Hlavní obsah

Kde potkat partnera mimo seznamku: Ideální místa, kde můžete narazit na toho pravého

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Ne, nepotřebujete být on-line. Láska kvete v každém věku a kdekoliv, takže pokud už vás pečlivě vybrané fotky, filtrovaná selfie a odborně vytvořené profily na seznamkách nebaví, najděte perfektního svobodného muže v reálném životě. Ukrývá se na těchto místech!

Článek

Po každé nevydařené schůzce se vracíte domů k monitoru svého počítače a v seznamovacích aplikacích začínáte znovu hledat toho pravého. Ale je to tak dobře? Možná se blížíte k bodu, kdy si uvědomíte, že musíte něco změnit, protože to, co právě děláte, zjevně nefunguje. Notebook zaklapněte a jděte ven, beztak je to ten nejlepší způsob a zima je pro seznamování skvělé období. Že nevíte, jak a kam jít? Na výběr máte hned z několika možností!

Retro večírek v místním klubu

Sedmdesátky, osmdesátky či devadesátky. Tematické retro večírky představují skvělou příležitost, jak narazit na někoho, kdo je věkově na stejné úrovni a jeho hudební vkus se aspoň trochu podobá tomu vašemu. S sebou vezměte jednu opravdovou kamarádku a nechovejte se jako siamská dvojčata! Buďte svá, jedinečná a rozhodně se neobklopujte skupinou, z níž mohou být potencionální nápadníci neklidní. Ne každý samec chce riskovat, že ho odmítnete v přítomnosti velké společnosti.

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Chcete se seznámit? Pak choďte mezi lidi! Je to jednoduché, i když pro introverty to nemusí být žádný medFoto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Sportovní bary

Dalším řešením může být návštěva sportovních barů nebo utkání. Oprašte své znalosti o hokeji, fotbale nebo bowlingu a vybraný tým povzbuzujte s velkou vášní. Na místech tohoto typu určitě přitáhnete pozornost mužů už jen proto, že pravděpodobně nebudete mít konkurenci – ženy tu bývají v menšině. I sem je dobré přijít s jednou kamarádkou, ať nevypadáte příliš nápadně. Dejte si drink a pořádně si zakřičte!

Dobrovolnická činnost

Máte ve svém osobním seznamu požadavků, že by měl mít budoucí partner srdce na pravém místě? Zjistěte si informace o místních charitativních organizacích a přiložte ruku k dílu. Útulky pro zvířata, vývařovny, centra pro seniory či znevýhodněné děti, však on se pan Božský někde objeví! Navíc získáte dobrý pocit, že pomáháte těm, kdo to opravdu potřebují.

Fronty a cesty

I něco tak běžného, jako je nákup základních potravin či silné kávy před prací, může mít osudový dopad. Čekání ve frontě bývá zdlouhavé a nudné a mnoho lidí se přitom rozhlíží kolem a vnitřně hodnotí své „spolučekatele“, což nahrává očnímu kontaktu. A to platí i pro cestování vlakem, autobusem nebo letadlem! Na toho, kdo se vám líbí, se usmějte a zadívejte se mu zpříma do tváře. Podle britských psychologů je právě tohle základ úspěšného flirtu.

Přednášky, semináře, kurzy

Keramika, astrologie, literatura, tvůrčí psaní, malování, výroba domácích klobás a párků, bylinkářství…. Vyberte, co je vám nejbližší, vzdělávejte se a v rámci toho zamiřte na workshop, kurz nebo přednášku. Pamatujte, že kdekoli se shromáždí větší počet osob, existuje velká šance na setkání s někým zajímavým. A že je to ten pravý, možná poznáte už na první schůzce!

Foto: antoniodiaz, Shutterstock.com

Koníčky, studium či seberozvoj… Seznámení s tím pravým může číhat kdekolivFoto: antoniodiaz, Shutterstock.com

Venčení psa

Psi jsou perfektní nástroj pro zahajování konverzace a zároveň usnadňují její průběh. A muži se psy jsou navíc přitažliví! Stačí se toho sexy fešáka, který sedí na protější lavičce v parku, zeptat, jak se jeho pejsek jmenuje, kolik mu je a podobně. Pakliže sama patříte k chovatelům – tím lépe. Když se staráte o zvíře, jste v očích ostatních přístupnější a laskavější. A chlupáček ani nemusí být váš: venčení psů z útulku je prospěšná a příjemná dobrovolnická činnost.

Sledujte sociální sítě

Možná padáte únavou z toho všeho on-line seznamování, ale od internetu se neodstřihávejte úplně. Sledujte sociální sítě: informují o akcích v okolí a můžete monitorovat profily známých, kteří o své přítomnosti na společenských událostech dávají zprávu větou „Mám zájem“. Díky tomu získáte lepší přehled, koho a kde potkáte a kdo vás může v neznámém prostředí i psychicky podpořit – nebo třeba představit svým přátelům.

Reklama

Načítám