Hlavní obsah

Pamela Anderson bez plavek, zato jako elegantní dáma

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiapadesátiletá kanadská herečka Pamela Anderson nikdy nebyla zrovna symbolem elegance a vytříbeného vkusu. Například v roce 2006 se vdávala na pláži jen v úsporných bílých bikinách. I ona má ovšem své světlé momenty. A čím je starší, tím je jich víc.

Článek

Když se řekne Pamela Anderson, většina lidí si vybaví její červené plavky v seriálu Pobřežní hlídka (1989–2001) a také mohutné silikonové poprsí. Co se týče oblékání, herečka se v minulosti ráda odhalovala a dávala své přednosti na odiv. V posledních letech je vidět v hereččině šatníku zásadní změna. Méně ukazuje bujný dekolt a stále častěji volí elegantní šaty. Co se týče barev, často ji můžeme vidět v bílé a krémové, ale ráda sáhne i po černé. Hlavní je pro ni jednoduchost – většinou jen jedna barva, čisté linie a základní střihy.

Romantická růžová

Na následující fotografii je herečka trochu strhanější v obličeji, ale alespoň to nepřehnala s make-upem, jako mnohdy v minulosti. Na londýnský festival Comic Con dorazila v roce 2017 v romantických saténových šatech s růžovými květy, což je barva, která jí jako blondýnce moc sluší. Výstřih je decentní, lodičkový.

Foto: Profimedia.cz

Boty v barvě jejích vlasů jen umocnily celkově svěží dojemFoto: Profimedia.cz

Skoro jako svatební

Zaujala i na televizním festivalu v Monacu ve stejném roce, kde opět dokázala, že umí oslnit i bez toho, aby vystavovala na odiv svůj pověstný dekolt. Upnuté bílé šaty s vlečkou a průhlednými balonovými rukávy jí perfektně seděly. Klidně by v nich mohla nakráčet znovu k oltáři.

Foto: Profimedia.cz

V bílých šatech rozdávala úsměvy a bylo vidět, že se v nich cítí skvěleFoto: Profimedia.cz

Elegantní i na cestách

Další model by sice mohl být označen za nenápaditý, ale kdo by takto nechtěl vypadat po vystoupení z letadla? V bílých šatech s áčkovou sukní herečku zachytili fotografové na letišti v roce 2018. V ruce měla svoji oblíbenou bílou kabelku, stejnou jako na první fotografii. Černé punčochy a lodičky jsou klasika, která ladila s brýlemi ve tvaru kočičích očí.

Foto: Profimedia.cz

Mnohé celebrity létají v teplákové soupravě, ale Pamela Anderson je elegantní i na cestáchFoto: Profimedia.cz

Á la černá vdova

V roce 2017 herečka zaujala také na červeném koberci, který byl rozvinutý u příležitosti filmového festivalu v Cannes. Dorazila tam na promítání filmu 120 BPM (2017) o AIDS v devadesátých letech. Herečka na sobě měla mačkanou černou róbu s vlečkou a tentokrát i s výstřihem. Nebyl ale nijak vulgární. Jako úpravu vlasů zvolila takzvaný mokrý vzhled ve stylu vylezla ze sprchy a šla.

Foto: Profimedia.cz

Hluboký výstřih nemusí být vulgárníFoto: Profimedia.cz

Malé černé 

Černé koktejlky na další fotografii jsou důkazem, že takzvané malé černé nemusí být nudné, ale naopak mohou být nápadité. Zajímavým detailem je transparentní látka na hrudi a rukávech a také dekorace s výšivkou pod rameny a kolem krku. Takto oblečená dorazila Pamela Anderson v roce 2017 na benefiční večer v Beverly Hills, který organizoval herec Sean Penn (61).

Foto: Profimedia.cz

Malé černé nemusí být nuda. U herečky jsou ozvláštněny zajímavými detaily. Vedle ní stojí její syn BrandonFoto: Profimedia.cz

Antická bohyně

Na antickou bohyni si zahrála v roce 2019 u příležitosti své návštěvy jedné z nejprestižnějších módních akcí – pařížského týdne módy. Oblékla se do lesklých krémových šatů, které házely stříbrné odlesky. Siluetu jim dodával stříbrný pásek. Asymetrický střih herečka doplnila i asymetrickým účesem, kdy si nechala vlasy sčesat na jednu stranu.

Foto: Profimedia.cz

V bílé či krémové můžeme herečku vidět často Foto: Profimedia.cz

Načítám