Hlavní obsah

Zaručená klasika, kterou přivedete muže k vyvrcholení

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Máte na techtle mechtle jen krátký okamžik, kdy děti nejsou doma, nikdo se nedívá a vy navíc na sex máte strašnou chuť? Pak nemá cenu věci zbytečně protahovat. Milence vyždímejte z poslední kapky – rychlostí blesku!

Článek

Za chvíli se děti vracejí z tábora, na dlouhé milování je velké horko a navíc musíte za chvíli odejít na rodinnou oslavu. Rychlovku ale ještě stihnete! Pokud máte zrovna vy po vyvrcholení, ale chcete ještě jednou dopřát vzrušení jemu, nebojte se být kreativní, skočte na věc rychle a přiveďte ho k orgasmu v rekordním čase. Jak a čím ho dostanete?

Vybudujte silný pocit očekávání

Partnerovi olízněte ušní lalůček, pohlaďte ho po zádech, zaveďte jeho ruku pod svoje tričko a přidejte lačný pohled. Tvařte se tak, že stále toužíte po přídavku, i když si v duchu dávno dáváte dezert. Určitě zabodujete i tím, když milence necháte, aby si k vám pořádně přivoněl. Apokrinní žlázy umístěné v podpaží, tříslech a na bradavkách vylučují feromony, jež zvyšují sexuální přitažlivost.

Zapněte se do zástrčky

Když pánové vidí vzrušenou ženu, opravdu je to rozpálí. Z tohoto důvodu do koktejlu rychlovky přidejte trochu sebestimulace (polaskejte svá prsa i pochvu) a přidejte nějakou jasnou a přímou větu, o jejímž významu není pochyb. „Pořád mě tak vzrušuješ“ je univerzální, výmluvné a účinné. Minuty běží, je čas pohnout se kupředu!

Zvolte styl dráždění

Rukou nebo ústy, popřípadě kombinace obou. Co si vyberete? Pakliže se rozhodnete pro orální sex, začněte hlazením a líbáním jeho stehen a propracujte se až k penisu. Uchopte ho u základny a nezapomeňte poctivě stahovat předkožku. Líbit se vám bude informace, že ve skutečnosti může být báječný orální sex až ze 70 procent ruční prací.

Udržujte stálé tempo dráždění. Nejde o to, jak silně sajete nebo jak pevně penis držíte. Většina citlivých nervových zakončení je v žaludu, takže se soustřeďte právě na tuhle oblast. Felaci obohacujte o podtlak. Penis obejměte rty a dělejte, že ho chcete vysát. Vzniklé vakuum samci dodává pocit, že jeho přirození zaplňuje celou vaši ústní dutinu.

Foto: Photoroyalty, Shutterstock.com

Vzrušená žena? Přesně to muži chtějíFoto: Photoroyalty, Shutterstock.com

Soustřeďte se na prostatu

Podle americké vztahové a sexuální terapeutky Vanessy Marin mezi nejrychlejší způsoby, jak dosáhnout chlapského orgasmu, patří dráždění prostaty. Zasunutí nalubrikovaného prstu do míst, kam slunce nesvítí (do zadnice), vede k bleskové ejakulaci. Nedělejte to však, pokud už tuto techniku nemáte vyzkoušenou a partner s ní není ztotožněn. V opačném případě by ho takový krok mohl spíš vyděsit, ostatně – na experimenty zrovna teď není prostor.

Stylově proveďte tah na bránu

Vyhovuje-li partnerovi orální nebo ruční dráždění (poznáte podle řeči jeho těla a vzdychání), nic neměňte a zakončete hru. Anebo zasuňte penis do svých mystických a vlhkých míst – psí pozice muži poskytuje vzrušující výhled na pozadí a na zasouvání penisu do pochvy. Možná vám ale bude víc vyhovovat jezdecká poloha, při které si milence obkročmo osedláte. Když jste nahoře, naskýtá se partnerovi zase pohled na vaše nahé tělo, což zážitek ještě umocní. A vyvrcholení je tu.

Reklama

Související témata:

Načítám