Hlavní obsah

Tarotoskop na listopad: Rakům se bude dařit, Blíženci povýší

Foto: maxbelchenko, Shutterstock.com

Foto: maxbelchenko, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říjen uběhl jako voda a je tu předposlední měsíc roku. Co vám přinese kromě plískanic a prvních mrazů? Prozradí vám to tarotové karty.

Článek

Úplněk 19. listopadu se odehraje ve znamení Býka. To znamená, že byste si v tomto období měli dát pozor na to, jestli si nedopřáváte až příliš – jídla, luxusu, nákupů, zkrátka jestli se moc nerozmazlujete. Po zdravotní stránce budou v největším nebezpečí vaše hlasivky a obecně krk, takže noste šály a šátky. Stejně tak si hlídejte štítnou žlázu. Co dalšího má následující měsíc připraveno pro vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Svět: Listopad přináší začátek něčeho nového. Bude plný šťastných událostí a radosti, nové energie, kterou budete sdílet s vašimi blízkými. Máte před sebou tolik možností a vlijete energii do žil mnoha svým vztahům.

Zdraví – Ďábel: Chce se vám vykašlat se na prevenci a zdraví, hodit za hlavu cvičení, zdravou stravu i jakoukoli psychohygienu. Zkrátka přichází okamžik slabosti. Nedělejte to, především právě dobrý psychický stav vás drží při smyslech.

Práce – 8 holí: Nepodléhejte unáhleným impulzům. Připravte se na situaci reagovat rychle, ale neuspěchaně, všechno si promyslete. Flexibilita bude na prvním místě, ukažte, že se umíte přizpůsobit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Hvězda: Vaše vztahy se dlouhodobě vyvíjí velmi příznivě a tento stav bude nadále pokračovat. Máte dobré vyhlídky a na obzoru není nic, co by je mělo v dohledné době jakkoli narušit.

Zdraví – 2 hole: S vaším zdravím to bude v listopadu trochu jako na houpačce, jeden den se budete cítit skvěle, druhý už tolik ne. Pracujte na své imunitě a nepřetěžujte se, teď není čas na velké sportovní výkony, ale na posílení organismu.

Práce – Poslední soud: Máte před sebou nové možnosti a čeká vás důležité rozhodování. Dejte si na ně čas, ale berte všechno s nadhledem a stůjte si za tím, co zvolíte. Žádná z možností není špatná.

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Býky v listopadu žádná změna v lásce nečeká, naopak v práci přijde výzvaFoto: Syda Productions, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 9 mečů: Trápíte sami sebe, kladete si za vinu neúspěchy na poli vztahů, mučíte se tím, že hledáte problémy i tam, kde nejsou. Ponořte se do sebe, odpusťte si, usmiřte se znovu sami se sebou, ať se můžete posunout.

Zdraví – 5 mečů: V listopadu pro vás problematickou partií budou nohy, konkrétně pozor na problémy s křečovými žilami. Osvěžte a odlehčete jídelníček, budete se cítit mnohem lépe.

Práce – rytíř pentaklů: K práci přistupujte prakticky a s pílí, pokud se do toho opřete, začnete stoupat výš. Teď je ten správný okamžik ukázat svou svědomitost a schopnosti, vyplatí se vám to a budete po zásluze odměněni.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – eso pentaklů: Listopad je pro vás měsícem plodnosti, pokud tedy usilujete o potomstvo, nepolevujte a věřte, mělo by se zadařit! Kromě toho je pro vás měsícem smyslnosti a smyslovosti, užijte si obojí.

Zdraví – 9 pentaklů: Na poli zdraví si nemusíte dělat starosti, karty stojí při vás. Budete zdraví jako řípa, žádný mráček se na obloze nerýsuje. Stejně ale nezapomínejte na vitaminy, na podzim jich není nikdy dost.

Práce – páže pentaklů: Dostanete realistickou, dobře ukotvenou nabídku, která vám může změnit život. Připravte si konkrétní podněty a návrhy a buďte si jistí tím, co děláte. Sebevědomí bude v této záležitosti klíčem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – 10 mečů: Na poli vztahů si bohužel prožijete něco velmi bolestivého, nejspíš konec vztahu, který pro vás hodně znamenal. Nebojte se ztrátu oplakat a procítit, otřese s vámi a jen díky tomu, že své emoce prožijete, budete moci jít dál.

Zdraví – 5 pohárů: Budete se muset vyrovnat s psychickými problémy v podobě depresí nebo úzkostí. Dokud na tom budete psychicky špatně, nepodaří se vám najít řešení a cestu ven. Vyhledejte pomoc, neodkládejte to.

Práce – eso mečů: Konečně dostanete příležitost ukázat, co ve vás je, a zrealizovat samostatně vizi, projekt, který nosíte už dlouho v hlavě. Bude to vyžadovat mnoho úsilí. Ponořte se do práce, bude pro vás záchranou, když to jinde neklape.

Foto: FTiare, Shutterstock.com

Jindy vyrovnaní Lvi mohou trpět v listopadu úzkostíFoto: FTiare, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – královna pohárů: Emočně se nacházíte ve velmi dobrém a bezpečném stavu. Obklopili jste se lidmi, kterým na vás záleží, starají se o vás a vy o ně. Držte si je u sebe, tahle podpůrná síť je nedocenitelná.

Zdraví – 7 mečů: Snažíte se něco obejít, někde zašvindlovat a zatlouct do země zdravotní problémy, které se hlásí o slovo. Nedělejte to, ony stejně dřív nebo později vylezou na povrch. V současné situaci není dobré si zahrávat.

Práce – Poslední soud: Řiďte se svými instinkty, a pokud vám intuice říká, že právě tahle cesta vede k úspěchu, jděte po ní. Připravte se ale, že si to budete muset doopravdy odmakat. Výsledek však bude stát za to.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Kolo štěstí: Náhoda, to je klíčové slovo listopadu. Možná vám někoho ze života vezme, ale možná vám taky někoho nového přivede do cesty. Buďte připraveni na všechno, mějte srdce i mysl otevřenou.

Zdraví – rytíř pentaklů: Zapracujte na své imunitě, otužujte se, meditujte a zvyšte dávku vitaminů. Pracujte na sobě a cvičte, zkrátka pro svoje zdraví něco dělejte. Doktoři pomůžou tehdy, když je problém, vy mu předcházejte.

Práce – Síla: Budete muset ukázat, že na práci stačíte taky fyzicky – připravte si svaly, čeká vás fyzická námaha. Ukažte svou vytrvalost i pevnou vůli a nenechte se jen tak něčím odradit. Výsledek bude stát za to.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – rytíř holí: Setkáte se s někým, kvůli komu úplně ztratíte hlavu a zatoužíte po divokém, žhavém románku, ke kterému mívají Štíři sklony. Mějte však na paměti, že se k téhle osobě váže až přehnané drama a klid vám rozhodně nepřinese.

Zdraví – Síla: Silnější a zdravější kartu si v této oblasti lze sotva představit – jste zdraví a fit, pokud se o vás nějaké nemoci pokusí, se zlou se potážou. Máte tuhý kořínek, pokračujte v tom, co děláte.

Práce – 8 mečů: V poslední době vás všechno tíží a svazuje, máte pocit, jako byste neustále čelili nesmyslným zákazům a příkazům. Pocit omezení vás frustruje, jako byste v ničem neměli hlavní slovo a pravomoc rozhodovat. Zkuste zatnout zuby, brzy to přejde.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 5 mečů: Čekají vás bohužel zbytečné konflikty, jste podráždění a přetažení a hádáte se na potkání. Myslete na to, že vítězství v uměle vyvolané hádce vám přinese jen stres navíc. Oprostěte se od špatné nálady a nevybíjejte si ji na druhých.

Zdraví – 2 poháry: Tato karta předpovídá problémy s trávicí soustavou a zažíváním. Odlehčete jídelníček a brzy vám bude lépe. Lepšímu trávení napomůže i více pohybu a sportu, zapracujte na tom.

Práce – 3 pentakly: Pracujete pilně a odhodlaně a výsledky se začínají sice pomalu, ale jistě dostavovat. Získané znalosti a kvalifikace vám přinesou odměnu, pochvalu či povýšení, jen tak dál!

Foto: Bear Fotos, Shutterstock.com

Listopad bude svádět Střelce ke zbytečným hádkámFoto: Bear Fotos, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Spravedlnost: Váš aktuální partnerský vztah sice možná nepřekypuje vášní, což vás občas trápí, ale oceňte jeho jiné kvality – cítíte se v něm dobře, je harmonický a dostáváte v něm dostatek prostoru. Nehledejte jen negativa.

Zdraví – 4 meče: Někdy je potřeba vypnout a dopřát tělu čas na zotavenou, a v listopadu to platí dvakrát tolik. Vyležte to, co vás trápí, dokud se úplně nevyléčíte. Nezkoušejte to nějak obejít a přechodit, tentokrát to nevyjde.

Práce – 2 poháry: Čeká vás navazování nových spoluprací a partnerství na byznysovém poli. Připravte se na dohadování a vyjednávání, které by však mělo ve většině případů dopadnout ve váš prospěch.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 2 pentakly: Pozor na přehnanou vrtkavost z vaší strany. Pohráváte si se všemi možnostmi, ale může se stát, že skončíte s prázdnýma rukama. Je potřeba, abyste našli rovnováhu, stabilní bod, a od toho se skutečně odpíchli. Kdo vybírá moc dlouho, přebere.

Zdraví – Smrt: Neděste se, karta Smrti není strašidelná – jen varuje. Udělejte radikální změny ve vaší životosprávě, jinak vás čekají problémy. Opřete se konečně do toho, co si už dlouho slibujete, a tentokrát zkuste vydržet.

Práce – 7 pohárů: Máte ohromná očekávání – od sebe i od pracovního kolektivu, v němž se pohybujete – a to vás ve výsledku paradoxně brzdí. Zkuste být realističtější, zakotvenost nohama na zemi není od věci.

Jak si říct o vyšší plat? Tyhle 4 věty rozhodně neříkejte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 2 hole: Karta konfliktu znamená, že vaše vztahy nebudou v tomto měsíci růžovou pohádkou. Musíte učinit rozhodnutí, do kterého se vám nechce. Rozsekněte to, uleví se vám a brzy se přes problémy přenesete.

Zdraví – královna pohárů: Procházíte velmi empatickým obdobím a berete si na bedra i to, co tíží druhé. Hodně vás to vyčerpává, tak na sebe myslete a občas si dopřejte relaxační večer jen a jen pro sebe.

Práce – 10 pentaklů: V listopadu naskočíte do příjemného pracovního tempa a najdete si rutinu, která vám funguje a činí vás šťastnými. Navíc na vás na konci měsíce čeká finanční přilepšení, a to se před Vánoci hodí.

A víte, co je nejtrapnější pro jednotlivá znamení zvěrokruhu? Schválně, jestli to platí i na vás.

Načítám