Hlavní obsah

Vztahy podle horoskopu: Raci jsou mistři romantiky, Štíři vášniví a Kozorozi věrní a starostliví

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímá vás, jaké jsou přednosti jednotlivých znamení v romantických vztazích? Kdo je za všech okolností věrný, kdo vás vždycky rozesměje a kdo vás zahrne romantickými gesty?

Článek

K romantickým vztahům každý přistupujeme jinak, někdo si libuje v upřímnosti mezi partnery, pro jiného je naprosto zásadní, aby to extrémně klapalo v posteli, a další se zase rozhodně neobejde bez romantiky. V jakých aspektech romantického vztahu excelují jednotlivá znamení? Jaké jsou jejich přednosti a čím vás okamžitě okouzlí?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani patří k těm znamením, která jsou ve většině případů opravdu skvělá v posteli. Jsou zvědaví a taky dost odvážní, rozhodně se nebojí experimentování a do všech nápadů, her a neobvyklých zážitků se vrhají po hlavě. Sex s nimi tedy nikdy nebude nuda, právě naopak. Umí vnést něco nového a originálního i do dlouhého a stabilního vztahu. A neplatí to jen o sexu, celkově se jim hodně daří udržovat ve vztahu takové to nové „dobrodružství“ či „jiskru“ svou ohnivou, nepředvídatelnou povahou.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Silnou stránkou Býků ve vztahu je možnost se na ně stoprocentně spolehnout. Jsou loajální a velmi ukotvení, trpěliví a klidní, opravdová skála v jakékoli bouři. Nikdy nezradí a vždycky pomohou, když to jejich partner potřebuje. Možná nejsou tak dobří se slovy a emocemi, ale umí být skvělá náruč, do které se lze schovat, rameno k vyplakání. Také vždycky zachovají chladnou hlavu a umí přestát i ty největší hádky, aniž by řekli něco, čeho pak budou litovat. Jsou velmi tolerantní a chápaví.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Hledáte ostrov klidu v rozbouřené době? Najdete ho u BýkaFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

