Hlavní obsah

Plastiky, geny, nebo usilovná práce? Slavné krásky, které slaví letos 40 a vypadají báječně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jen málokterá žena ochotně přizná svůj skutečný věk. Ale první vrásky, šediny a další desítka svíček na dortu rozhodně není důvod k panice! Tyhle úspěšné ženy si zachovávají nadhled a čtyřicetiny oslaví s dobrým pocitem, kolik toho stihly. A navíc byste ani nehádali, že jsou ročník 1982.

Článek

Slavné ženy, pro jejichž práci nejsou důležité pouze výkony, ale také vzhled. Jak zvládají přibývající věk? Skvěle! Vypadají krásně, mladistvě a svěže a stále dokazují, že nejhezčí šperk na člověku je jeho úsměv. Ale samozřejmě o sebe pečují, stejně jako většina jejich vrstevnic. Jak to dělají?

Křehká Jessica Biel

Americká herečka a manželka zpěváka Justina Timberlakea (41) slaví čtyřicetiny 3. března. Začínala jako modelka, svou křehkou krásou ale brzy dobyla svět filmu, upoutala například jako půvabná asistentka kouzelníka v mysteriózním snímku Iluzionista (2006). A drsnou stránku odhalila jako vražedkyně v oceňovaném seriálu Hříšnice (2017–21). Věnuje se i filmové produkci, práci ale trochu upozadila kvůli rodině.

Aby ze svých synů Silase (6) a Phienase (2) neměla vrásky, zvlhčuje pleť obličejovými spreji s výtažky z bylin a nedá dopustit na antioxidační sérum. Postavu formuje nejradši jógou, běhá a miluje vodní sporty, našla se také v jídelníčku blízkém paleo stravě s minimem pečiva.

Foto: Profimedia.cz

Kromě čtyřicetin čekají letos Jessicu Biel ještě jedny kulatiny: v říjnu oslaví desáté výročí svatby se slavným zpěvákemFoto: Profimedia.cz

Sexy Sandra Nováková

I Češky budou letos sfoukávat čtyřicet svíček na dortu. 15. dubna to bude herečka, která momentálně září v seriálu 1. Mise (od r. 2021). Nemíjí ani filmový svět, vloni se objevila v komedii Matky režiséra Vojtěcha Moravce (34), který je jejím partnerem a otcem syna Mikuláše (6). V létě by se po boku Jakuba Prachaře (38) měla objevit v novém snímku Hádkovi.

I když je pracovně na roztrhání, najde si vždy čas i na sebe: ráda se nechá rozmazlovat v kosmetickém salonu. A i když je od přírody štíhlá, cvičení se rozhodně nevyhýbá, aby se cítila dobře a postavu udržela pružnou a pevnou.

Foto: Profimedia.cz

Scénář k chystanému filmu Hádkovi napsala Sandra Nováková spolu se svým životním partnerem a režisérem filmu. A podílela se i na scénáři komedie MatkyFoto: Profimedia.cz

Elegantní princezna Madeleine

Jubileum čeká i královskou rodinu. 10. června oslaví čtyřicetiny nejmladší potomek švédského královského páru. Tahle princezna na trůn nikdy neusedne a je ráda. S manželem a třemi dětmi žije v Londýně, její muž pracuje jako bankéř, a dokonce odmítl povýšení do šlechtického stavu. Povinnosti, ke kterým ji urozený původ zavazuje, plní, daří se jí ale držet stranou a vést klidný civilní život.

Z tváře jí proto snad nikdy nemizí uvolněný úsměv a modré oči jen září. Vždy je má šikovně orámované tak, aby vypadaly co největší – a nalíčit zapadlé oči není jednoduché. Decentní make-up ráda podtrhne ještě přirozenou tvářenkou a lehkým leskem.

Foto: Profimedia.cz

Ve volném čase se princezna Madeleine ráda věnuje lyžování a jízdě na koni, je také samozřejmě členkou různých charitativních organizacíFoto: Profimedia.cz

Roztržitá Anne Hathaway

Filmoví režiséři ji rádi obsazují do komediálních rolí. Svou zbrklost a roztržitost, kterou předvedla jako Mia v Deníku princezny (2001), prý vůbec nemusí hrát, prostě je taková. Stále častěji se před kamerou objevuje i jako vychytralá lupička, třeba v nové kriminální romanci Lockdown (2021).

12. listopadu oslaví čtyřicetiny a stále okouzluje štíhlou postavou, za kterou vděčí pravidelnému cvičení, jídelníčku blízkému veganství, ale bohužel i pracovnímu stresu. Jemnou alabastrovou pleť také nemá zadarmo: úzkostlivě ji chrání před sluncem, celoročně používá přípravky se SPF 50 a nedá dopustit na nemastné krémy.

Foto: Profimedia.cz

Maminka Jonathana (6) a Jacka (2) v práci nezahálí, patří mezi hodně obsazované herečkyFoto: Profimedia.cz

Rebelka Nicki Minaj

8. prosince se čtyřicetin dočká i známá textařka a raperka. Od vydání jejího debutového alba Pink Friday uplynulo již dvanáct let a je z ní stálice hudebních hitparád. V roce 2018 se dokonce stala vůbec první ženou, která měla v prestižním žebříčku Billboard Hot 100 stovku hitů. V pořadí páté album by jí mělo vyjít letos v létě.

Fanoušci milují nejen její hudbu, ale i drzé barevné líčení, které jí dodává mladistvý šmrnc. Jen na líčidla ale zřejmě nespoléhá, i když to nikdy nepotvrdila. Podle fotografií se zdá, že bez botoxu a implantátů se neobejde.

Foto: Profimedia.cz

I Nicki Minaj už je maminka. Syna, kterému říká Papa Bear, porodila krátce před 38. narozeninami Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám