Hlavní obsah

Tarotoskop na červenec: Býky čekají konflikty v práci, Raky velký stres a Váhy romantické seznámení

Foto: AI vizualizace

Foto: AI vizualizace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začínají prázdniny! Sluníčko zatím vypadá pořádně rozpáleně, děti i rodiče se chystají na volné dny a plánování dovolených je v horké fázi. Jaká je předpověď tarotových karet na červenec pro jednotlivá znamení horoskopu?

Článek

Červencový úplněk zasvítí na nebi hned třetího a ponese se ve znamení Kozoroha. To bude znamenat větší odtažitost a uzavřenost pro všechny, kdo vlivu Měsíce intenzivněji podléhají. Neberte si proto chladné reakce lidí kolem sebe příliš k srdci, nemyslí to špatně. Ze zdravotního hlediska pozor na páteř a klouby, zvlášť pokud se chystáte na letní sportování – ať se nevyřadíte ze hry hned na začátku. A co věští tarotové karty vašemu znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Král pohárů: Červenec bude období emocionální stability a harmonie ve vztazích. Budete mít možnost projevit partnerovi či partnerce lásku a péči, užívejte si společný čas a prohlubujte svoje pouto.

Zdraví – Mág: Tato karta představuje holistický přístup k léčbě. Hledejte alternativní metody, které vám mohou pomoci, otevřete se novým způsobům myšlení a učte se z vlastních zkušeností.

Práce – 8 pentaklů: V pracovní oblasti se vám otevřou příležitosti k rozvoji a růstu. Buďte hrdí na své úspěchy a vytrvejte v úsilí, i když kloužete do rutiny. Vaše práce a snaha budou oceněny.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Královna pentaklů: Ve vztazích se budete cítit silní a schopní poskytovat oporu a stabilitu. Buďte pozorní k potřebám partnera či partnerky a zapracujte na harmonii mezi vámi.

Zdraví – Spravedlnost: V červenci pocítíte potřebu vyvážit svůj životní styl. Hledejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem, soustřeďte se na spravedlivé rozhodování a time management a vyhněte se extrémům.

Práce – 3 meče: V pracovním prostředí se může v červenci objevit konflikt nebo nedorozumění. Buďte ostražití a vyhýbejte se jim, zapojení vám nic dobrého nepřinese. Zaměřte se na efektivní řešení a udržujte si profesionální postoj a odstup.

Foto: AI vizualizace

Býky možná čekají konflikty v práci, proto buďte ve střehu a nenechte se vyprovokovatFoto: AI vizualizace

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 10 pohárů: Zažíváte období radosti a naplnění. Budete se cítit blízko svému protějšku a intenzivně prožívat vzájemnou lásku a spokojenost. Užívejte si toto harmonické líbánkové bezčasí.

Zdraví – Věž: Tato karta naznačuje potřebu udělat v přístupu ke svému zdraví radikální změnu a vymanit se z negativního stereotypu, který nefunguje. Možná je čas opustit staré zvyky a hledat nové přístupy k péči o sebe.

Práce – 6 pohárů: Máte sklony podléhat nostalgickému ohlížení do minulosti a barvit si vše narůžovo. Zamyslete se nad tím, co vás opravdu naplňuje a přináší vám radost, a vyberte si cestu kupředu, která vás bude inspirovat a motivovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Královna pohárů: V červenci se zaměřte na rozvíjení emocionálních a intuitivních aspektů vašeho vztahu. Buďte pozorní k citovým potřebám svého partnera a vytvořte prostor pro sdílení a vzájemné porozumění.

Zdraví – 3 meče: Tato karta naznačuje možný stres a napětí, prozrazuje, že se potýkáte s mentálním tlakem, který může ovlivnit vaši fyzickou pohodu. Hledejte způsoby, jak se vyrovnat se stresem, a snažte se víc pečovat i o svoje duševní zdraví.

Práce – 2 poháry: V pracovní oblasti se může objevit příležitost k novým projektům nebo spolupráci. Buďte otevření novým výzvám a kooperaci s ostatními, aktivně komunikujte a vyjadřujte své nápady a přání.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – 3 poháry: Soustřeďte se na vztahy, které vám přinášejí radost a harmonii. Tato karta symbolizuje vzájemné porozumění, sdílení a společnou radost. Buďte otevření novým příležitostem a aktivně se zapojujte do vytváření pocitu blízkosti.

Zdraví – 8 pentaklů: Karta hovoří o finančních aspektech vašeho zdravotního stavu. Může představovat potřebu investovat do vašeho zdraví, například do cvičení, výživy nebo léčebných metod, které přinášejí dlouhodobé výhody a zlepšení.

Práce – 7 mečů: Setkáte se s určitými výzvami a nespravedlností. Tato karta vás však povzbuzuje, abyste se nevzdávali a bránili své pozice. Mějte důvěru ve své dovednosti a zůstaňte oddaní svým cílům.

Foto: AI vizualizace

Raci by měli aktivně hledat způsoby, jak se vyrovnávat se stresemFoto: AI vizualizace

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Královna mečů: Vezměte své vztahy pevně do rukou a komunikujte své potřeby jasně a sebevědomě. Tato karta symbolizuje intelekt a analytické myšlení, které vám pomůže rozvíjet zdravé a smysluplné vztahy.

