Hlavní obsah

Nejlepší recepty s růžičkovou kapustou

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Reklama

Jeden je miluje, druhý je rád nemá. Malé zelené kouličky zvané růžičková kapusta. Díky našim receptům si je ale oblíbí každý. Dáte si je zapečené, nebo v krémové polévce?

Článek

V zimě je každý rád za zeleninu, která je dostupná. A k ní růžičková kapusta rozhodně patří! Zkuste naše recepty na polévky s růžičkovou kapustou, jako jednohubky se slaninou, nebo zapečené dobroty či salát. Chutnat vám budou všechny.

Polévka s růžičkovou kapustou

Patříte k těm, kdo růžičkovou kapustu moc nemusí? Až ochutnáte naše lahodné polévky v podobě krému, zaručeně změníte názor!

Kapustičky jako jednohubky i gratinované

Hledáte recept na jednoduché jídlo, které okouzlí vaše blízké v rodině či přátele na party? Pak musíte vyzkoušet recepty na skvostné jednohubky se slaninou nebo třeba gratinované kapustičky. S rozpečeným sýrem jsou prostě dokonalé.

Zapečené kapustičky

Milujete zapečená jídla? Pak jste tu správně. Máme pro vás tři chuťově vychytané tipy s růžičkovou kapustou, kterými se trefíte do noty i zarytým odpůrcům této zeleniny.

Salát s růžičkovou kapustou

Saláty nemusíte jíst jen v létě, kdy je horko k padnutí. V zimě je možné si také pochutnat na salátu, jen většinou v teplé variaci. Nám chutnají všechny, a vám?

Že jste netušili, kolik je skvělých receptů s růžičkovou kapustou? A abychom vám ještě něco přidali, můžete zkusit nějaký tip z receptových článků: Nejlepší recepty z brambor: Zapečené 4x jinak i jako placky nebo Bábovka či koláč bez mouky? Zkuste je, jsou dokonale chutné.

Reklama

Načítám