Hlavní obsah

Nejhorší místa na sex: Skutečné příběhy lidí, kterým jejich hrátky skončily průšvihem

Foto: Andrey Yurlov, Shutterstock.com

Foto: Andrey Yurlov, Shutterstock.com

Reklama

Když musíš, tak musíš. V případě sexuální touhy je ale moudré rozhlédnout se okolo a pro milování si vybrat bezpečné a soukromé místo. Kdy a komu se to tak úplně nepovedlo? Tyhle lokality jsou pro šmajchlování ze všeho nejhorší!

Článek

Pravděpodobně jste ten pocit taky někdy zažili. Vzrušení z krásného a povědomého, nebo naopak neznámého místa, které se nedá ignorovat. Emoce umocňují touhu, stejně jako možnost, že vás u sexu někdo chytí. To libido ještě víc přikrmuje! Bohužel, existují místa, která vás bez pardonu dostanou do potíží. Kde to zavání průšvihem?

Na „hlaváku“

V červenci roku 2021 se jistý podnapilý pár (on 37 let, ona 39 let) oddával vášnivému sexu přímo na lavičce u Hlavního nádraží v Praze! Dvojice si přitom vůbec nevšímala svého okolí, bylo jí absolutně jedno, že kolem chodí celá procesí včetně dětí. Než na místo dorazila hlídka, bylo už po sexu, jak uvedl deník Blesk, nicméně žena měla stále obnažená prsa (Chcete ještě citlivější prsa při sexu? Zkuste pár triků). Jelikož výtržníci byli slovně vulgární, nekompromisně skončili v poutech. Jistý všímavý kolemjdoucí navíc soulož natočil, jak už to tak v dnešní době bývá, přičemž nahrávka koluje po internetu. To byste chtěli?

Foto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

Romantika v parku je krásná věc. Jít na věc, když vás vidí ostatní, je ovšem přestupek proti veřejnému pořádkuFoto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

Na vyhlídkové věži

Téhož roku se úřednímu oku nevyhnula další dvojice. Pokutou skončilo povyražení sedmatřicetiletého muže a jednatřicetileté ženy, kteří v Plzni oslavili své opětovné shledání souloží na vyhlídkové plošině věže katedrály svatého Bartoloměje. To, že se na věži nacházeli i další návštěvníci, jelikož bylo půl jedenácté dopoledne a jednalo se o sobotu, prý nebylo na škodu. Milostný akt policii nahlásila anonymní oznamovatelka, která sexuální hrátky páru měla ve svém mobilním telefonu. O incidentu informovala Městská policie Plzeň.

V bazénu

Rok 2014 rozhodně nebyl tím nejlepším minimálně pro tři dospělé jedince, kteří se zúčastnili incidentu na americké Floridě. Policista mimo službu (neznámého věku) postřelil muže poté, co ho našel při sexu ve svém bazénu, o čemž informovala místní zpravodajská stanice WPTV. (Žena střelbě přihlížela.) Z toho vyplývá, že vybrat si k sexu bazén někoho jiného, je fakt hloupý nápad. Kromě toho 58 procent veřejných bazénů obsahuje stopy výkalů, soukromé na tom budou sice lépe, i tak je ale možnost vaginální infekce či zánětu močových cest poměrně vysoká.

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Voda sice vypadá průzračně, obsahuje ale bakterieFoto: MJTH, Shutterstock.com

Na kopci

Jestli máte pocit, že příroda je zárukou intimity a soukromí, tak vás tenhle případ vyvede z rovnováhy. V roce 2016 se jednadvacetiletý Brazilec a patnáctiletá dívka rozhodli užít si sex na kopci Morro do Agudo. Milenci dorazili na místo pár minut před polednem a již o několik minut později se na policejní služebně rozezněly telefony. Jak je to možné, když okolo vůbec nikdo nebyl? Podle jistého deníku byla na uvedeném kopci nainstalována webová kamera nadšenců paraglidingu. Ti ji tam umístili proto, aby svůj oblíbený sport mohli sledovat i z gauče. Evidentně tedy nejen sport…

V opuštěném objektu

Podle průzkumu kondomů Trojan si 33 procent Američanů zpestřuje svůj milostný život sexem v cizí posteli. Ale ono to jenom o té ložnici a měkké postýlce není, někdy postačí i holá podlaha. Mužský magazín Men’s Health před lety poukázal na nápad dvojice, která ve státě New Jersey oslovovala realitní makléře s tím, že hledá bydlení. Když si v rámci jedné prohlídky zamilovala vybydlený dům v tudorovském stylu, začala tvrdit, že o něj má vážný zájem, ale potřebuje se do něj ještě jednou podívat.

Realitní makléři takovému přání pochopitelně vyhověli, ale netušili, že uvnitř dojde k soukromým orgiím. Ke smůle sexuchtivého páru měl objekt nejmodernější kamerový systém, takže majitel objektu získal pikantní nahrávku, se kterou jistě naložil podle svého uvážení. Podobně nemusí být „opuštěné“ i jiné objekty. Nikdy nevíte, kdy vás „Velký bratr“ sleduje!

Reklama

Načítám