLutzFoto: Archiv firmy

Reklama

Načítám