Hlavní obsah

Moje žena je vyšší, no a co? Sebevědomí nechybí představiteli Froda Pytlíka ani Dannymu DeVito

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těchto sedm slavných párů boří mýty o tom, že vysoké ženy by nikdy nerandily s muži menšího vzrůstu. Přitažlivost totiž neurčují centimetry, nýbrž charisma a společné zájmy. Tyto VIP dvojice jsou toho důkazem!

Článek

Ve společnosti stále panuje názor, že muž by měl být vyšší než žena. Pokud je tomu naopak, někteří lidé mají tendenci se za takovými „nevyváženými páry“ otáčet a soudit je. Naštěstí i mezi slavnými tvářemi se najdou tací, kteří podobné předsudky neřeší a výškovým rozdílem, kdy žena převyšuje muže, se netrápí. Jsou tak zářným příkladem, že na velikosti skutečně nezáleží.

Tom Holland a Zendaya

Při natáčení filmového hitu Spider-Man: Homecoming v roce 2017 se zapletli herci Tom Holland a Zendaya víc než jen do pavoučích sítí hlavního hrdiny. I když se zprvu považovali „pouze“ za blízké přátele, postupem času byli bok po boku vídáni stále častěji. V červenci 2021 už je fotografové přistihli, jak se líbají, a vztah tak mohl být prohlášen za oficiální. Vůbec jim přitom nevadí, že zatímco Tom měří 169 cm, Zendaya má 178 cm. Jediné starosti jim dělá, že nemají dost soukromí, aby si mohli svou lásku nerušeně užívat. „Jednou z nevýhod slávy je, že okamžiky, které chcete mít pod kontrolou a trávit je jen s tím, koho milujete, sdílíte s celým světem,“ svěřil se herec pro časopis GQ.

Elijah Wood a Mette-Marie Kongsved

Hvězda filmů Pán prstenů vypadá stále stejně – jako roztomilý chlapec s neodolatelně modrýma očima. Kdo by to byl řekl, že představitel hobita Froda Pytlíka, 168cm vysoký Elijah Wood, už oslavil 43. narozeniny? Není proto divu, že zatoužil založit rodinu. Dlouho však nemohl narazit na tu pravou. Stalo se tak až v roce 2017, kdy se při natáčení filmu I Don't Feel at Home in This World Anymore seznámil s filmovou producentkou Mette-Marií Kongsved. Co na tom, že jeho vyvolená je o pár centimetrů vyšší. V roce 2020 se spokojenému páru narodil syn a o dva roky později dcerka.

Michael J. Fox a Tracy Pollan

Jeden z nejstabilnějších hollywoodských párů tvoří bezesporu herci Michael J. Fox a Tracy Pollan. Seznámili se v roce 1985 a brali se o tři roky později. Mají spolu čtyři děti, a i když čelili mnoha nástrahám, včetně toho, že Foxovi diagnostikovali Parkinsonovu chorobu, jejich lásku to neoslabilo! „Mám nejlepší rodinu na světě. Tracy a děti jsou úžasné. Vím, že to zní nudně jako pohádka, ale jsme spolu třicet let,“ řekl herec v rozhovoru pro časopis People. Lásky přenáší nejen hory, ale i výškové rozdíly, v tomto případě čtyřcentimetrový.

Danny DeVito a Rhea Perlman

Vztah herců Dannyho DeVita a Rhey Perlman je jako na houpačce. Jsou sice manželé od roku 1982 a předtím spolu jedenáct let randili, ale dokola se rozcházejí a znovu scházejí. Rozvodové papíry ale ani jeden z nich podepsat nechce. „Stále jsme manželé a velmi dobří přátelé. Hodně se vídáme a naše rodina je pro nás oba nejdůležitější,“ řekla herečka, která je o pět centimetrů vyšší než Danny, v podcastu Wiser Than Me. Mají spolu tři dospělé děti.

Pharrell Williams a Helen Lasichanh

Stylový pár, zpěvák Pharrell Williams a návrhářka Helen Lasichanh, je spolu víc než deset let. Na počátku byli ale jen přáteli, ona totiž jeho „uhánění“ dva roky odolávala. „Neodpovídala na polovinu mých zpráv. Měla přítele a neměla zájem,“ svěřil se hudebník v rozhovoru pro Oprah Winfrey. O pět centimetrů vyšší umělkyně ale nakonec svodům Williamse podlehla. Dobře udělala. Jako dvojice patří mezi módní ikony, a navíc spolu mají čtyři děti. Syn Rocket se jim narodil v roce 2008, o pět let později stvrdili svůj vztah sňatkem a v roce 2017 přibyla do rodiny trojčata.

Seth Green a Clare Grant

Herec, známý například z filmů Starý páky nebo ze série o Austinu Powersovi, se s kolegyní Clare Grant potkal několikrát pracovně a brzy mezi nimi přeskočila jiskra. Vztahu se ale oba dlouho bránili, protože nechtěli pokazit přátelství, které mezi nimi vzniklo. „Rok jsme se kamarádili, já pak jednou přišel do jejího bytu a už neodešel,“ svěřil se v podcastu My Plus One. V rozhovoru pro People krátce po jejich svatbě v roce 2010 Green o své nové ženě řekl: „Je úžasná partnerka, výjimečná žena a skvělá kamarádka a člověk, který vidí věci takové, jaké jsou.“ Že je Clare o sedm centimetrů vyšší, nic neznamená.

Josh Hutcherson a Claudia Traisac

Josh Hutcherson, hvězda série Hunger Games, a jeho přítelkyně Claudia Traisac jsou spolu už téměř deset let. Poprvé se setkali v roce 2013 při natáčení filmu Escobar: Paradise Lost a téměř okamžitě spolu začali randit. V cestě jim však stojí vzdálenost – ona žije ve Španělsku a on v Los Angeles. Zatím se ale zdá, že jim tento model svědčí, i když občas propadají zoufalství. Pro časopis Dujour Josh řekl: „Hodně cestujeme a skypujeme. Mám pocit, že jsem s ní, protože ji vidím a povídáme si, ale je mezi námi ta zatracená obrazovka. Je to frustrující.“ Ani vzdálenost tisíce kilometrů a výškový rozdíl je ale nemůže odradit.

Anketa

Vadilo by vám, kdyby byl muž menšího vzrůstu?
Ano, rozhodně
59,7 %
Ne, neměla bych s tím problém
40,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1751 čtenářů.

Načítám