Hlavní obsah

Co cvičební rutina vypovídá o vašem milostném životě?

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Reklama

Jste spíš na pomalé, leč účinné cvičení spojené s hlubokým dýcháním, nebo vyznáváte pořádnou jízdu na spinningovém kole? Rozmyslete si, co odpovíte. To, co patří k vašim cvičebním rutinám, odhaluje vaše chování v posteli!

Článek

Sex je pohyb a pohyb je sex, vědce to fascinuje už hodně dlouho. Věděli jste třeba, že při milování se může spálit až 100 kalorií (To odpovídá zhruba sto padesáti gramové porci brambor.)? To potvrzuje tým odborníků z kanadské Univerzity v Montrealu, který během své studie porovnával počet kalorií spálených při běhu a sexu. Výsledky nepřekvapily. Při běhu se spálí víc než při sexu, ale i tak to stojí za to!

Důvody, proč na sobě dřete

Ženy se v průběhu mírnějšího třicetiminutového běhu zbavily v průměru 213 kalorií, muži 276. Sex představoval za stejné časové období 101 kalorií u pánů, ale jen 69 u žen (s hodnotou 3,6 kalorie za minutu). Je to dáno tím, že muži jsou při milostných hrátkách aktivnější. Ale každý pohyb se počítá, stejně jako zdravotní výhody milování. Tak například podle vědců z Wilkesovy univerzity v Pensylvánii bývají lidé, kteří si dopřávají pravidelná sexuální setkání, méně náchylní na nejrůznější bakteriální i virová onemocnění.

Sex je zkrátka zdravý, stejně jako každá tělesná aktivita, to asi nikoho nepřekvapí. Ale co informace, že druh sportu, který preferujete, souvisí s tím, co máte rádi v posteli?

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Nejen sportem, i při milování spalujete kalorie Foto: nd3000, Shutterstock.com

Z tělocvičny do postele

Fitness expert Mike Clancy působící v New Yorku a Los Angeles se pro portál kanadské společnosti Standard Innovation, která na trh uvedla legendární párový vibrátor We-Vibe, nechal slyšet, že zaměření tréninků hodně vypovídá o vaší sexuální hře a taktikách. Když se vám nějaký sport zaryje pod kůži, podvědomě přejímáte jeho styl i tempo, a to i na milostném poli. Uvedený odborník dává do souvislostí sílu, pohyblivost kloubů a stav kardiovaskulárního zdraví. A tohle je jeho verdikt!

CrossFit

CrossFit není určen pro slabá srdce. Síla a zdraví tohoto orgánu předurčuje sportovce k maximálnímu sexuálnímu výkonu. Vaše mysl i tělo jsou nastavené tak, že se nevzdá, dokud není dosaženo cíle (neskončil trénink, nebo nemají oba dva orgasmus). Obvykle jim taky nestačí jen jedno kolo, nýbrž si žádají přídavek. Jedná se o aktivní až agresivní milenecký výkon.

To platí i pro ty, kdo nedají dopustit na HIIT neboli vysoce intenzivní intervalový trénink.

Jóga či pilates

Nadšenec jógy či pilates je obratný a ochotný zkusit cokoliv. Také ví, že jeho silnou stránkou je ohebnost a skvělá práce kyčelních kloubů nezbytná pro zdravou sexualitu. Milování tohoto člověka charakterizuje kreativita, ale také tvůrčí pozice. Ten, kdo se v posteli nerad nudí, takového nápaditého milence ocení.

Jízda na kole a spinning

Chvíli trvá, než se na spinningu (nebo při projížďce na kole) zahřejete, ale když k tomu dojde, přichází na řadu vytrvalost a odhodlání. Milovníci spinningu jsou podle všeho oddaní svým partnerům a nejlepších výkonů dosahují při motivační, svěží hudbě, i když potřebují hodně povzbuzení a chvály. Mají-li to, udržují si vysokou intenzitu zátěže – v tělocvičně i v posteli. Rychlovky od nich nečekejte. Tak, jako jsou vytrvalí v jízdě na kole, jsou vytrvalí i v sexu.

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

S cyklisty trvá soulož poměrně dlouho, jsou vytrvalíFoto: Africa Studio, Shutterstock.com

Plavání

Plavec je trpělivý a rutinní. Díky tomu někdy dosahuje jakéhosi transu až meditativního stavu. Jeho dech je stabilní a klidný, a to i při přechodu do neznámých vod. Patříte k příznivcům vodních radovánek? Pak milostné výstřelky od sebe (ani milence plavce) nečekejte. Charakteristika tohoto sportovce je sázka na jistotu a spíš klasické techniky a postupy (skvělého milence poznáte takto).

Box a kickbox

Každý kousek těla kickboxera přijímá a uvolňuje jeho nevybitou energii. Dá se tedy očekávat, že tato osoba si užívá svůj sexuální život ve znamení výkonu, agrese, ale i frustrace. Ačkoli to zní docela děsivě, tito bojovníci prý vědí, kam nasměrovat svou výbušnou sexualitu, aby neublížili. Ale počítejte s tím, že u nich člověk nikdy neví. Jsou samá překvapení!

7 věcí, které v posteli vyděsí každého muže, překvapivě k tomu stačí málo.

Reklama

Načítám