Hlavní obsah

Dojemná gesta celebrit pro fanoušky: dům pro těhotnou, nová naslouchátka i vystoupení na svatbě

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco některé celebrity působí jako nedotknutelné persony, jiné jsou skromné a otevřenější a svých fanoušků si opravdu váží. Kdo z předních hvězd šoubyznysu v minulosti prokázal, že má srdce na pravém místě?

Článek

Překvapení pro novomanžele i vzkaz chlapci, který má strach z nástupu do nové školy, celebrity prostřednictvím dojemných gest dokazují, jak jim záleží na jejich fanoušcích. Jaká speciální překvapení si připravily?

Ryan Reynolds

Kanadský herec udělal hezké gesto pro malého školáka, který je velkým fanouškem filmů se superhrdinou Deadpoolem (2016, 2018). Chlapec se s rodinou přestěhoval na nové místo a bál se, že si nenajde přátele. U příležitosti synových devátých narozenin tak jeho rodiče požádali své přátele a další o povzbuzující přání prostřednictvím sociálních sítí. No a jeden speciální vzkaz ve formě videa mu neposlal nikdo jiný než jeho idol. Řekl mu v něm, že na to není sám a že si také pamatuje pocit, když začal chodit do nové školy.

Foto: Profimedia.cz

Stěhování a nástup do nové školy nejsou pro děti jednoduché. Herec to ví z vlastní zkušenostiFoto: Profimedia.cz

Keanu Reeves

Hollywoodská hvězda je proslulá svou skromností a také dobrosrdečností. Nejenže dává peníze dětským nemocnicím nebo na výzkum rakoviny, ale milý a štědrý je i k lidem kolem sebe. Například značnou část svých výdělků ze dvou pokračování Matrixu – Matrix Reloaded (2003) a Matrix Revolutions (2003) rozdal ostatním členům štábu – tvůrcům speciálních efektů, kostýmů apod. A nebyla to žádná almužna, šlo přibližně o 75 milionů dolarů a ze členů štábu tak udělal milionáře. Peníze jsou prý tím posledním, co by herce zajímalo. Sám herec nechtěl, aby o tom někdo vyprávěl, a jeho skutek se tak dostal na veřejnost až po 18 letech.

Foto: Profimedia.cz

Herec má rád motorky, ale jinak žije skromněFoto: Profimedia.cz

Tom Hanks

Sláva nestoupla do hlavy ani americkému herci, který prý nikdy neodmítne žádost o fotografii nebo autogram a často takové situace i sám iniciuje. Například když v roce 2016 běžel Central Parkem, narazil na focení novomanželů, do kterého se bez váhání přidal. Ti tak získali speciální svatební dar a vzpomínku na celý život. Kromě společného snímku jim herec také popřál hodně štěstí do dalšího života.

Foto: Profimedia.cz

Tom Hanks moc dobře ví, jak jsou fanoušci důležití a je k nim velmi vstřícnýFoto: Profimedia.cz

Ariana Grande

Vstřícná je také americká zpěvačka. V roce 2017 došlo po skončení jejího koncertu k útoku sebevražedného atentátníka, při kterém zahynulo 22 lidí včetně dětí a přes sto lidí utrpělo zranění. Zpěvačka nejenže uspořádala benefiční koncert na podporu obětí útoku, ale také navštívila zraněné v nemocnici. S dětmi si popovídala a také jim přinesla dárky. Sama pak trpěla posttraumatickou stresovou poruchou.

Foto: Profimedia.cz

Později si nechala na počest obětí atentátu udělat tetování s motivem včely, která symbolizuje město Manchester, kde k útoku došloFoto: Profimedia.cz

Leoš Mareš

Gesta velkých formátů zvládají i některé české hvězdy. Jednou z nich je například moderátor, zpěvák a novopečený trojnásobný otec. V roce 2018 mu jedna nevěsta napsala, že by svému nastávajícímu, který je velkým moderátorovým fanouškem, na svatbě ráda přichystala speciální překvapení – a sice Marešovo vystoupení. Moderátor si udělal čas, a když nakráčel doprostřed svatební veselice, všichni byli u vytržení. Nikdo dopředu nic nevěděl, ani snoubenci. Páru zazpíval bez nároku na honorář. Dojatý ženich dokonce plakal štěstím.

Foto: Profimedia.cz

Leoš Mareš dělá fanouškům radost rád. Jeden ho požádal, zda se se s ním nemohl svézt kus cesty na koncert, a moderátor mu vyhovělFoto: Profimedia.cz

Eugenie Bouchard

Srdce na pravé místě ukázala i kanadská tenistka, alespoň ve vztahu ke svým fanouškům. a fanynkám. Jedna z nich chtěla v roce 2020 přes sociální sítě prodat tričko a kšiltovku, kterou jí tenistka před časem podepsala, aby si mohla dovolit nové naslouchátko. Když se to k autorce podpisů doneslo, okamžitě na internetu reagovala tím, aby dívka věci neprodávala, a přislíbila jí, že jí naslouchátka pořídí.

Foto: Profimedia.cz

Tenisová hvězda nechtěla dopustit, aby její fanynka prodala cenné relikvieFoto: Profimedia.cz

Taylor Swift

Svých fanoušků si neskutečně váží také americká zpěvačka, která jim velmi často pomáhá. Když se dozvěděla, že jedna z fanynek se ocitla v prekérní situaci – těhotná a bez domova, bez váhání jí nabídla pomocnou ruku. Koupila jí dům a vše potřebné pro její dítě. Chtěla prý, aby se mladá žena nemusela starat o tyto záležitosti a mohla si užívat mateřství.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Swift patří mezi celebrity, které nejvíce přispívají na charituFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám