Hlavní obsah

Slavné rozchody: znamení prozradí, proč jim to neklaplo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozchody k životu zkrátka patří. A pokud jde o rozluku slavných párů, jsou také ostře sledované. Znamení zvěrokruhu můžou napovědět, proč to té které dvojici neklapalo.

Článek

Rozchody jsou vždy citlivou záležitostí, pokud jde o slavné osobnosti, občas to dost vnímají i jejich fanoušci. Proč se ti dva, kteří strávili nějakou dobu jako zamilované hrdličky, nakonec rozešli? Jakkoli samy celebrity své důvody málokdy prozradí, znamení zvěrokruhu může napovědět, kde to v páru nejspíš drhlo.

Angelina Jolie (Blíženci) a Brad Pitt (Střelec)

V tomhle vztahu nejspíš došlo ke kolizi dvou příliš silných osobností. Střelci jsou hodně upřímní a přímí. Pokud zaskočí Blížence něčím nepříjemným v okamžiku, kdy nejsou ideálně naladěni, může docházet k velkým hádkám. Střelec navíc nemá pochopení pro náladovost Blížence, kterého zase rozčiluje věčné pohánění k novým aktivitám – Střelci prostě neumí zůstat chvíli v klidu. V každodenním životě pak bude docházet k velkému množství drobných kolizí, které nakonec vyeskalují ve výbuch.

Foto: Profimedia.cz

Ona náladový Blíženec, on výbušný Střelec, není divu, že to nedopadloFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (Váhy) a Kanye West (Blíženci)

Váhavost a impulzivní rozhodnutí můžou vytvářet mnoho třecích ploch. Kde se Váhy dlouho rozmýšlejí, tam se Blíženci často po hlavě vrhají vpřed. Což pro první jmenované představuje neustálý stres a pro druhé zase pocit svázanosti a omezení. Protože oba patří mezi vzdušná znamení, není tu nikdo, kdo by se „kousl“ a těžké časy překonal – raději prchnou. Oba okouzlující a charismatičtí jedinci touží po pozornosti, a tím pádem mají taky pocit, že se jim jí od druhého nedostává dost – to oni mají být hlavní hvězdou.

Foto: Profimedia.cz

Váhavost a impulzivita nejdou moc dohromadyFoto: Profimedia.cz

Helena Bonham Carter (Blíženci) a Tim Burton (Panna)

Tohle je ale pořádně výbušná kombinace: Panny chtějí mít všechno nalajnované, připravené a naplánované, kdežto Blíženci se často rozhodují z minuty na minutu a stejně rychle se mění i jejich názory a rozpoložení. Přelétavá lehkomyslnost, s jakou k životu někdy přistupují, může Panny vytočit doběla. Stejně tak Blížence zase rozčiluje praktičnost Pan, které se s nimi nechtějí pouštět do dlouhých metafyzických debat o životě chrousta.

Foto: Profimedia.cz

Zbrklý Blíženec a puntičkářská Panna respektive zbrklá Blíženkyně a puntičkářský PanFoto: Profimedia.cz

Gabriela Soukalová (Štír) a Petr Koukal (Střelec)

Český pár sportovců by nemohl mít rozdílnější povahy. Štíři jsou velmi uzavření a tajuplní, hodně věcí se děje někde uvnitř nich, ale máloco dají najevo i navenek. Střelci jsou naopak otevřené knihy, emoce servírují bez obalu a se všemi jednají přímo, narovinu. Střety těchto dvou rozdílných očekávání pak můžou zapříčinit mnoho neštěstí na obou stranách, partneři se vzájemně nechápou a nedokážou si vyjít vstříc. Přirozené sklony Štírů tahat za nitky a pohybovat se spíš v pozadí jsou pro Střelce úplně nepochopitelné. Naopak Štíři zase nechápou, kde se bere to věčné nadšení pro všechno.

Foto: Profimedia.cz

Duo Soukalová Koukal dohrálo. Že by za to mohly hvězdy? Foto: Profimedia.cz

Radka Třeštíková (Býk) a Tomáš Třeštík (Ryby)

Býci stojí nohama pevně na zemi, kdežto snivé Ryby stále bloumají s hlavou v oblacích. V každodenním životě pak praktická povaha rozumného Býka, který vždycky nejdřív řeší to, co je potřeba, naráží na rozlétanost Ryb, které přichází s bláznivými nápady a na realitu často nedbají. Ty pak mají pocit, že je drahá polovička omezuje. Ke svému životu chaos a kreativitu zkrátka potřebují a nechápou, proč by to měl být takový problém.

Foto: Profimedia.cz

Materialisticky zaměřený Býk a věčně snící Ryba to spolu nemají lehké, tihle dva to neustáliFoto: Profimedia.cz

Barbora Poláková (Váhy) a Pavel Liška (Vodnář)

Pokud Vodnáři něco milují nadevše, je to svoboda – a Váhy zase potřebují pocit bezpečného přístavu. Ve vztahu tak jde o neustálý balanc mezi pocitem nejistoty a svázanosti. Mezi těmito znameními to hodně jiskří, flirt je pro oba důležitou složkou. A pokud po letech tahle chemie vyprchá, často se vyděsí, prchají a hledají nové kouzlo jinde. Oba si taky tak trochu hrají na vlastním písečku a myslí primárně na sebe a až potom na svou drahou polovičku.

Foto: Profimedia.cz

A taková to byla láska...Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám