Hlavní obsah

11 odstínů sexu: v černé čekejte BDSM, v růžové zase romantiku

Foto: HighKey, Shutterstock.com

Foto: HighKey, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Oblíbená barva vypovídá mnohé o osobnosti, povaze i chování člověka. Ta, kterou nosíte nejčastěji, dokonce odhaluje i vaše sexuální preference. Troufnete si nahlédnout pod pokličku intimnostem prostřednictvím svého oblečení?

Článek

Jsou všude kolem nás. Udává se, že existuje kolem miliardy barevných odstínů a tónů, jenže lidské oko jich rozliší jen něco kolem milionu. Ale to nevadí. Obvykle si člověk vystačí s těmi základními. Jakou barvu preferujete v rámci svého oblečení? Věřte, že tím ostatním dáváte vodítko, jaká je vaše sexuální osobnost!

1. Červená

Barva krve, erotiky i lásky. To je červená. Ti, kdo ji milují, se snadno (a poměrně i na dlouhou dobu) vzruší. Červenáči rádi zkouší nové věci, vlastně je to pro ně naprosto přirozené, jsou smyslní a umí se odvázat. Někdy je ale vášeň pohltí natolik, že se příliš nestarají o detaily. Bezpečný sex? Kondom? Jé, já zapomněl!

2. Černá

Černá představuje temnotu, mystiku a tajemství. Vytváří bariéru mezi námi a okolním světem a umožňuje skrývat naše 13. komnaty. Mnoho milovníků černého oblečení je masochistické nebo sadistické povahy a v ložnici miluje drsnější sexuální praktiky (plácání, bičování a podobně). Pro lidi, kteří neustále chodí v černém, posiluje dynamika mezi dominantním a submisivním intimitu vztahu.

Foto: Dmitry_Tsvetkov, Shutterstock.com

Milovnice černé mohou být jak dominy, tak subinkyFoto: Dmitry_Tsvetkov, Shutterstock.com

3. Bílá

Bílá je symbolem ochrany, čistoty, mládí a nevinnosti. Bílí milenci touží po klasice a jednoduchosti, která se může projevit jako nekomplikovaný, neformální vztah nebo jako rutinní manželství. Fascinuje je dokonalost a někdy i sterilita. Jen těžko se uvolní natolik, aby podlehli svým nejskrytějším tužbám. Spíš než na hloubku prožitku kladou důraz na bezchybnou techniku.

4. Šedá

Lidé, kteří preferují šedou, se nedokážou oddat tajemství černé nebo jednoduchosti bílé, protože si nejsou zcela jisti, co je vlastně vzrušuje. I když šedá může být formální a elegantní, v žádném případě nehledá pozornost a není průkopnická, spíš konzervativní a rozumová. Pánové se zálibou v šedé sexem zmírňují napětí a stres, dámy berou milování jako prostředek k oplodnění. U těchto jedinců s vyhrocenými emocemi a nápady na bouřlivou noc moc nepočítejte.

Foto: Alena Ozerova, Shutterstock.com

Šedí mají rádi misionáře, prostě klasikuFoto: Alena Ozerova, Shutterstock.com

5. Modrá

Pokud hledáte kreativního a živého milence se smyslem pro péči o partnerku, vyhlédněte si takového, který preferuje modrou. Rád si hraje, vyzařuje z něj vnitřní klid, navíc vám bude věnovat hodiny a hodiny svého času jen proto, aby vás přivedl k orgasmu. Jen na něj nespěchejte. Modrásek si jde vlastním tempem a o všem, včetně sexuálních fantazií a postupů, se musí přesvědčit sám.

6. Zelená

Milovníci zelené jsou dobře známí jako vynikající hostitelé, kteří si cení prosperity a hojnosti. To ledacos vypovídá o jejich sexuální povaze. Nebývají příliš akční, potřebují mít kolem sebe spolehlivé partnery, se kterými se cítí dobře. Pak jejich sexuální velkorysost nemá obdoby. Mimochodem, rádi sledují druhé přímo při sexu nebo masturbaci (jak často podle vědců masturbovat).

7. Růžová

Ve společnosti je zakořeněno, že růžová náleží holkám. I z tohoto důvodu na někoho může působit zvláštně, když potká muže v růžové košili. Přitom milovníci růžové přijímají svoji smyslnost, jsou si vědomi své sexuality, pečují o sebe i o druhé. Jsou romantičtí i divocí, hodně u nich záleží na náladě. Jednou po partnerovi vyžadují masáž, podruhé mu zavážou oči, zavedou ho do koupelny plné svíček, bublinek, vína i erotických pomůcek.

8. Oranžová

K oranžové se přiklánějí vysoce dobrodružní a extrovertní jedinci, kterých je všude plno. Bývají nezbední, impulzivní, nebojí se riskovat ani komunikovat o sexu způsobem, jež okolí uvádí do rozpaků. Oplývají intuicí a rádi si hrají. Počítejte s tím, že předehra je sladký aperitiv a dohra sytý zákusek.

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

S milovníky oranžové se při sexu rozhodně nudit nebudeteFoto: OPOLJA, Shutterstock.com

9. Žlutá

Žluté šaty, halenka, kabelka, kravata… Tahle barva je kreativní. Volí ji především ti, kdo dobře komunikují a v posteli rádi experimentují. Nuda není jejich styl, ba naopak. Akce je základ všeho! Uspokojení žluté osobnosti vyžaduje hodně námahy, spontánnosti a vymýšlení nových vztahových vzorců.

10. Fialová

Fialová se prezentuje jako barva blahobytu, duchovna i fantazie. Jedinci, kteří se v ní našli, mají charisma, vynikají citlivostí, soucitem a individualitou. Jejich sexuální chování může být nevyzpytatelné. Když zatouží po syrové rychlovce, dopřejí si ji. Když se jim zachce milovat se celou noc, klidně si vezmou i na druhý den dovolenou. Poznámka pod čarou, často se připodobňují k filmovým postavám a sní o tom, že prožijí stejně pikantní příběh.

11. Hnědá

Příznivci hnědé bývají vřelí, otevření a citliví k potřebám a přáním svých partnerů. Kouzlu sexu a rozkoše mohou podlehnout natolik, že ztratí pojem o čase i místě. Pokud k sobě mají správného partnera, pro kterého je hluboká intimita stejně důležitá, stávají se skvělými milenci i životními druhy.

Reklama

Načítám