Hlavní obsah

Co čeká podle karet v červenci vaše znamení?

Foto: Photo Book Pro, Shutterstock.com

Foto: Photo Book Pro, Shutterstock.com

Jsou tady prázdniny, krásné počasí a doba, kdy všichni vyrážejí do světa. Co přinesou volnější dny právě vašemu znamení? Na co si dávat pozor a do čeho se naopak vrhnout po hlavě? To vám prozradí tarotové karty.

Článek

Měsíc v úplňku zazáří na obloze 16. července, a to konkrétně ve znamení Kozoroha. V této době dávejte pozor na klouby a nepřepínejte se sportem, protože nejrůznější úrazy v oblasti kotníků, kolen a podobně číhají a v létě se to prostě nehodí – všichni chtějí radši na výlet než ležet sedět někde s nohou nahoře. Kromě toho půjde o poměrně krušný čas pro veškerá citová vyjádření, kterým znamení Kozoroha zrovna nepřeje. Všichni budou trochu uzavřenější a těžkopádnější, když jde o slova, jimiž se dá vyjádřit cit. Tak se toho nebojte. Co dalšího červenec přinese právě vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.) 9 pohárů – Eso mečů – 3 poháry

Začátek července ukojí vaše touhy rozletět se do světa a přestat se zabývat každodenní rutinou, která vás začíná ubíjet. Prázdniny Beranům vždy vlijí do žil novou energii, snad je to přežitek z doby, kdy vás ještě v létě čekalo opravdové volno. Hlavu máte plnou nápadů, tak se do toho pusťte, abyste pak neměli pocit, že jste léto promarnili. Využijte ho do poslední kapky. Užívejte čas s přáteli i rodinou, pořád něco podnikejte, zkrátka dejte průchod svému přirozenému „beranství“. Budete na to rádi vzpomínat a dobíjet si baterky i zpětně.

Býk (21. 4. – 21. 5.) Slunce - 3 pentakly – Smrt

Počátek měsíce se pro vás poveze na sluníčkové vlně – s růžovými brýlemi na nose vám svět bude připadat jako milé a přívětivé místo, které vám přináší jedině radost. Léto je pro vás ideální období zvážit, jak si stojíte kariérně a jestli vám to takto opravdu vyhovuje. Pokud ne, začněte na sobě pracovat, červenec je pro to jako dělaný. Pusťte se do nějakého rekvalifikačního kurzu nebo prozkoumejte terén, abyste zjistili, co vás opravdu baví. Bude pak pro vás jednodušší se vydat za snem a zvolna opustit stávající místo.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Berani budou mít hlavu plnu nápadů, tak vzhůru do tohoFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) Král pohárů – 7 pohárů – 2 poháry

První prázdninový měsíc budete hodně řešit city a partnerské soužití. Do vašeho života vstoupí někdo, kdo vám naprosto zamotá hlavu, a ucítíte prudké citové spojení a porozumění na všech úrovních bytí. Mějte ale na paměti, že nic není dokonalé, ani tento člověk. Je to jen klam, jímž matete sami sebe. Po soužití s ním byste brzy objevili jeho pravé já. Soustřeďte se na stávající vztahy, pracujte na nich, rozvíjejte lásku, kterou už máte: tudy vede vaše cesta. Nepodlehněte tomu, co vypadá příliš dobře a příliš jednoduše.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 9 holí – 9 pohárů – 2 meče

Váš červenec bude trochu jako na houpačce. Počátkem měsíce se budete cítit neklidně a nejistě, jako by se vám mělo všechno sesypat na hlavu. Příčinou může být cestovní horečka i nutnost doladit v práci cosi, co extrémně hoří. Jakmile se ale v nové situaci rozkoukáte a trochu ji zpracujete, dostaví se poklidný střed měsíce, který si naplno užijete, počítat můžete s pravou letní pohodou. Konec července se ponese v klidnějším duchu, neplánujte žádné divoké výlety, stejně byste si je neužili. Zapojte do rozvrhu spíše klid a odpočinek, naberte síly na srpen.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Poustevník – 7 holí – 9 holí

Letos vám bude trvat nezvykle dlouho, než se naladíte na letní vlnu, na níž ostatní frčí už nějakou dobu. Stále máte pocit, že je kolem vás moc práce a moc úkolů vyžaduje vaši pozornost, a nedovedete se pořádně odvázat. Nenechte se stresovat lidmi, kteří vám říkají, že se nemáte stresovat. Prostě dotáhněte do konce rozjeté projekty, jinak se do správné nálady stejně nedostanete a budete jen uraženě sedět v koutku. Až smetete ze stolu, co potřebovalo vyřešit, přihlásí se o slovo vaše „party já“.

Foto: FS Stock, Shutterstock.com

Dokud nedokončí rozdělanou práci, do pravé letní nálady se Lvi nedostanouFoto: FS Stock, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.) 6 holí – Poustevník – 8 holí

Červenec je pro vás vždycky trochu problematický. Pracovní morálka upadá, všichni se chtějí spíš bavit a přátelit, což je něco, co nemáte přirozeně v buňkách. Třeba je to ale vaše příležitost pracovně zazářit a předvést výkon, kterého si všichni všimnou. Ano, možná se budete cítit trochu osaměle a odstřiženě od světa, když teď budete pilně makat, ale bude vám to sedět daleko lépe a o to více si vychutnáte svůj triumf. Navíc budete příjemně překvapeni, jak rychle se věci dají do pohybu a někdo si začne vaší práce všímat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 3 hole – 2 meče – Eso mečů

Na začátek měsíce si naordinujte trochu klidu a čas, který věnujete jen sami sobě. Právě teď přichází doba, kdy obnovíte svou proslulou vnitřní rovnováhu a klid, které vás pak provedou celým následujícím rokem. Někam odjeďte, někde se zavřete, zkrátka udělejte, co potřebujete, abyste měli čas opravdu jen pro své potřeby. Vyjasněte si všechno, na co není během roku dost času. Nemusíte tím strávit věčnost, k znovunavázání kontaktu s vámi samými stačí pár intenzivních dnů.

Štír (24. 10. – 22. 11.) Mág – Král holí – Eso pentaklů

S přicházejícími prázdninami se vás zmocní nápor kreativity a pocítíte množství tvůrčí energie, kterou je třeba někam investovat. V období, kdy ostatní upadají spíše do blažené lenivosti, vy sršíte iniciativní energií, dynamičností a nadšením. Nebojte se a klidně se vrhněte po hlavě do toho, co vás láká. Možná bude trochu složitější dostat na svou stranu i další lidi, ale vítězství máte na dosah ruky a všechno vám bude hrát do karet. Odměňte se dovolenou a relaxem později, teď je čas máknout.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 6 holí – Věž – Páže holí

Červenec pro vás bude jako na houpačce, jeden den se vám bude zdát všechno bez mráčku, druhý den to bude drama. Nakonec to ale není nic proti ničemu, vás tenhle adrenalinový způsob života baví, je to správné koření, které zahání nudu. Připravte se tedy, že klid teď nemáte v kartách, obrňte se před stresem a pusťte se do každé výzvy s nadšením a entuziasmem, který je vám beztak vlastní. A když budete mít pocit, že se všechno hroutí, vy se hroutit nezačínejte – zítra bude zase všechno jinak.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 8 holí – 5 pentaklů – 6 pohárů

Pro vás nastává poněkud těžší období, protože červenec obvykle vybočuje ze zavedené rutiny, což Kozorozi špatně snášejí. A ten letošní bude extrémní – hned od začátku měsíce začne váš život nabírat pořádné obrátky a řítit se vpřed neuvěřitelnou rychlostí. Nejspíš budete mít pocit, že ztrácíte půdu pod nohama a že se toho děje prostě moc. Hlavně zhluboka dýchejte, protože nejde o nic hrozného. Na všechny červencové dny budete mít jedinečné vzpomínky, které vás budou naplňovat radostí ještě dlouho po konci prázdnin. Tak se odvažte.

Foto: Nikita Sursin, Shutterstock.com

Kozorohy čeká období, na které hned tak nezapomenouFoto: Nikita Sursin, Shutterstock.com

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) Luna – 8 pentaklů – 4 meče

Začátkem měsíce budete tak trochu bloudit a tápat, zvláště co se pracovního života týká. Najednou nebudete vědět, kudy kam, všechny vaše obvykle jasné vize zmizí. A co víc, nepovede vás ani jinak velmi silná vůle. Jak to řešit? Zastavit se a nadechnout. A to pěkně zhluboka. Každému se občas stane, že ztratí cíl z očí, a to je právě váš případ. Dejte si pauzu, věnujte se sobě a blízkým a práci na chvíli odsuňte na druhou kolej. Věci se dají do pohybu dřív, než byste čekali. Jen vám takhle vesmír ordinuje přestávku, kterou potřebujete.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 2 hole – 4 pentakly – 8 pohárů

Prázdniny jsou pro vás vždycky poměrně komplikované, protože zahrnují cestování a přesuny z místa na místo. Ryby přitom snadno zakoření a pak se jim nechce loučit. Přesně tak to bude letos v červenci. Nejprve se budete snažit přistupovat k novým zážitkům, místům a lidem trochu rezervovaně, aby bylo následné loučení jednodušší. Neuvěřitelně se tím ochuzujete – a především to moc dlouho nevydržíte. Zapomeňte na tohle nehybné ustrnutí a stažení citů kamsi dovnitř. Loučení ustojíte, vzpomínky, o které byste přišli, by vás mrzely víc.

Těšíte se na letní lásky? Přečtěte si, jak se jednotlivá znamení zvěrokruhu tváří na letní flirtování.

Reklama