Hlavní obsah

Krásnější vlasy i delší řasy aneb Zázraky na počkání nejsou nemožné! Listopadové kosmetické novinky

Foto: Ekaterina Jurkova, Shutterstock.com

Foto: Ekaterina Jurkova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dávka nové kosmetiky přichází! Přinášíme tip na oční linky, které se zároveň starají o řasy, na vlasovou péči pro křehké a lámavé vlasy nebo na zkrášlující pleťový krém od české značky.

Článek

Jaké beauty novinky nás zaujaly v redakci za měsíc listopad? Rozjasňující a hydratační krém s CBD, linky a sérum na řasy v jednom nebo přírodní pudr u značky, kde byste to možná nečekali. Přidala jsem i tip na vlasovou péči a odličovací olej od české značky.

Krém s CBD

Známá česká firma spojila síly s beauty blogerkou Petrou LovelyHair a výsledek? Hydratační krém s rozjasňujícími účinky. Na moji smíšenou pleť je v tomto chladném období tak akorát mastný. Obsahuje krystalky CBD, ceramidy, skvalan, bambucké máslo, rostlinnou vazelínu a extrakty z ovsa a ibišku – pravděpodobně díky němu má krém narůžovělou barvu. Přírodní parfemace je krásná. Poslední dobou nosím pleť více bez make-upu a zdá se mi, že není tak bledá, jak většinou v listopadu bývá, ale je pěkně projasněná. Krém mě nadchl, a proto si v kosmetických objevech místo zaslouží.

Foto: Archiv firmy

Rozjasňující CBD krém Canneff by Petra, 777 Kč (50 ml)Foto: Archiv firmy

Pro poškozené vlasy

Měla jsem možnost vyzkoušet kombinaci šamponu a kondicionéru pro poškozené a lámavé vlasy. Slibuje regeneraci i hydrataci. Potvrzením, že to funguje, budiž fakt, že jsem šla spát s lehce vlhkými vlasy v koncích a vzbudila jsem se s pěknými vlnkami. Vlasy se mi trochu vlní, ale jen když se jim chce a když jsou zrovna dobře hydratované. Na kondicionéru je zajímavé, že po opláchnutí nejsou vlasy na dotek kluzké, takže jsem byla trochu skeptická, ale po vyfoukání jsem už nic takového nezaznamenala.

Foto: Archiv firmy

Šampon 411 Kč (250 ml). Kondicionér 598 Kč (200 ml). Oba produkty Iconique Keratin Repair, prodává NotinoFoto: Archiv firmy

Pudr na každý den

Poptávka po přírodní kosmetice stoupá a i tato značka se pustila do vytvoření řady produktů s vysokým podílem přírodních složek. Najdete v ní make-upové sérum, balzám na rty i tváře, řasenku nebo pudr. Je to už můj druhý pudr s přírodním složením a nemohu si ho vynachválit. Nevidím rozdíl mezi ním a konvenčními produkty. Vytvoří sametový efekt a skvěle funguje dohromady s hydratačními make-upy – nevytvoří masku, ale pleť zmatní, přesně jak je potřeba. Obsahuje našlehané bambucké máslo a na výběr je ze čtyř odstínů.

Foto: Archiv firmy

Pudr Maybelline Green Edition Blurry Skin, 380 KčFoto: Archiv firmy

Linka a sérum v jednom

Tohle je brilantní nápad – spojit linky a sérum na řasy do jednoho produktu! Linky jsou tekuté, mají uzoučký štěteček a jsou krásně pigmentované. Před nanášením je lepší aplikátor hodně otřít a barvu pak vrstvit postupně – jde to skvěle. Na oku drží linky dobře, ale zároveň jdou snadno odstranit. Máte krásně nalíčené oči a ještě pečujete o řasy… Co víc si přát?

Foto: Archiv firmy

Oční linky Barry M Ultra Liner 2-in-1, 349 Kč, prodává NotinoFoto: Archiv firmy

Olejový odličovač na vše

Odličování očí je pro mě za trest. Používám proto výhradně olejíčky, abych u toho nestrávila hodiny. Tento český odličovací olej slibuje odstranit i voděodolný make-up. Má poměrně velké balení a šikovnou pumpičku. Nanesu dvě dávky na tamponek, trochu namokřím vlažnou vodou a přiložím na oko. Funguje skvěle a používám ho i na odlíčení neslíbatelné rtěnky.

Foto: Archiv firmy

Odličovací olej na odolný make-up Zahir, 188 Kč (100 ml)Foto: Archiv firmy

Reklama

Načítám