Zdraví – 9 holí: Karta pro vás znamená hlavně sílu a vitalitu. Naznačuje, že máte dostatečnou energii a odhodlání k dosažení svých zdravotních cílů, že jste schopni překonat překážky a dosáhnout zdravého životního stylu, když po tom skutečně zatoužíte.

Práce – 9 pohárů: Vaše tvrdá práce a snaha začínají přinášet ovoce. Pořádně si užijte ocenění, kterého se vám bude dostávat, tato fáze naplnění málokdy trvá věčně.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Blázen: Tato karta symbolizuje začátek nového dobrodružství a spontánnost. V oblasti vztahů znamená možnost nových setkání a romantických dobrodružství. Nebojte se v létě vyjít ze své komfortní zóny.

Zdraví – Luna: Pocítíte potřebu vyrovnat se s emocemi, které ovlivňují vaše zdraví. Buďte pozorní, poslouchejte své vnitřní pocity, řiďte se jimi a hledejte rovnováhu mezi tělem a duší.

Práce – 6 holí: Těšit se můžete na zasloužený úspěch a uznání. Vaše tvrdá práce a snaha budou oceněny. Možná vás čeká povýšení nebo jiná forma veřejně projeveného respektu. Buďte inspirací pro ostatní kolegy.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Eso pohárů: Symbolizuje lásku, emocionální plnost a nový začátek ve vztazích. Pokud jste ve vztahu, může tato karta znamenat hluboké a intenzivní spojení s vaší drahou polovičkou.

Zdraví – Rytíř mečů: Pocítíte potřebu aktivně se postavit svým zdravotním problémům, nenechat je dál „vyhnívat“ s tím, že se samy vyřeší. Buďte stateční a nebojte se hledat odpovědi a řešení.

Práce – Vůz: Karta přináší úspěch, který ocení vaši cílevědomost a odhodlání. Jste na správné cestě k dosažení pracovních cílů. Buďte disciplinovaní a využijte svou schopnost vést druhé a překousnout i těžké situace.

Foto: AI vizualizace

Váhy i Štíry čekají ve vztazích a v lásce dobré časyFoto: AI vizualizace

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Velekněz: Karta symbolizuje tradici, vzdělání a sdílení hodnot, a naznačuje tak potřebu stabilního a pevného základu ve vašem vztahu. Učte se od partnera či partnerky a pracujte na společném růstu.

Zdraví – Viselec: Snažte se znovu navázat spojení se svým tělem a lépe vnímat jeho signály. Naslouchejte mu a poskytujte mu to, co potřebuje, pečujte o sebe, protože tělesnou schránku máte jen jednu.

Práce – Eso pohárů: Čekají na vás nové pracovní příležitosti a kreativní inspirace. Možná se vám naskytne šance pustit se do vytouženého projektu, který vás posune na úplně novou kolej. Poslouchejte svou intuici.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Velekněžka: Přišel čas upozadit svoje ego a začít poslouchat ostatní. S empatií nejdál dojdete. Snažte se druhé pochopit, když se vám otevřou, a uchovávejte jejich tajemství. Důvěra je klíčová.

Zdraví – 6 holí: Po zdravotní stránce bude váš červenec velmi úspěšný, pocítíte, že se konečně hýbete z místa. Může představovat nové začátky a pozitivní změny, které vedou k celkovému zlepšení zdravotního stavu.

Práce – 10 holí: V tomto měsíci se vám vrátí všechny resty a to, co jste předtím z lenosti nebo nedostatku času odložili. Připravte se na stres, bude toho hodně, tak neztrácejte hlavu a hlavně nepanikařte! Vaše praktičnost a důslednost vás zachrání.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 3 poháry: Hlavní roli pro vás v tomto měsíci bude hrát zejména přátelství – pochopíte, jak jsou pro vás kamarádi důležití. Pracujte na stavění pevné podpůrné sítě, uvidíte, že se pak budete cítit daleko lépe.

Zdraví – 3 poháry: Se začátkem prázdnin si se svým zdravotním stavem nemusíte dělat hlavu, vše poběží jako na drátkách. Jste v souladu se svými emocemi a udržujete si pozitivní přístup ke svému zdraví.

Práce – 8 pohárů: Přichází chvíle loučení, kdy s těžkým srdcem opustíte něco, do čeho jste vložili hromadu energie. I to k životu a práci patří a za chyby se platí. Příště budete poučenější a moudřejší.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Slunce: Červenec vám nabídne příležitost odstartovat něco nového – ať už to je obnovený vztah s někým z minulosti, nový romantický vztah, nebo napravení konfliktu v rodině. Karta má rozhodně pozitivní ladění.

Zdraví – 9 mečů: Bohužel vás čekají zdravotní problémy nebo omezení. Tato karta může představovat potřebu vyhledat lékařskou pomoc a odbornou radu. Nezanedbejte příznaky, které pociťujete, mohlo by se vám to vymstít.

Práce – Král mečů: Následující měsíc vás zaměstná především intelektuálně, prokažte schopnost zhodnotit svůj výkon, podat zpětnou vazbu, hodit na něco kritické oko. Předveďte svůj přehled a předvídavost, buďte připraveni.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám