Hlavní obsah

Neustále je kritizována kvůli své váze, teď oblékla Kate Winslet sedm let staré šaty. Jak vypadá?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen princezna Kate recykluje šaty. Herečka Kate Winslet vyšla na premiéru filmu Avatar v šatech, které oblékla už v roce 2015, a vypadá to, jako kdyby těch sem let ani neuběhlo.

Článek

Sedm let rozdíl a skoro byste to nepoznaly. Možná jen vlasy má oscarová herečka o trochu méně blonďaté. Proslavila se jako Rose v kultovním Titanicu, od té doby ale následovaly další skvělé herecké výkony i filmové trháky. Před dvěma dny vyrazila na premiéru pokračování Avataru a oblékla na sebe parádní šedou róbu. Vypadala úchvatně, a co na tom, že ji vynesla už v roce 2015!

Kate Winslet je totiž dlouhodobou zastánkyní udržitelnosti v módě, hlásá, že pořizovat si nové šaty na každou událost na červeném koberci jí přijde jako vyhazování peněz a nešetrné chování k planetě. O to víc, když máte v šatníku takový skvost, pak by byl rozhodně hřích nevzít si ho znovu. Šedé šaty s třpytivými výšivkami pochází z dílny značky Badgley Mischka a herečka je oblékla už na premiéru filmu Švadlena (2015).

Foto: Profimedia.cz

Rok 2015 a rok 2022. Nenechte se zmást, jde o jedny a ty samé šaty. Akorát mají specifický šedý odstín, který v různém světle vypadá vždy trochu jinakFoto: Profimedia.cz

„Jaká je její váha?“

Kate Winslet není pro bulvár zas takové sousto, neprožívá žádné životní eskapády, tak se alespoň s oblibou a stále dokola řeší její váha. To ji pronásleduje opravdu už od začátku kariéry. Když začínala s herectvím, řekli jí prý na škole, že by se kvůli své váze měla spokojit s tím, že bude hrát role „tlustých holek“. Zkrátka body shaming v celé své „kráse“. Později se jejího agenta dokonce ptali na hereččinu váhu, a to za sebou měla už trhák Titanic. Právě v letech následujících po jeho uvedení čelila největšímu tlaku, co se figury týče. Tehdy měla potřebu se obhajovat a svoje tělo bránit, nyní už si toho nevšímá a chce jen stárnout s grácií – zachovat si kvůli herectví výraz v obličeji a to, že má třeba někde nějaký špíček, ji netrápí.

Foto: Profimedia.cz

Herečka na premiéře druhého pokračování Avataru v prosinci 2022Foto: Profimedia.cz

Návrat Avataru

Herečka je novou posilou filmu Avatar: The Way of Water a s ní přibyl do týmu třeba i Vin Diesel. Ve svých rolích se vrátí opět John Worthington i Zoe Saldana. Děj vás přenese zpět do země Pandora, kde bude Jack se svojí rodinou bojovat o to, aby mohly žít svobodně a v míru. Je zajímavé, že natáčení druhého pokračování, na které jsme čekali od roku 2009, probíhalo souběžně i s dalšími třemi díly, takže se v budoucnu můžeme těšit i na Avatar 5. Ale nepředbíhejme, zatím je na řadě druhé pokračování, v našich kinech už od 15. prosince.

Foto: Profimedia.cz

Herecké obsazení nového Avataru: Kate Winslet, Sigourney Weaver, režisér James Cameron, Zoe Saldana a Sam WorthingtonFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám