Hlavní obsah

Slavní, kteří si chrání soukromí: David Kraus i Jodie Foster

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Být slavný a toužit po soukromí? Že se to vylučuje? Není to tak úplně pravda a mnozí lidé v showbyznysu uspěli, aniž by novináře či fanoušky pouštěli do kuchyně – nebo ještě dál. Kdo si hlídá soukromý život a s fanoušky sdílí především svou práci?

Článek

Mají slavní právo na soukromí? Někdo tvrdí, že chce-li někdo být veřejně známý a populární, měl by počítat s tím, že jeho soukromí bude mít hranice jinde než u běžných smrtelníků. Jiní jsou toho názoru, že veřejný a osobní život se vůbec nemusejí překrývat. Mezi celebritami tak najdete rozdílné přístupy… Někdo pouští fanoušky skoro až do ložnice a jiný ukazuje jen pracovní věci.

David Kraus (41)

Charismatický zpěvák nepatřil k tajnůstkářům, o jeho vztazích se vědělo, ale nikdy nepustil fanoušky ani novináře moc blízko. Ovšem po rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou (34) se zařekl, že už partnerky nebude ukazovat a klidně je na akce oblékne do medvědího převleku. Vloni prasklo, že je již nějakou dobu šťastný po boku modelky Sarah Opravilové (21). A nyní jsou již šťastní tři. Dcera Ester se narodila nedávno, a ač se o radostnou zprávu podělil, rozhodně nesdílel dcerčiny fotky ani míry.

Foto: Profimedia.cz

Na zdraví novopečeným rodičům!Foto: Profimedia.cz

Kristýna Podzimková (35)

Patří k velmi obsazovaným herečkám, několik let byla Theou Nekonečnou v nekonečném seriálu Ulice (od 2005) a hrála mimo jiné ve filmu Bábovky (2020), nejnověji ji můžete vidět v psychologickém thrilleru Poslouchej (2019). A dokazuje, že sociální sítě k práci nepotřebuje. Ji to nebaví a o svém soukromí nemá potřebu se rozepisovat. Nevykládala nikde, že se rozvedla, nesvěřila se s novým partnerem a stejně tak nedávala rozhovory na téma těhotenství. V tichosti porodila, žije v rodném Rožnově a je velmi spokojená.

Foto: Profimedia.cz

Sociální sítě Kristýna Podzimková zkusila, ale nijak ji to neoslovilo. Na její hereckou kariéru to rozhodně vliv nemáFoto: Profimedia.cz

Blake Lively (33) & Ryan Reynolds (44)

Úspěšní a populární herci nejsou žádní bručouni, kteří by se schovávali před fanoušky. Naopak! Jsou milí, vtipní a na sítích si rádi dobírají sebe i slavné kamarády. Ale rodina je pro ně posvátná. Mají tři dcery a nejenže jejich fotky nesdílejí, dlouho jim trvalo jen potvrdit, že se narodily... Výjimku udělali, když herec získal hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Slavní manželé nechtějí, aby dcery v dospělosti zjistily, že rodiče udělali z jejich dětství veřejnou věc.

Foto: Profimedia.cz

Že jsou máma s tátou slavní, neznamená, že by jejich dcery neměly mít normální dětství bez objektivůFoto: Profimedia.cz

Eva Mendes (47) & Ryan Gosling (40)

Toto jsou mistři v disciplíně „tajení soukromí“. U oblíbeného páru nikdo ani neví, zda už jsou pán a paní Goslingovi, nebo spolu stále žijí jen na hromádce. Když se populární herec kdysi objevil na Oscarech bez partnerky, všichni měli jasno: rozchod. Stejně tak si mnozí domýšlejí, jak to s nimi je, když on stále pracuje a zatímco ona už pár let netočí. A oni? Veřejně neřeší nic.

Foto: Profimedia.cz

Jejich soukromí je jeden velký otazník a jim je to fuk. Ví se, že spolu Eva Mendes a Ryan Gosling mají dvě dcery, ale to je asi tak všechnoFoto: Profimedia.cz

Nicole Richie (39)

Bývalá party girl a nejlepší kamarádka Paris Hilton (40) žila v mládí svůj život skoro jako reality show a bulváru chodila hodně naproti. V současnosti je to právě naopak. Na sítích dělá zpěvačka promo jen své práci, zato rodinu, manžela a další věci ze soukromého života sdílí jen minimálně – to si nechává pro sebe.

Foto: Profimedia.cz

Dřív Nicole Richie zájem veřejnosti vyhledávala, nyní se spíš straníFoto: Profimedia.cz

Zoe Saldana (42)

Proslavil ji velkofilm Avatar (2009) a na Instagramu ji sleduje víc než sedm milionů lidí. Prezentuje se zde ovšem jen sama za sebe. Když postuje fotku s dětmi, pak v takových pozicích, aby jim nebylo vidět do obličeje. Nechce, aby jí za pár lety vyčetly, že je využila. Ale ráda mluví o lásce k rodině a k manželovi, který ji velmi překvapil, když si po (tajné) svatbě vzal její příjmení.

Foto: Profimedia.cz

Soukromí svých tří dětí Zoe Saldana ctí, zato s manželem, kterým se v roce 2013 stal italský umělec Marco Perego Saldana (42), se ráda pochlubíFoto: Profimedia.cz

Beyoncé (39) & Jay-Z (51)

Patří k nejbohatším a nejvlivnějším párům hudebního průmyslu, je o nich rozhodně slyšet a zpěvačka letos ovládla ceny Grammy. Nejsou to tedy rozhodně žádní krtci, kteří by nevylézali na světlo ze studia. Ale soukromí si střeží, měli tajnou svatbu a v rozhovorech rodinné historky nevyprávějí. Vědí proč: prý je to ušetřilo spousty problémů.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Beyoncé a raper Jay-Z se prezentují především svou prací, osobní život je jen jejichFoto: Profimedia.cz

Jodie Foster (58)

Herečkou je odmalinka, první nominaci na Oscara za roli dětské prostitutky získala, když jí bylo 15. Velmi dobře si proto uvědomuje, že kariéře obětovala i část soukromí. Přesto se vždy snažila být úspěšná v showbyznysu a zároveň vést normální život. Podařilo se jí to a velmi si toho váží. Je důkazem, že nemusíte paparazzi dávat materiál, když se chcete proslavit. Stačí svoji práci dělat dobře.

Foto: Profimedia.cz

Jodie Foster patří mezi uznávané osobnosti filmového průmyslu, a třebaže hraje odmala, uměla najít hranici, za kterou novináře ani fanoušky nepustíFoto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe (31)

Představitel Harryho Pottera se na sociálních sítích neprezentuje a má k tomu zásadní důvod: svého soukromí si cení a ví, že kdyby začal sdílet názory a zážitky veřejně, nikdo by jeho přání uchovat si osobní prostor nebral vážně. To mu ovšem nebrání se o názory podělit a využít svého vlivu ve chvíli, kdy jeho hlas může pomoct.

Foto: Profimedia.cz

Ač Daniel Radcliffe patří ke generaci, která na sociálních sítích sdílí první poslední, on tomu nepropadlFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám