Hlavní obsah

Celebrity s rodiči na červeném koberci: Za co jim vděčí?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dosáhli úspěchů, o kterých se jejich rodičům asi ani nesnilo. Mnozí slavní ale nezapomínají, že jejich budoucnost významně ovlivnili právě jejich rodiče. Rádi se jim tedy pochlubí a poděkují třeba tím, že je vezmou na nějakou honosnou akci s červeným kobercem.

Článek

Svým rodičům se celebrity často snaží zajistit dostatek soukromí bez blesků fotoaparátů (pokud tedy sami jejich rodiče nejsou slavnými osobnostmi). Když je ale na programu nějaká významná akce, jako je třeba předávání Oscarů, zapózují s nimi na červeném koberci.

Leonardo DiCaprio (46)

Mladičké modelky odcházejí a přicházejí, ale Leova maminka zůstává. Vztah s Irmelin Indenbirken (78) by slavnému herci mohl kdekdo závidět. Extrémně blízcí jsou si celý život a určitě se na tom podílela i skutečnost, že herec je jejím jediným dítětem. Leonardo několikrát prohlásil, že za svůj úspěch vděčí hlavně své matce, která se pro jeho kariéru obětovala. Vozila ho po konkurzech a měla několik zaměstnání najednou, aby zajistila dost peněz. Sama přitom neprožila jednoduché dětství. Narodila se v roce 1943 v Německu v protileteckém krytu a do USA se dostala v jedenácti letech.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2014 to Leovi s maminkou takhle slušelo na udílení OscarůFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron (45)

Jihoafricko-americká herečka má s matkou také dobrý vztah, a proto ji často brává na červený koberec. Na svém kontě má tři nominace na Oscara, přičemž jednu proměnila. Sošku získala za hlavní roli ve snímku Zrůda (2003). V rodinné historii dvou blondýnek je ovšem tragická událost. V roce 1991 totiž její matka Gerda Maritz v sebeobraně zastřelila svého muže a hereččina otce. Byl to totiž násilnický alkoholik, který obě ženy ohrožoval. Charlize bylo v té době patnáct let.

Foto: Profimedia.cz

Herečka je mamince velmi podobná. V roce 2020 ji vzala na OscaryFoto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson (49)

Se svou matkou byl v minulosti na veřejnosti mnohokrát vidět také jeden z nejsvalnatějších herců vůbec. U příležitosti Mezinárodního dne matek zveřejnil Dwayne Johnson na svém Instagramu společnou fotografii s popiskem, ve kterém napsal, že měl opravdu štěstí, že se narodil právě Atě Johnson (72). Statečné ženě, která v životě zvládla překonat mnohé nepřízně osudu – rakovinu, autonehodu i pokus o sebevraždu.

Foto: Profimedia.cz

Herec se s maminkou objevil na premiéře filmu Jumanji: Další level (2019)Foto: Profimedia.cz

Sienna Miller (39)

Velmi silné pouto je podle všeho mezi herečkou a jejím otcem Edwinem Millerem. Ten působil jako bankéř, ale později se přeorientoval na obchod s uměním. Novináři je nejednou zachytili, jak se na veřejnosti objímají nebo jdou ruku v ruce ulicí. Velkou oporu byl otec své dceři například v roce 2015, kdy se musela vyrovnat s rozchodem.

Foto: Profimedia.cz

Herečka má ke svému otci velmi blízko. Na fotce jsou v roce 2015 na udílení OscarůFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (52)

Herečka se před lety vydala ve šlépějích svého otce Johna Anistona (84), známého nejen díky roli Victora Kiriakise v seriálu Tak jde čas (1965–dosud). Ten svou dceru například v roce 2012 doprovodil na odhalování její hollywoodské hvězdy na chodníku slávy. A to i přesto, že ji od hereckého povolání původně zrazoval. Nejradši by byl, kdyby se stala lékařkou nebo právničkou. Vztah herečky a jejího otce ovšem nebyl vždy zalitý sluncem. Když bylo Jennifer Aniston devět let, musela se vypořádat s rozvodem svých rodičů. Iniciátorem byl otec, který si našel jinou ženu.

Foto: Profimedia.cz

Otec s dcerou v roce 2012 při odhalování hvězdy na chodníku slávyFoto: Profimedia.cz

Selena Gomez (28)

Další dvojice tak trochu připomíná populární seriál Gilmorova děvčata (2000–2007). Herečka Mandy Teefey (45) totiž dceru porodila, když jí bylo teprve šestnáct let. Mezi matkou a dcerou se utvořil kamarádský vztah, idylka to ale vždy nebyla. Zpěvačka matce prý v minulosti vyčítala, že vyrůstala v neúplné rodině. Mandy Teefey si sice jejího otce, Richarda Joela Gomeze (44), v roce Selenina narození vzala za muže, ale vztah dvou nevyzrálých teenagerů nevydržel. Postupně se přes to Selena Gomez přenesla a se svou matkou má blízký vztah. Vděčí jí prý mimo jiné za dobrou pracovní morálku a další důležité návyky.

Foto: Profimedia.cz

V mamince má zpěvačka a herečka i kamarádkuFoto: Profimedia.cz

Jiří Mádl (34)

O své úspěchy se s jednou z nejdůležitějších žen svého života rád podělí i český herec a režisér. Bere ji na premiéry svých snímků i na udílení Českých lvů. Manažerka Hana Mádlová vypadá vedle svého syna spíš jako starší sestra. Má také podíl i na rozjezdu jeho kariéry. Aby se po zranění při hokeji prý neflákal, donutila ho přihlásit se na konkurz filmu Snowboarďáci (2004).

Foto: Profimedia.cz

Jiří Mádl vyrazil v roce 2020 s maminkou na předávání Českých lvůFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám