Hlavní obsah

Škarohlídi mezi slavnými. Kdo vypadá pořád naštvaně?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Některé celebrity se snaží působit pořádně šťastně a optimisticky a nešetří širokými americkými úsměvy. Z jiných se zase obtížně páčí i pouhé pousmání. Tyto známé tváře mají nejnepříjemnější nebo nafoukané výrazy.

Článek

Při pohledu na následující známé tváře se nabízí otázka, jestli se vůbec dokážou někdy usmát. Určitě ano, ale na veřejnosti zuby příliš neukazují. Působí kvůli tomu na první pohled trochu nepříjemně. Mnohdy je to ale jejich ochrana před veřejností, neuvědomují si to, anebo za tím stojí něco úplně jiného. O kom je řeč?

Victoria Beckham (46) 

Bývalá členka kapely Spice Girls a módní návrhářka si na svém zachmuřeném výrazu zakládá. Dokonce se jí kvůli tomu přezdívá ledová královna. V rozhovoru pro New York Times ale svůj zakaboněný výraz vysvětlila. Prý by vypadalo hloupě, kdyby se při pouhé procházce po ulici, kde číhají paparazzi, pořád usmívala. Na rodinných fotografiích naopak podle svých slov nemá problém vycenit zuby.

Foto: Profimedia.cz

Ne příliš nadšeně vypadá Victoria pořádFoto: Profimedia.cz

Mary-Kate a Ashley Olsen (34) 

Dvojčata herečky a návrhářky  byly dětskými hvězdami a v dospělosti se z veřejného života trochu stáhly. Když už se ale někde objeví, rozhodně nerozdávají úsměvy. Spíš vypadají jako by truchlily. Nepřidají tomu ani propadlé tváře, výrazné lícní kosti a černé oblečení. Za strnulé výrazy jsou do jisté míry nejspíš zodpovědné i estetické zákroky. (Mladí a rozvedení? Olsenka se rozvádí se Sarkozym!)

Foto: Profimedia.cz

Jestli to byl pokus o úsměv, moc dvojčatům nevyšelFoto: Profimedia.cz

Kanye West (43) 

Rapper není nepříjemný jen nabubřelým výrazem, ale i chováním. Na svých sociálních sítích nešetří urážkami a neváhá se přirovnávat k Bohu. Jeho žena Kim Kardashian (39) se ho nicméně snaží bránit tím, že trpí bipolární poruchou. Ať už je to pravda nebo ne, rapper často vypadá, že by všem okolo nejraději jednu vrazil.

Foto: Profimedia.cz

Jiný než povýšený výraz není na rapperovi vidětFoto: Profimedia.cz

Kristen Stewart (30) 

Jen velmi zřídka se usmívá i herečka, která bude v nově chystaném filmu hrát princeznu Dianu (✝36). Ta ale s úsměvy problém neměla, takže se uvidí, jak se Kristen role zhostí. Ona sama je totiž většinu času zasmušilá podobně jako postava Belly ze ságy Stmívání. Na okolí proto působí poměrně arogantně.

Foto: Profimedia.cz

Herečka většinou vypadá, že na akcích vůbec nechce býtFoto: Profimedia.cz

Iva Pazderková (40) 

Herečka a komička se sice usmívá o něco častěji než předchozí celebrity, ale když zrovna nenahodí příjemný výraz, může okolí nabýt dojmu, že je trochu nafoukaná. Pravděpodobně na tom mají svůj podíl i výrazné lícní kosti a hranatější tvar obličeje, kvůli kterému někteří lidé působí přísně. Momentálně dře v posilovnách, protože se připravuje na soutěžení v bikini fitness, které by se v ženské kategorii měla zúčastnit na podzim. (Takhle se líčí Iva Pazderková)

Foto: Profimedia.cz

Za přísný výraz může i hereččin tvar obličejeFoto: Profimedia.cz

Karel Roden (58) 

Když už úsměv, tak opravdu jen velmi decentně pozvednuté koutky úst. Jinak by si český herec zkazil image zádumčivého jedince. Karel Roden patří k těm, kteří se na svět příliš nesmějí, mnohdy to vypadá, že ho zájem okolí obtěžuje. Herec je ale znám tím, že si velice dobře střeží soukromí, takže tento jeho výraz bude pravděpodobně maskou, za kterou se skrývá. S médii nemá moc dobré zkušenosti, dokonce neváhá se s nimi i soudit.

Foto: Profimedia.cz

Karel Roden se nerad na veřejnosti otevírá, i proto může na někoho působit odtažitěFoto: Profimedia.cz

Zuzana Bydžovská (58) 

Příliš sympaticky na první pohled nepůsobí ani další česká herečka, kterou můžete vidět například v pražském Divadle Kalich. Režiséři ji často obsazují do rolí přísnějších matek. Zahrála si ji například ve filmech Gympl (2007), Vejška (2014) nebo Jan Palach (2018). Když se ovšem herečka usměje, vypadá o poznání mileji, a tak si mohla zahrát i hodnou čarodějku v pohádce Sedmero krkavců (2015).

Foto: Profimedia.cz

Herečka si ale zažila svoje i v osobním životě, když ji opustil životní partner Miroslav Etzler (55), se kterým má syna Kristiána (19)Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám