Hlavní obsah

Brácha se ségrou se líbají! Jaké to je, když milenci v reálu hrají sourozence

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby si spolu chtěli ve skutečném životě začít něco sourozenci, byl by to incest. Ve filmovém a seriálovém světě je to samozřejmě jinak. Tyto páry hrály sourozence, přestože spolu ve skutečném životě chodí nebo chodily.

Článek

Najdete tam nějakou podobu? Hráli sourozence, takže by tam nějaká, byť minimální, mohla být při castingu zohledněna. Ať je to jak chce, tito herci spolu ve skutečnosti randili, ale ve filmu si zahráli sourozence.

Lauren Graham a Peter Krause

Láska herečky známé hlavně jako Lorelai ze seriálu Gilmorova děvčata (2000–2007) a herce, který si zahrál například v seriálu Odpočívej v pokoji (2001–2005), začala v roce 2010, kdy je dal dohromady společný projekt – seriál Famílie (2010–2015). V něm si zahráli sourozence – svobodnou matku Sarah a jejího bratra Adama. Jeden druhého sice znali už před natáčením, ale romantický vztah se rozvinul až o několik let později. Herečka uvedla, že si při pauzách během natáčení hodně povídali a nemohli přestat. Zpočátku k sobě přistupovali opatrně, protože si nechtěli v případě neúspěchu vybudovat v práci nepřátelské prostředí, ale potom je city přemohly, a stále jsou spolu.

Foto: Profimedia.cz

Takhle jim to spolu slušelo na Zlatých glóbech v roce 2020Foto: Profimedia.cz

Amy Poehler a Will Arnett

Sourozence si zahráli v komedii Ledově ostří (2007), kde ztvárnili krasobruslařské duo. Jejich vztah na filmovém plátně ale působil poněkud incestně. V době natáčení byli v reálném životě už čtyři roky manželé a nikomu, kdo trochu sleduje filmové dění, to nebylo utajeno. Herečka ovšem v jednom rozhovoru prozradila, že jejich filmový polibek si vzali na starosti dubléři, oni si prý intimnosti raději nechají na doma. Už k nim ale nedochází, protože se rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Tento pár už je minulostíFoto: Profimedia.cz

Ivana Chýková a Karel Roden

Filmové sourozence a životní partnery najdeme i v tuzemsku. V reálném životě tvořili pár v devadesátých letech, ale jejich láska skončila, když se herec a moderátor Jan Kraus v roce 1994 při natáčení filmu Trio rozhodl, že musí vysokou herečku získat pro sebe. Sice mu nějakou dobu odolávala, ale nakonec jeho šarmu podlehla a s Karlem Rodenem se rozešla. Bývalý pár za sebou ovšem nepálil mosty. Například v roce 2000 se sešli před kamerou ve snímku Oběti a vrazi. Hráli sourozence, kteří celý život bojují se vzájemnou přitažlivostí. Při natáčení tak mohli zavzpomínat na staré časy.

Foto: Profimedia.cz

Občas se sejdou na společném projektu, stejně jako Roden s Krausovou, přestože se už také rozešliFoto: Profimedia.cz

Rita Wilson a Tom Hanks

Patří k nejstabilnějším párům šoubyznysu, ostatně svatbu měli už v roce 1988, a pořád vypadají zamilovaně a nadmíru spokojeně. Sourozence ztvárnili po pěti letech od svatby v romantické komedii Samotář v Seattlu (1993). Herečka tak měla alespoň svého partnera pod kontrolou. Ve filmu se totiž odehrával romantický vztah mezi ním a Meg Ryan.

Foto: Profimedia.cz

Vzájemná podpora a úcta jsou jedněmi ze základních pilířů tohoto spokojeného manželství Foto: Profimedia.cz

Jennifer Grey a Matthew Broderick

Přestože americký herec je od roku 1997 manželem herečky Sarah Jessicy Parker, před mnoha lety prožil románek se svou hereckou kolegyní z filmu Volný den Ferrise Buellera (1986). Ve filmu si jako sourozenci moc nerozuměli, ale jinak si sedli. Během natáčení spolu tajně chodili, ale dlouho to netrvalo. Na jejich brzkém rozchodu se pravděpodobně podílela i společně prodělaná autonehoda, po které to zřejmě začalo skřípat. Při dovolené v Irsku se vůz řízený hercem ocitl z neznámých důvodů v opačném pruhu a srazil se s automobilem, v němž zemřely dvě ženy. Soud rozhodl, že šlo o přestupek z nedbalosti.

Foto: Profimedia.cz

Místo toho, aby je prožité trauma spojilo, jeden druhému se odcizili. Na snímku vpravo je herec Jeffrey Jones Foto: Profimedia.cz

Jennifer Carpenter a Michael C. Hall

Další dvojice se potkala na natáčení seriálu Dexter (2006–2022), on hrál Dextera, ona jeho sestru Morgan. I přes hru na adoptivní sourozence ovšem mezi nimi přeskočila během natáčení jiskra a začali spolu randit. Následovala svatba, ale manželství dlouho nevydrželo, byli svoji tři roky. I po rozvodu spolu ovšem dokázali vycházet a společně pokračovat v natáčení.

Foto: Profimedia.cz

Jako bratr a sestra v seriálu DexterFoto: Profimedia.cz

Emily VanCamp a Chris Pratt

Další pár svedl dohromady seriál Everwood (2002–2006), v němž herečka ztvárnila postavu Amy a on jejího bratra Brighta. V době natáčení, konkrétně mezi lety 2004 a 2007, spolu ale chodili a prý se nad tím kolegové se smíchem pozastavovali. Dnes již bývalí partneři museli snášet jejich žertovné poznámky, že se právě políbili sourozenci apod. Dvojici to ovšem ve vášni nebránilo.

Foto: Profimedia.cz

Poznámky okolí jim nijak nevadili, ale vztah stejně nevydrželFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám