Hlavní obsah

Další sexy Češka na titulce Playboye. Tentokrát odhodila šaty i stud herečka Sandra Nováková

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená herečka Sandra Nováková je majitelkou dokonale vypracovaného sexy těla, jímž se čas od času ráda pochlubí na svých sociálních sítích. Teď se ale rozhodla jít doslova s kůží na trh a stala se další Češkou, co se svlékla pro Playboy. Které další VIP dámy odhalily své křivky pro slavný pánský magazín?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Na titulní straně slavného pánského magazínu se objevila řada světových celebrit. Svoje křivky tam odhalila například Madonna, Pamela Anderson, Demi Moore, Goldie Hawn, Shannen Doherty, Sharon Stone či Drew Barrymore.

Ale i domácí hvězdy odhodily stud a šly ve stopách svých hollywoodských kolegyň. Jako první Češka se v Playboyi objevila herečka Olga Schoberová, její fotka v černém roláku zdobila titulku magazínu v roce 1964. Svůdné fotky ale nafotila například i moderátorka Gabriela Partyšová a herečky Barbora Kodetová či Michaela Kuklová. A nyní i Sandra Nováková.

Sandra Nováková

Nejnovějším úlovkem Playboye je herečka Sandra Nováková, která se objeví na květnové titulce magazínu. Nutno říct, že tahle tmavovláska a maminka osmiletého syna Mikuláše se má rozhodně čím chlubit. Je vidět, že se udržuje ve formě a určitě na sobě hodně maká.

Fanoušci herečky, která naposled zazářila například v komedii Matky či Hádkovi, si doposud museli vystačit s pár fotkami v plavkách, které herečka sdílí z dovolených, teď je ale čeká mnohem větší a zajímavější podívaná, jak napovídá fotografie ze zákulisí focení.

Denisa Nesvačilová

Herečka Denisa Nesvačilová byla na titulce Playboye loni v létě. Tehdy prožívala velké milostné trápení a prošla si i tak trochu veřejnou potupou, kterou jí svým nečekaným návratem a svatbou s Anetou Vignerovou uštědřil její tehdejší milenec scenárista Petr Kolečko.

A tak kromě hraní v divadle a natáčení pro televizi po počátečním váhání kývla i na nabídku ikonického pánského magazínu a nechala se nafotit ve svůdném prádle. Původně sice tvrdila, že na tohle už není dost sexy, ale stačí jeden pohled a je jasné, že se spletla. V sexy prádle a ozdobená luxusními šperky se proměnila doslova ve femme fatale.

.Video: Playboy CZ / Veronika Marx

Olga Lounová

Zpěvačka a automobilová závodnice je dnes šťastnou maminkou roční dcery Arianne, ale když ji teprve nosila pod srdcem, odhodlala se a i ona na nabídku Playboye kývla. V historii českého Playboye byla první, kdo se nechal takto nafotit v požehnaném stavu. Lounová ale jasně ukázala, že těhotenství je sexy a ženské tělo s rostoucím bříškem na přitažlivosti nijak neztrácí.

Gabriela Soukalová

V době své hvězdné sportovní kariéry patřila mezi nejkrásnější sportovkyně světa. Biatlonistka neoslňovala jen výkony, ale i tím, že ani na závodech nepodceňovala make-up a upravený vzhled. A že je přitažlivá žena, stvrdila, když se svlékla pro Playboy. Sice ji nabídka nejdřív zaskočila, ale nakonec ji přesvědčilo, že fotky poslouží dobré věci. Objevily se totiž nejen v magazínu, ale vznikl z nich i charitativní kalendář – výtěžek z jeho prodeje putoval do Fondu Gábi v rámci nadace Konto Bariéry na podporu lidí s poruchami příjmu potravy.

Lucie Borhyová

Už roky patří k nejoblíbenějším moderátorkám televizních zpráv a o tom, že je zatraceně sexy, asi nikdo nepochybuje. Blonďatá hříva, velké modré oči, široký úsměv, tělo bohyně a k tomu svůdný bujný dekolt… Nepřekonatelná kombinace! Není divu, že ji Playboy oslovil a v roce 2006 se stala další známou Češkou, která se ve slavném časopise objevila. A i když byly snímky opravdu velmi decentní, moderátorka na nich pózovala například v růžových šatech s poněkud hlubším dekoltem, na jejich žhavosti to nic nemění. Možná naopak: Je to důkaz, že nechat prostor fantazii a neservírovat nahotu na první dobrou se vyplácí.

Kristýna Hrušínská

Tahle krásná bruneta pochází ze slavného hereckého klanu: Je to dcera Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové. S nápadem na nafocení pro Playboy přišel její manžel Matěj Balcar a původně to byl vtip. Režíroval totiž komedii Pánský klub, kde jeho manželka hrála terapeutku sexuálně závislých, a s kamarády je přitom napadlo, že by takové focení mohlo být zábavnou propagací filmu. Jenže ona souhlasila a v květnu 2022 vznikly její sexy fotky. Zda to snímku pomohlo, těžko říct, ale rozhodně se bylo na co dívat.

Eva Decastelo

Jako velmi mladá nafotila v Americe erotické fotky, které s decentními akty neměly nic moc společného. Dodnes to vnímá jako chybu, se kterou bohužel už nic neudělá. Stydlivka se z ní ale naštěstí nestala, často sdílí sexy snímky, kde pózuje v plavkách, a ráda chodila bez podprsenky. A především si už dává pozor, na jakou nabídku kývne. Pro Playboy se fotila dokonce dvakrát a chyba to rozhodně nebyla! Snímky, které v roce 2018 vznikly, jsou vkusné, neskutečně sexy, a i když na titulce jí ňadra halí jen blyštivé kamínky, jsou odhalující tak akorát.

Adéla Elbel

Před dvěma lety, když jí bylo 40, se pro Playboy svlékla i stand-up komička Adéla Elbel. Sice nejdřív vtipkovala, že pánskému magazínu asi došly MILFky, ale pak přiznala, že to pro ni byla čest a zábava. Její snímky, které vznikaly v divadle Royal, fotila Alžběta Jungrová, kterou komička, jíž se co nevidět narodí miminko, vnímá jako záruku kvality a vkusnosti.

Prohlédněte si v naší galerii, že ženy, které se svlékly pro pánský magazín, rozhodně mají co ukázat.

Sexy snímky, vkusné akty… To je jedna věc. Ale pozor na nevyžádané erotické fotky. Jaké reakce spouštějí?

Reklama

Načítám