Hlavní obsah

Několik hodin spolu v ložnici: jak na sexuální obřad, který vás vystřelí do vesmíru

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Jako vytížení lidé možná sami sebe přesvědčujete, že na milování nemáte čas. Nyní v létě ale nadešla ta pravá chvíle, kdy byste ze svého sexuálního uspokojení měli udělat prioritu. Uspořádejte velmi intimní obřad, lépe tak odoláte stresu i nástrahám rodičovství!

Článek

V létě nás to táhne z města ven, snad i proto jsou Češi národem chalupářů. Když našinci rekreační chatu či chalupu nevlastní, aspoň si ji pronajímají. A tím vznikají příležitosti nejen pro výlety, koupání a houbaření, ale i sex. Líně plynoucí čas bez pracovních povinností v kombinaci se soukromím a samotou vyloženě nahrává jinému stylu erotického dobrodružství, než na jaké jsme zvyklí po zbytek roku. Inspirujte se našimi předky!

Vysoká škola erotická: pohlavní styk není to hlavní

Není tajemství, že naši předkové různých kultur pořádali sexuální obřady, které v podobě posvátných orgií praktikovali jak v soukromí domova, tak i veřejně. Sex pro ně nepředstavoval jen cestu k hlubokému uspokojení, ale i nástroj k uctívání bohů a bohyň, často během oslav nejrůznějších svátků plodnosti či hojnosti. Milenci se oddávali dlouhým fázím vzrušování, během nichž usilovali o splynutí těl i duší a nechávali svá těla prostoupit sexuálními vibracemi. A přesně tohle můžete zkusit i vy! Jak a čím začít?

Vybavte svůj chrám

Sexuální antropoložka Betony Vernon ve své Budoárové bibli (KOSMAS, 2014) doporučuje nejdřív připravit místo, svatyni, privátní chrám, ve kterém se vše bude odehrávat. Daný prostor přizpůsobte svým představám. Připravte lubrikanty, polštáře, deky, erotické pomůcky, vonné oleje, kostky ledu, lehké občerstvení i květiny natrhané na louce. Výjimečnou atmosféru podtrhne tlumená hudba.

Nenechte se rušit

Vypněte telefony, předem určete bezpečnostní heslo a zapomeňte na čas. Pokud jsou vaše možnosti přece jen omezené, nastavte budík tak, aby zazvonil přibližně 30 minut před koncem obřadu. (Celkově může trvat i tři hodiny, pak ale budete potřebovat víc jídla i pití, neboť z místnosti se nedoporučuje zbytečně odcházet.)

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Vyhraďte si pro sebe delší čas a nenechte se rušitFoto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Zaměstnejte ruce

Dohodněte se, kdo z vás dvou začne, popřípadě kdo se ujme role dominanta a submisiva (v tom se můžete i střídat). S partnerem se navzájem drážděte dotykem. Masáž je zázračným prostředkem pro zahájení intimního kontaktu, zejména pokud někdo z milenců má potíže s uvolněním.

Nejprve se soustřeďte na hlavu, temeno a týl – tedy v případě, že sedíte za partnerem v řadě za sebou. Nebo milence požádejte, aby si lehl břichem dolů a namasírujte mu záda a hlavně zadek! Až skončíte, požádejte ho, aby se otočil.

Pozornost střídavě věnujte bezpečným zónám, jako třeba hýždím a stehnům, a genitáliím. Poté si roli příjemce a dárce rozkoše vyměňte. Betony Vernon tvrdí, že výměna navyklých rolí je pro milence (muže i ženy) užitečná tím, se díky ní mohou objevit, jak je přínosné umět bezvýhradně přijímat potěšení a zcela se mu oddávat.

Vstupte do rajských výšin

Vyvíjí-li se obřad dobře, přejděte k dalším technikám, využijte erotické šimrání peříčky, svazujte nohy či ruce, přejíždějte po pokožce kostkami ledu, zakryjte oči a při zvýšeném vzrušení posouvejte práh bolesti. Vysoce citlivé tělesné partie, ke kterým patří bradavky, penis či velké stydké pysky reagují na intenzivní vjemy.

Když cokoli z toho sevřete mezi prsty nebo svorky, podpoříte produkci endorfinů, hormonů, jež dokáží vyvolávat silné až téměř euforické stavy a pocity. Formy dráždění ovšem přizpůsobte vlastním touhám a situaci. Někomu stačí milostné kousání a jemné škrábání po zádech, i tak se dá navodit vzrušující trans, změněný stav vědomí, ve kterém se dotyčný odpojuje od svého každodenního já.

V případě, že by na vás nějaká technika byla až příliš drsná, použijte již zmíněné bezpečností heslo, jinak vše nechte zcela přirozeně plynout, všímejte si reakcí svých těl. Říká to vaše, že chce vyvrcholit? Tak beze všeho, nebraňte mu.

Neodbývejte dohru

Ani v závěru milostného setkání nikam nespěchejte, užijte si fázi doznívání, úlevu od napětí a redukci stresových hormonů. Společně jen tak ležte, povídejte si, nalijte něco dobrého k pití a postupně začněte vnímat realitu. Sexuální obřad je uzavřen.

Reklama

Načítám