Hlavní obsah

Menší nos i břicho či větší prsa. Příběhy žen, kterým operace zlepšila život

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás velký nos, malá ňadra či povolené bříško? Na změnu není nikdy pozdě. Někomu pomůže, když odhodí strach a vyzkouší služby plastických chirurgů. Právě to by vám poradily i tři dámy, které loni prošly proměnou svého vzhledu. Co jim operace dala a litují něčeho?

Článek

Na našich stránkách můžete často sledovat proměny žen, které se odhodlaly k plastické operaci. Za uplynulý rok jsme vybrali tři dámy, které se s odstupem času podělily o svoje dojmy a pocity. Stálo to podle jejich slov za to a šly by do přeměny na klinice Medicom Clinic znovu? Zeptali jsme se Renaty, Zuzany a Jiřiny.

Operace nosu změnila Renatě život

Renata (25) podstoupila operaci nosu zvanou rhinoplastika až po pěti letech, kdy ji trápilo špatné dýchání a nevzhledný hrbolek. K tomu přispěla bohužel i zlomenina, kterou jí způsobila masérka.

Kdyby ale Renata tušila, jak bude s výsledkem spokojená, šla by do toho prý určitě dřív – dlouho jí totiž bránil strach z bolesti. Jak se však nakonec ukázalo, její obavy byly zbytečné. „Operace nosu mi doslova změnila život. Cítím se teď šťastnější a konečně jsem sama se sebou spokojená,“ pochvaluje si dnes Renata.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Renata měla ze svého nosu dříve komplexy kvůli nevzhlednému hrbolku, a navíc se jí špatně dýchaloFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Zuzaně pozvedla větší prsa sebevědomí

O plastice prsou sní mnoho žen, ale v jejím uskutečnění jim často brání pár pádných důvodů: finance a strach z bolesti. Když se ovšem rozhodnete, ukáže se, že to nejsou nepřekonatelné překážky. Pro Zuzanu (32) a její sebevědomí to byl zásadní krok v životě.

Po čtyřech letech kojení nebyla se svými ňadry spokojená a nakonec se odhodlala jít na plastiku. Jak toto rozhodnutí hodnotí s odstupem času? „Cítím se skvěle, určitě nelituji. Prsa jsou krásná a já si je maximálně užívám,“ říká nadšeně Zuzana.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Zuzana si přála, aby nová prsa vypadala přirozeněFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Jiřina získala vysněné bříško

Některé maminky po porodu řeší povolené bříško. A co teprve paní Jiřina (47), která porodila dětí pět! Chvilku jí sice trvalo, než se na abdominoplastiku odhodlala, ale prý to bylo její nejlepší rozhodnutí. Cvičení na břicho ani hubnutí totiž v takových případech nepomáhají.

Konečně mohla odhodit jednodílné plavky! „Po úpravě břicha se cítím vážně skvěle, jsem ráda, že jsem překonala obavy a operaci jsem podstoupila, bříško vypadá pořád skvěle, a já se tak cítím fajn,“ usmívá se dnes paní Jiřina.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Jiřina se zprvu bála, jestli není na plastickou operaci příliš staráFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Článek vznikl ve spolupráci s Medicom Clinic.

Plastická chirurgie pomáhá také ženám po rakovině prsu.

Reklama

Načítám