Hlavní obsah

Jde mu jen o sex? Dejte mu jednu ze 6 otázek a bude jasno

Foto: Life_imageS, Shutterstock.com

Foto: Life_imageS, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vede sladké řečičky a je tak snadné mu podlehnout! Využívá svůj šarm k tomu, aby vás jen svedl a následně zahodil jako použitý kapesník? Jestli mu jde jen o to, prozradí se sám. Položte mu pár nenápadných otázek.

Článek

Podle statistik prožije sex na jednu noc aspoň jednou v životě každý druhý člověk. Muži přitom mají k jednorázovým sexuálním dobrodružstvím trochu blíž, a dokonce se tvrdí, že je v nich dispozice k anonymnímu sexu geneticky zakódovaná.

I ženy si rády dopřejí chvilkové povyražení, nicméně v momentě, kdy prahnete po dlouhodobém vztahu nebo se citově zaháčkujete, je pouhé sexuální dobrodružství zklamáním. Pokud máte sebemenší podezření, že muž, který vás svádí, od vás zřejmě chce něco jiného než vy od něj, pusťte se s ním do uvolněného hovoru. Již pouhá jedna či dvě dobře mířené otázky odhalí jeho úmysly!

1. Líbím se ti?

V první řadě se zajímejte, jak vás muž vidí. „Co si o mně vlastně myslíš?“ Jedinec, který hledá sex, vychválí spíš vaši tělesnou schránku. Pravděpodobně začne tím, že ho zaujaly vaše oči nebo vlasy (tím si připravuje půdu), pak přejde i k jiným částem těla. „Jsi tak krásná, víš. A ty tvoje nohy. Vraždil bych pro ně!“

2. Šel bys se mnou na rande v sedm ráno?

Podle odborníků se smysluplná partnerství budují hlavně přes den. Lidé, kteří se teprve poznávají, se obvykle scházejí v odpoledních či podvečerních hodinách (ať už fyzicky, nebo on-line). Nápadníka se tedy vážně zeptejte na netypickou dobu schůzky: „Co třeba snídaně ještě před odchodem do práce? A už jsi někdy randil v poledne? Láká mě to zkusit. Zítra mám čas. Jak jsi na tom ty?“

Pokud jste pro muže jen možným zdrojem sexu, je pravděpodobné, že se vám sice bude snažit zalíbit, ale ve skutečnosti pro vás neudělá nic navíc. Na vašich citech a přáních mu zase tolik nezáleží, tak proč by si s vámi sjednával schůzku ve chvíli, kdy se mu to nehodí? Musí přece do práce, čeká ho náročný projekt, slíbil něco kamarádovi… „Někdy třeba ano, ale teď ne, je to tak narychlo!“ Všímejte si neochoty a nezájmu trávit s vámi víc času. Muži s hlubšími úmysly je jedno, co a kdy budete dělat, hlavně když vás zase uvidí.

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Seznamování je velké dobrodružství, ale přináší také hodně nejistoty pro obě stranyFoto: Pressmaster, Shutterstock.com

3. Chceš vědět něco o mém životě?

Historky ze střední, mladické trapasy, plány do budoucna, lidé, se kterými se stýkáte. Ano, tohle všechno člověka, který plánuje navázat partnerský vztah, zajímá. Rád nahlédne do vašeho života, aby si udělal obrázek, jaká jste a co od života chcete. Samec, jenž prahne jen po sexu, se takovým nabídkám vyhýbá a mívá ještě dvojsmyslné narážky typu: „Nezajímá mě, co jsi kdy dělala, ale co teprve budeš dělat – se mnou!“

4. Kam bys mě nejradši pozval?

Nejlepší místo na světě pro sexuálního lovce je především jeho byt a postel, dále zapadlejší kavárna s temnými kouty, které nahrávají fyzickým dotykům, pak také noční bary, kina nebo hotely. Dávejte si tedy pozor, jaká jsou jeho oblíbená „stanoviště“, popřípadě kam často chodí či o jakých místech mluví.

5. Můžeš mi o sobě říct víc?

Párkrát už jste si napsali a sešli se, ale vy pořád nevíte, s kým máte tu čest. Dotyčný je skoupý na slovo, informacemi o sobě šetří, nemluví o rodině, bývalých vztazích ani kamarádech. Může to být skromný introvert, ale možná vás k sobě nechce záměrně pustit blíž a je to jeho taktika: čím méně toho o něm víte, tím lehčí bude se vás zbavit, až si s vámi užije.

6. Přišel bys, kdyby u mě byli moji rodiče?

Zabrousit na téma rodiny a závazků je trochu riskantní. Když se zmíníte o rodičích, může to vypadat, že příliš tlačíte na pilu. Na druhou stranu – je-li potencionální partner neupřímný, zděsí se a z kontaktu s vámi vycouvá. Pak je jasné, že posunout váš „vztah“ na jinou úroveň neměl nikdy v úmyslu.

Prověřujte, ale s rozumem! Přílišné počáteční nároky mohou odradit váhavé střelce s dobrými úmysly. Mamánek, děvkař, ajťák, zajíček... Proč dát šanci špatným mužům?

Reklama

Načítám