Hlavní obsah

Tarotoskop na červen: Býci by měli trochu šetřit, Berani se mohou těšit na lásku

Foto: Martin Lauge Villadsen, Shutterstock.com

Foto: Martin Lauge Villadsen, Shutterstock.com

Reklama

Červen je tu a s ním snad už i poněkud letnější počasí. Předprázdninová atmosféra prostupuje společnost. Co následující měsíc přinese vašemu znamení? To vám prozradí tarotové karty!

Článek

Červnový úplněk ve znamení Střelce připadá na 4. 6. Připravte se na to, že s sebou přinese přehnanou lehkomyslnost a jakousi flegmatičnost k tomu, co a jak bude. Myslete tedy na to, že i když budete mít pocit, že je něco ten nejlepší nápad na světě, možná je čas se na chvíli zabrzdit a zamyslet se, jestli tomu tak skutečně je. Nevrhejte se do věcí po hlavě, i když takové nutkání budete pociťovat, zvlášť pokud jde o něco opravdu důležitého. Po zdravotní stránce pozor na kyčle a bedra, obojí je náchylnější k úrazům.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Milenci: Tuhle kartu snad není potřeba ani vysvětlovat – na obzoru je láska. A to může být jak ta nová, tak i ta „stará“, která ale dostane punc novosti a oživení. Čekají vás krásné chvíle s partnerem či partnerkou, užijte si je.

Zdraví – 10 mečů: Dorazili jste na dno svých sil a teď je potřeba konečně se zastavit a začít něco dělat, jinak vás čekají nepěkné následky, od vyčerpání přes kolapsy až po nervové zhroucení. Zdraví je na prvním místě, jen u vás to tak již dlouho není. Napravte to.

Práce – Hvězda: Je pro vás klíčové, abyste si vyčistili hlavu. Vezměte si pár dní dovolené, vykašlete se na všechny povinnosti a začněte s čistým štítem. Nová energie, která vás zaplaví, vás kariérně posune.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 7 pohárů: Červen vám s přicházejícím létem do cesty přihraje hned několik lidí, kteří by mohli být vaším potenciálním partnerem či partnerkou. Nesnažte se o žádné seznamy plusů a minusů, tohle je přece záležitost srdce!

Zdraví – 9 pohárů: Zaklepejte na dřevo, červen bude v této oblasti bezproblémový. I díky předchozí péči jste jako rybička a vaše zdravotní potíže budou minimální. Vychutnávejte si přicházející léto v plné síle.

Práce – 5 pentaklů: Po finanční stránce nebude červen tím nejúspěšnějším měsícem, spíše naopak. Připravte se na to, šetřete, neutrácejte za hlouposti a zkrátka se trochu kroťte. Všechny krize jednou končí, tahle skončí také. Hlavně žádné zbytečné půjčky.

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Býci, nechte v červnu promluvit své srdce.Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Královna mečů: Budete se soustředit hlavně na sebe a strávíte spoustu času pouze ve vlastní přítomnosti. Ano, to je možná trochu osamělé, ale sebepoznání je zásadní pro navazování jakýchkoli dalších vztahů.

Zdraví – Luna: Než se začnete starat o druhé, postarejte se o sebe. Je potřeba, abyste najeli na nějaký způsob duševní hygieny a nenechali na sebe věci tolik dopadat. Řešte svoje problémy s psychologem, koučem či terapeutem, není na tom nic nenormálního.

Práce – 2 meče: Sužují vás pochyby, které vás bohužel zdržují a vážou na jedno místo. Zbavte se „syndromu podvodníka“, vy přece víte, co dělat, to není žádné předstírání. Rozhodnutí musí padnout a je jen na vás!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 5 mečů: Ve vztazích vám vázne komunikace, máte problém vyjádřit to, co chcete, ale stejně tak naslouchat druhým. Je potřeba zapracovat na vzájemném porozumění s lidmi kolem vás, než se věci zbytečně zkomplikují.

Zdraví – Smrt: Jakkoli tato karta vypadá hrozivě, není. Ale udělejte radikální změny ve vaší životosprávě, jinak vás čekají problémy. Opřete se do toho, co si už dlouho slibujete, začněte běhat či cvičit, lépe jíst, pečujte o sebe. Začít se dá vážně kdykoli.

Práce – 3 pentakly: Utvrdíte se v tom, že pilná práce nese svoje ovoce. Vaše snaha se vám teď vrátí, úspěšně uzavřete kapitolu a sklidíte pochvaly a budete mít prostor pustit se s vervou zase do něčeho nového.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – 9 mečů: Trápíte sami sebe, kladete si za vinu neúspěchy na poli vztahů, mučíte se tím, že hledáte problémy i tam, kde nejsou. Ponořte se do sebe, odpusťte si, usmiřte se znovu sami se sebou, najděte v sobě lví velkorysost i pro sebe.

Zdraví – 3 pentakly: Tato karta značí kožní potíže, dejte tedy pozor na to, ať se pečlivě mažete na sluníčku, i na nejrůznější hmyz, klíšťata a také alergeny. Zkrátka opatrně na pokožku, je citlivá.

Práce – 3 poháry: Pracovní kolektiv, ve kterém se nacházíte, vám velmi sedí, rozumíte si. Jedete na podobné vlně, stejným způsobem i přemýšlíte a užíváte si dobré časy. Čerpejte tuto energii i na ty horší, do zásoby.

Foto: encierro, Shutterstock.com

Pozor na hmyz a klíšťata by si měli dávat hlavně Lvi.Foto: encierro, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Rytíř pohárů: Období dobývání a získávání jeden druhého je ve vztazích nejhezčí, a právě to máte před sebou. Kromě toho pro vás bude červen velmi láskyplný, smířlivý a harmonický, žádné problémy na obzoru.

Zdraví – Páže pohárů: Páže je poslem dobrých zpráv, pokud například čekáte na výsledky nějakých zdravotních testů, vyjdou tak, jak doufáte. Což samozřejmě může znamenat také pozitivní těhotenský test, pokud je to něco, co je ve hře.

Práce – 2 poháry: Těšte se na nové spolupráce i zajímavé kontakty. Připravte se na dohadování a vyjednávání, které by však mělo ve většině případů dopadnout ve váš prospěch, stačí špetka sebevědomí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 2 pentakly: Pozor na přehnanou vrtkavost. Pohráváte si se všemi možnostmi, tak aby vám všechny neprotekly mezi prsty. Je potřeba, abyste našli rovnováhu, stabilní bod, a od toho se skutečně odpíchli, nebo budete dál stát na místě.

Zdraví – Věž: Příliš se fyzicky i duševně přetěžujte, chcete od sebe zkrátka moc. Riskujete, tlačíte sami sebe do extrémní situace. Změňte životosprávu a celkové chování ke svému tělu, než bude pozdě. Mějte se rádi.

Práce – 8 mečů: V poslední době vás všechno tíží a svazuje, máte pocit, jako byste neustále čelili nesmyslným zákazům a příkazům. Pocit omezení vás frustruje, jako byste v ničem neměli slovo a pravomoc rozhodovat. Zkuste zatnout zuby, brzy to přejde.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Královna pentaklů: Zapracujte na svém romantickém vztahu, dokažte svou věrnost a stálost, váš partner či partnerka ji teď potřebují. Udržujte dobrou náladu a buďte spolehliví, ať se o vás můžou opřít, vrátí se vám to.

Zdraví – Eso mečů: Zaměřte se na své duchovno a práci, kterou je potřeba odvést zevnitř. Psychohygiena není sprosté slovo, fyzické zdraví vyvěrá z toho duševního. Nepodceňujte ho, naopak. Jasnou mysl!

Práce – Velekněz: Na obzoru je problém, se kterým si sami neporadíte. Požádat o pomoc není ostuda. Spolkněte svou hrdost a najděte si mentora, někoho, kdo vám vše vysvětlí. Je to pro vás jakožto Štíra těžké, ale ukážete, že umíte skutečně zhodnotit své dovednosti.

Foto: Gorodenkoff, Shutterstock.com

Nechat si vysvětlit to, čemu nerozumíte, není ostuda, milí Štíři.Foto: Gorodenkoff, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 2 hole: Karta konfliktu, která znamená, že vaše vztahy nebudou v červnu procházkou růžovou zahradou, bohužel. Musíte učinit rozhodnutí, do kterého se vám nechce. Rozsekněte to, uleví se vám!

Zdraví – Královna pohárů: Procházíte velmi empatickým obdobím a berete si na bedra i to, co tíží druhé. Hodně vás to vyčerpává, tak na sebe myslete a občas si dopřejte relaxační večer jen a jen pro sebe.

Práce – 6 pohárů: Klíčem k úspěchu je pro vás momentálně sdílení a celková dobrá vůle – pomáhejte druhým a na oplátku bude pomoženo vám. Zapojte se do nějakých skupinových projektů a uvidíte, jak to rozproudí vaše kreativní myšlení.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Slunce: Čeká vás nový začátek – ať už to je obnovený vztah s někým z minulosti, nový romantický vztah, nebo napravení konfliktu v rodině. Samá pozitiva, máte se na co těšit, tak si chvíle štěstí užívejte.

Zdraví – Ďábel: Do cvičení a péče o vlastní fyzično se vám tenhle měsíc moc nechce, protože co se stane, když jeden měsíc vynecháte… nenechte se zlákat! Jak jednou vypadnete z rutiny, bude o dost těžší se do ní vrátit.

Práce – 5 pohárů: Červen bude bohužel spíš hořký než sladký: očekávali jste povýšení, přidání platu nebo aspoň pochvalu. Ty nepřijdou a vás to na nějakou dobu dost znechutí. Nepoddávejte se tomu, sebelítost není řešením ničeho.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Kolo štěstí: Vše se pro vás bude vyvíjet naprosto nepředvídatelně, Kolo štěstí je kartou náhody a osudu. Možná vám někoho ze života vezme, ale možná vám také někoho nového přivede do cesty. Buďte připraveni na všechno.

Zdraví – Poustevník: Vaše psychické zdraví a pohoda poslední dobou trpí, stahujete se do sebe a odstřihujete od sebe ty, kteří vám chtějí pomoci. Prolomte melancholii a natáhněte se pro hozené lano, sluneční paprsky také pomůžou.

Práce – 10 mečů: Na pracovním poli vás nečeká nic příznivého, naopak, červen bude na kariérním poli velmi turbulentní. Předpověď karet vám neslibuje příliš mnoho životních jistot, buďte připraveni na všechno a mějte rezervy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 4 hole: Buďte otevření a upřímní– díky tomu budou vaše vztahy vzkvétat a harmonicky se vyvíjet. Nepřetvařujte se, nic nikomu netajte, tak se budete cítit jistě za všech okolností. I lichotivé bílé lži jsou lži, vyhněte se jim.

Zdraví – Svět: Dlouhodobé zdravotní potíže, které vás trápily, budou vyřešeny – ne zázrakem nebo lusknutím prstů, ale všechno se začne pomalu zlepšovat a vy konečně spatříte nadějné zítřky.

Práce – Vůz: Červen pro vás bude velmi úspěšný. Budete sice muset napnout všechny síly, ale zároveň vás to dovede k triumfu, na který dlouho čekáte. Buďte podnikaví a odvážní, štěstí vám bude přát.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Reklama

Načítám