S Blíženci vám nikdy nedojde společná řeč. Tohle vzdušné znamení považuje konverzaci a komunikaci za základ jakéhokoli vztahu, natož toho romantického. Blíženci umí rozebrat cokoli na prvočísla a dokážou s vámi dlouho do noci řešit i ty největší hlouposti a bavit se se zaujetím i o nesmrtelnosti chrousta. Stejně tak z konverzací s nimi nikdy nevymizí jiskra, flirtování je jim vlastní a je jejich velkým koníčkem, kterým si osvěžují své vztahy od jejich začátku až do úplného konce.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hledáte-li nekonečnou romantiku a velká gesta, pak je rozhodně tím pravým partnerem pro vás člověk narozený ve znamení Raka. Raci romantiku zbožňují a vztah bez ní si neumí představit. Umí být sladkobolní, cukrkandloví a přeslazení a neuvěřitelně si to užívají. A jejich drahá polovička by měla taky, protože bude rozmazlovaná a uctívaná na každodenní bázi. Ať už jsou to velké romantické výlety nebo jen drobná gesta, jako je hrnek čaje s milým vzkazem, Raci umí proměnit každou chvíli v kouzelnou.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ve vztahu se Lvem si člověk snad ani nemůže připadat sklesle. Je to možná trochu nečekané, mohlo by se zdát, že vedle tak zářivé a velkolepé osobnosti si právě člověk bude připadat jako šedá myška, ale opak je pravdou. Lvi se o svou záři umí podělit a svou drahou polovičku zahrnují neustávajícím obdivem a pozorností, chválou a laskavostí. A co víc, jsou neuvěřitelně pozitivní a optimističtí, vždycky vidí sklenici spíš napůl plnou než napůl prázdnou. Zvednou svému partnerovi či partnerce náladu, to je jejich prioritou.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Romantická gesta, to umí Raci ze všech znamení nejlépeFoto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ve vztahu s Pannou vždycky budete vědět, že někam směřujete, že to má perspektivu – Panny totiž ve vztahu, který je nejistý a jen se tak plácá na místě, nezůstávají. Vztahy s nimi jsou tedy vážné a hluboké, protože když už se Panny rozhodnou někomu otevřít, neberou to na lehkou váhu. Můžete se na ně naprosto spolehnout, budou tu pro vás vždycky a za všech okolností. Kromě toho nikdo neumí druhého poznat do takových detailů jako právě Panny – zapamatují si o své drahé polovičce každou maličkost a navždy je nosí v hlavě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou naprosto jedinečnými favority na poli flirtování a věřte, že tahle jiskra ve vztahu s nimi nikdy neuhasíná – pořád vás čekají žhavé rozhovory a mnohovýznamové poznámky, narážky a pomrkávání. Kromě toho se ve vztahu taky probouzí jejich pečovatelský instinkt, umí se skvěle vyladit na přání a potřeby partnera a snaží se mu vycházet vstříc, kdy to jen jde. Váhy jsou ve vztahu velmi laskavé a něžné, umí zahrnout partnera podporou a vstřícnými slovy a podporují ho svým milým, nevtíravým způsobem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Velkou předností Štírů v romantických vztazích je jejich vášeň, která nevyhasíná ani po dlouhé době. Štírům trvá, než si k sobě někoho pustí, ale když se opravdu otevřou a zavážou ke vztahu, myslí to vážně a ideálně navždycky. A až v tomhle okamžiku dají volný průchod všem vášním a touhám, které se v nich skrývají, což většinou znamená velmi bohatý a uspokojivý sexuální život a velmi silné erotické jiskření i v těch nejpokročilejších fázích vztahu. Jakkoli to třeba tolik neumí se slovy, jejich činy mluví za ně.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Se Štírem těžko po letech sklouznete jen do jakéhosi provozního móduFoto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Velkou předností Střelců je jejich upřímnost a přímost – pokud je vaším partnerem Střelec, nemusíte se bát, že by vám kdy lhal. Ano, někdy vás můžou jeho slova zranit, ale vždycky budete jasně vědět, na čem jste. Stejně tak se s ním můžete bavit opravdu o čemkoli, nic není tabu – Střelci jsou extrémně otevření a chápaví a připravení rozebrat jakékoli téma do detailů a bez odsudků. Stejně tak Střelci nesnáší špatnou náladu a smutek a vždycky dbají na to, aby se s partnerem či partnerkou dobře bavili a hodně smáli.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi nejsou velcí romantici a neumí moc mluvit o svých citech, ale vždycky si s nimi budete moci připadat v bezpečí. Ve všech situacích mají plán, umí si poradit, vědí, kam směřují – a když vás do svých plánů zahrnou, tak se o vás taky vždycky postarají. Jsou také skvělými rodiči a umí se otáčet a zajistit každého, kdo je jim blízký – ať už jsou to děti nebo třeba stárnoucí rodiče. Kozorozi mají dar vytvořit bezpečný přístav a jistotu pro své drahé. Jsou velmi věrní a loajální, můžete se spolehnout, že vám vždycky budou krýt záda.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ve vztahu s Vodnářem je skvělé to, že nikdy nevíte, co vás vlastně čeká. Tohle bláznivé, kreativní a neukotvené znamení vám do života a do vztahu přinese změny, novou energii a čerstvý vítr a neustále vás bude překvapovat. Vztahy jsou velmi svobodné, uvolněné a pohodové, Vodnáři nikoho neomezují a nesvazují a chápou, že i ve vztahu jsou dva jedinci pořád dvě samostatné bytosti, nikoliv jedna spojená jednotka. Jsou jedineční ve své otevřenosti a pohodovosti, což ale samozřejmě pro někoho jiného může být spíše negativem.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou nejemotivnějším znamením zvěrokruhu a vztah s nimi bude vždycky velmi hluboký a cituplný. Ryby se s partnerem či partnerkou noří do těch největších hlubin, poznávají se vzájemně na všech úrovních a ve všech barvách. Také jsou ochotné se pro druhého rozkrájet a udělat cokoli, co mu na očích vidí. Jsou nedostižné ve vytváření příjemného pocitu domova, pohodlného a bezpečného hnízda. Vztahy s nimi nikdy nezapomenete a vždycky vás hluboce ovlivní.

Související témata:

Načítám