Hlavní obsah

Z kuchyně do postele. Med zlepší váš sexuální život!

Foto: Subbotina Anna, Shutterstock.com

Foto: Subbotina Anna, Shutterstock.com

Reklama

Vánočním perníčkům dodává nezaměnitelnou chuť i vůni. Med ale nepatří jenom do kuchyně. Před milováním si z něj připravte kouzelný povzbuzující nápoj a pohostěte jím i svého milence. Jak dlouho díky medu vydrží a co všechno s ním můžete provádět?

Článek

Jedním z nejjednodušších a nejchutnějších způsobů, jak okořenit svůj milostný život, je kombinace sexu s jídlem – ideálně afrodiziakálním. Afrodiziaka získala své jméno od Afrodity, řecké bohyně lásky. Jejich užívání vyvolává vzrušení a povzbuzuje sexuální touhu. Dokážou prý také zvyšovat rozkoš a zabránit vyčerpání během milostného setkání.

Jedním takovým stimulantem libida je med, který se zvlášť v období vánočních svátků najde skoro v každé kuchyni. S čím vám může pomoci, když ho pozvete do ložnice?

1. Třídenní výdrž

Med měli v oblibě již staří Řekové, kteří tvrdili, že po jeho konzumaci vydrží déle souložit. A nebyli sami. Jeden arabský předpis, pocházející z knihy Zahrada vůní pro potěchu myslí, což je 400 let staré arabské pojednání (česky vyšlo v roce 2001), doporučuje vypít sklenici hustého medu a k tomu sníst 20 mandlí a 100 piniových oříšků. Tak se prý zaručí tři dny a tři noci vášně. Pokud tedy s partnerem plánujete vánoční sexuální maraton, víte, co mu podávat.

2. Zvýšená touha

Postrádáte energii a motivaci? Vaše libido stávkuje? Nevadí. Med získaný z afrodiziakálních květů, jako je třeba jasmín, který ženy milují, podporuje chuť na sex. Nebo se to aspoň tvrdí. Vystačíte si však i s klasickým medem. Podle receptu z Kámasútry (v českém vydání se u nás objevila v roce 1969) přidejte do hrnku vlažného mléka polévkovou lžíci medu a čajovou lžičku cukru pro ultra rychlé povzbuzení. Nápoj vypijte asi hodinu před plánovaným milováním či romantickým večerem.

Chcete vylepšení medového mléka? Vyzkoušejte recept na zlaté mléko!

Foto: unpict, Shutterstock.com

Med naši předkové považovali za silné afrodiziakum pro muže i ženy. Vyzkoušíte jeho účinky?Foto: unpict, Shutterstock.com

3. Erotická pomůcka s léčivými účinky

Svůdné olizování rukou a prstů je velmi smyslné, stejně jako malý osobní raut. Med mírně ohřejte a naneste ho na svoje nebo partnerovo tělo. (Bojíte-li se o povlečení, přehoďte přes postel staré prostěradlo nebo speciální omyvatelný přehoz z erotického obchodu).

Soustřeďte se na citlivé erotogenní zóny, jako jsou třeba rty, bradavky, ušní lalůčky nebo krk. Med postupně slízávejte a nezapomeňte zapojit i ruce. Milence hlaďte a škádlete a sladce si užívejte všech rozkoší. Následně se vyměňte.

Jelikož má včelí produkt i hydratační účinky, dočkáte se hebké pokožky. Přivede do ní vlhkost, vyčistí póry a postará se i o akné, takže s jeho odstraňováním z těla nikterak nespěchejte. Až s medovými hrátkami skončíte, oba skočte do sprchy a opláchněte se teplou vodou.

Tohle s medem nedělejte!

Při medovém laškování si dejte pozor na dvě věci. Nikdy med nezasouvejte do pochvy – cukry by mohly narušit její přirozené pH. Zároveň se medu vzdejte, je-li někdo z vás diabetik nebo alergik na med a včelí produkty. Jinak si ho ale dopřejte i po bouřlivé noci plné vína a vánočního punče. Med je totiž dobrý i na kocovinu. Znáte snad lepší erotickou pomůcku a potravinu v jednom?

Esence, které stimulují libido. Provoňte se k sexu!

Reklama

Načítám