Hlavní obsah

Prozpívaly se až k lásce: Které slavné páry se seznámily u natáčení videoklipu a komu to (ne)vyšlo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jejich love story mají různé konce, ale velmi podobné začátky. Enrique Iglesias, John Legend, Shakira, Lady Gaga nebo Mariah Carey – ti všichni se zamilovali při natáčení videoklipu. Kdo z nich se ale prozpíval ke vztahu, který je stále silný, a komu láska nevyšla?

Článek

Zamilovat se během natáčení filmu není nic neobvyklého (Brad a Angelina by mohli vyprávět). Podobnou možnost ale mají i zpěváci při tvorbě klipů, ačkoli ti mají neporovnatelně méně času na to, aby se prvotní jiskra rozhořela. Jak je ale z následujících příkladů zřejmé, někdy vám stačí pár společných hodin a zkrátka víte.

Enrique Iglesias (47) a Anna Kurnikova (41)

Jsou celebrity, které si pečlivě střeží soukromí. A pak je tu zpěvák Enrique Iglesias, který jako „top secret“ onálepkoval celý svůj vztah s bývalou tenistkou Annou Kurnikovou. Pár se seznámil v roce 2001 na natáčení videoklipu Escape, ve kterém se španělský idol prohání na motorce a zpívá: „Můžeš utíkat, můžeš se schovávat, ale mojí lásce neunikneš“. A blonďatá kráska, kterou obsadil do klipu, opravdu neunikla. Enrique a Anna spolu začali randit, jejich společné fotografie by se ale daly spočítat na prstech ruky. Po deseti letech se mluvilo o rozchodu, ať už se ale mezi nimi stalo cokoli, ustáli to. I po jednadvaceti letech jsou stále spolu a mají tři děti – pětiletá dvojčata Lucy a Nicholase a dvouletou Mary.

Foto: Profimedia.cz

Společnými fotkami šetří a o svém vztahu téměř nemluví. Výjimku udělali v roce 2016, kdy na Instagram přidali fotku s Anniným mladším bratrem. Přesto se jich láska drží už přes dvě dekádyFoto: Profimedia.cz

Lady Gaga (36) a Taylor Kinney (41)

Během natáčení hudebního klipu se zamilovala i zpěvačka Lady Gaga, která do objektu svého zájmu obsadila herce Taylora Kinneyho. V roce 2011 se spolu objevili v klipu Yoü and I a brzy byla ruka v rukávě. Herec později prozradil, že filmování končívalo i v pět hodin ráno a že měl tak s popovou hvězdou spoustu prostoru pro seznamování. O čtyři roky později se dokonce zasnoubili – zpěvačka dostala na Valentýna diamantový prsten ve tvaru srdce a plánovala vdavky. Na ty ale nakonec nedošlo, v roce 2016 pár ohlásil rozchod.

Foto: Profimedia.cz

Musíme uznat, že na herce Taylora Kinneyho se dobře kouká. Když si ho zpěvačka Lady Gaga vybírala do klipu, netušila, že po jeho boku nestráví jen pár dní, ale rovnou několik letFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey (53) a Nick Cannon (41)

Nebýt natáčení klipu Bye Bye v roce 2008, tahle love story by se dost možná nezačala psát. Zpěvačka Mariah Carey podlehla kouzlu moderátora a komika Nicka Cannona, a to do té míry, že se jen pár měsíců poté vzali na Bahamách. V roce 2011 se jim narodila dvojčata, syn Morrocan a dcera Monroe (11) a z partnerů se stali rodiče. Teď by mělo následovat „A žili spolu šťastně až na věky“, jejich společný příběh ale končí jinak. Tři roky po narození dětí se jejich vztah rozpadl.

Foto: Profimedia.cz

Bye bye si řekli po šesti společných letech, rozvedli se v roce 2016, dodnes ale spolu dobře vycházejí a v péči o děti se střídajíFoto: Profimedia.cz

John Legend (43) a Chrissy Teigen (36)

Zpěvák John Legend si protějšek do videoklipu k písničce Stereo (2006) vybral opravdu dobře. Z modelky Chrissy Teigen se brzy stala jeho partnerka, manželka a později i máma jeho dětí. A když píšeme brzy, myslíme tím opravdu brzy. Modelka přiznala, že chemie mezi nimi zafungovala natolik, že spolu hned po natáčení strávili noc. A pak další a další. Po sedmi letech si užili pohádkovou svatbu a později se jim narodily děti. Šestiletá Luna a čtyřletý Miles se navíc momentálně těší na dalšího sourozence – modelka je po potratu, o kterém před dvěma lety otevřeně mluvila, znovu těhotná.

Foto: Profimedia.cz

Poznali se na natáčení klipu Stereo, Chrissy ale hraje i ve videu k super romantickému songu All of Me. Ten zpěvák vydal jen krátce před jejich svatbou a není tak těžké uhádnout, komu píseň věnoval. Její poslech a text musí dojmout i toho největšího cynika! 'Cause all of me, loves all of you…`Foto: Profimedia.cz

Shakira (45) a Gerard Piqué (35)

Jak může popová zpěvačka potkat na natáčení klipu fotbalistu? Tak, že zpívá hymnu Mistrovství světa ve fotbale! Díky chytlavé písničce Waka Waka (This Time for Africa) z roku 2010 se kolumbijská zpěvačka Shakira dala dohromady se španělským fotbalovým obráncem Piguém a začalo to poměrně nesměle, textovkami. Vztah pár potvrdil až o rok později a po třech letech vztahu se jim narodil syn Milan (9). Dva roky po něm přišel druhorozený Sasha (7), a ačkoli se pár nikdy nevzal, zdálo se, že jim ke štěstí nic nechybí. Až do letošního léta. Před dvěma měsíci zpěvačka potvrdila, že jdou od sebe. Na vině má být nejen nevěra ze strany hráče klubu FC Barcelona, ale také neshody ohledně financí.

Foto: Profimedia.cz

Říkali, že na lásku nepotřebují papír a nikdy se nevzali, zdlouhavý rozvod je tak mine. Tento krásný pár už je minulostíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám