Hlavní obsah

Šaty jako automat na žvýkačky i papež jako módní doplněk: Královna extravagance Nicki Minaj slaví 40

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Onika Tanya Maraj-Petty je jméno, které si správně zařadí jen málokdo. Když se ale řekne Nicki Minaj, dost možná už budete vědět. Tato slavná rapperka s extravagantním stylem oblékání dnes slaví 40. narozeniny. A není proslulá jen hudební tvorbou, ale také šílenými modely.

Článek

Kostýmy na vystoupení ani modely na červený koberec tato dáma rozhodně nepodceňuje. U rapperky Nicki Minaj, která v roce 2019 kvůli rodině přerušila kariéru, ale nyní už je zase zpět v plné parádě, nehrozí, že by vyrazila v něčem nudném či fádním. Její vkus se sice postupem let změnil a stále častěji vystupuje jako elegantní dáma, ale proč si při příležitosti jejích narozenin nezavzpomínat na nejbizarnější modely, které v minulosti vynesla?

Divoká šelma

V roce 2011 si to jako nespoutaná šelma nakráčela na vyhlašování cen Grammy a v divočině by ji žádný gepard nenechal projít jen tak bez povšimnutí. Stejný vzor na sobě měly šaty, legíny i boty, a aby toho nebylo málo, zpěvačka ho zakomponovala i do ofiny, nad níž se tyčila paruka připomínající chemlonovou kouli. Kostým pocházel z kolekce Givenchy pro podzim 2007.

Foto: Profimedia.cz

Jen vyrazit do divočiny! Jako maskování by to bylo skvělé…Foto: Profimedia.cz

Jako vymalovaná

Mohlo by se zdát, že snímek, kde má rapperka roušku, pochází z covidového období, ale chyba lávky! Zpěvačka si takto vyrazila už v roce 2011 na udílení hudebních cen MTV. Z outfitu, který tam předvedla, oči přecházely a slabším povahám mohl způsobit psychické potíže. Na co se soustředit, jaký prvek ocenit nejdřív a který až potom? Děti z mateřské školy by jistě měly radost, kdyby si s nimi Nicki Minaj přišla pohrát: se zmrzlinovým kornoutem kolem krku a hadrovými mazlíky v ruce byla jako chodící hračkářství.

Foto: Profimedia.cz

Rapperka nosila výrazné roušky dávno předtím, než to bylo coolFoto: Profimedia.cz

Na Marge Simpson

Zpěvačka je pravděpodobně velkou fanynkou animovaného seriálu Simpsonovi a parukou na vystoupení v roce 2011 chtěla zřejmě vzdát hold Marge. Na upnutém overalu měla všechny barvy duhy, a aby toho nebylo málo, vzala si přes něj ještě bílý korzet se třpytivými kamínky. Na pódiu byla zcela jistě nepřehlédnutelná!

Foto: Profimedia.cz

Inspirace Marge Simpson je zřejmá – Nicki Minaj si své modely opravdu užíváFoto: Profimedia.cz

Kolik kuliček je už moc?

V dalším tomto parádním modelu si Nicki Minaj vyrazila na módní přehlídku značky Carolina Herrera v roce 2012. Top tvořený nespočtem pestrobarevných bambulek působil jako výsledek lidové tvořivosti a dlouhých zimních večerů. Jeho výhodou ale bylo, že k němu bylo možné přidat jakoukoli barvu a vždy se hodila. Nevadily tedy ani zeleno-růžové legíny, ani oranžovo-modrá sukně. Vždy elegantní Anna Wintour, která na přehlídce seděla vedle rapperky, se asi nestačila divit!

Foto: Profimedia.cz

Nicki Minaj si nemyslí, že všeho moc škodí… Naopak, v módě se toho opravdu nebojí!Foto: Profimedia.cz

Papež jako módní doplněk

I předávání cen Grammy v roce 2012 si podle rapperky žádalo něco extra. Ne každému se ovšem trefila do vkusu. Zejména pak katolickou obec mohla urazit, protože její model i její vystoupení na akci se dotýkalo náboženství: píseň The Exorcism Of Roman vypráví o vymítání ďábla v podobě homosexuality. A tak měla k červené pláštěnce Versace na červeném koberci trochu netradiční doplněk – muže, který byl oblečený jako papež.

Foto: Profimedia.cz

Papež jako módní doplněk? Proč ne, řekla si rapperkaFoto: Profimedia.cz

Šílenější než šílené

Nicki Minaj je nadšená návštěvnice módních show, třebaže o jejím vkusu by se dalo polemizovat. I newyorský týden módy v roce 2012 navštívila v extravagantním modelu. Hlavu si ozdobila nepřehlédnutelnou modrou parukou, na krku se jí houpal velký fialový preclík a ve stejně neuspořádaném duchu se nesl i zbytek outfitu.

Foto: Profimedia.cz

Nicki Minaj si dřív libovala v modelech, o kterých se dá říct, že jsou skutečně eklektickéFoto: Profimedia.cz

Zkuste vhodit minci

Ve stejném roce dorazila na ceny dětské kabelové televize Nickelodeon oblečená tak, aby se malým fanouškům opravdu líbila. Přestože nešlo o maškarní ani Halloween, přišla převlečená za automat na kulaté žvýkačky. Nikdo neví, kolik lidí se během večera snažilo vhodit někudy minci… A zpěvačka zaujala nejen šaty, ale i obutím. Střevíčky měla obalené miniaturními plyšovými medvídky. Tak snad to neviděli ochránci plyšových zvířat…

Foto: Profimedia.cz

Nicki Minaj chtěla vypadat jako automat na žvýkačky a povedlo se! Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám