Hlavní obsah

Zamilované celebrity: Jak oznámily svou lásku?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celebrity mají tendenci své vztahy zpočátku tutlat a chránit si soukromí. Jenže dříve nebo později musí většinou s pravdou ven, protože spekulací a paparazzi fotografií už je opravdu hodně. Jak slavní oznamují, že spolu chodí?

Článek

Sociální sítě nebo rozhovor pro nějaký magazín – to jsou nejčastější způsoby, jakými celebrity oznamují nebo potvrzují své vztahy. Potom většinou následuje první promenáda na červeném koberci. Jak to měly následující slavní?

Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49)

Pár Bennifer naprosto pobláznil fanoušky po celém světě. Populární herečka a zpěvačka tvořila se svým hereckým kolegou pár už mezi lety 2002 a 2004. Dokonce se měli brát, ale plány pár dní před svatbou zrušili a posléze následoval rozchod. Letos se jejich kroky opět zkřížily. Informaci, že jsou zase spolu a zamilovanější než když dřív, přinesla jako první bulvární média, která je celé léto pronásledovala. Oficiálně vztah zpěvačka potvrdila na svém Instagramu společnou fotografií, kterou zveřejnila na své dvaapadesáté narozeniny. Po červeném koberci se potom jako pár poprvé prošli letos v září u příležitosti filmového festivalu v Benátkách.

Foto: Profimedia.cz

Na první červený koberec po comebacku se herečka vyzbrojila hlubokým dekoltemFoto: Profimedia.cz

Sara Sandeva (24) a Jakub Prachař (38)

Vztah o čtrnáct let mladší herečky a jejího kolegy odhalili fotografové, když je zachytili, jak se k sobě měli po tiskové konferenci televize Prima. Na ní představovali kriminální seriál Dvojka na zabití (2021), v němž si zahráli ústřední vyšetřovatelskou dvojici. Natáčení je natolik sblížilo, že se mezi nimi rozhořela láska. Vztah následně herečka potvrdila v rozhovoru pro magazín Showtime. Na společenských akcích se ovšem jako pár moc neukazují. Třeba na karlovarském festivalu seděli při promítání filmu vedle sebe, ale dorazili každý zvlášť.

Foto: Profimedia.cz

Pravda vyšla najevo po tiskové konferenci televize PrimaFoto: Profimedia.cz

Tomáš Plekanec (39) a Lucie Šafářová (34)

Rozchod s dnes již exmanželkou zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (41), se kterou má dva syny, oznámil hokejista před třemi lety na Facebooku. Záhy se objevily spekulace, že zpěvačku nahradila tenistka, a Plekanec je po pár dnech opět na Facebooku potvrdil. Vyvrátil ale, že by mohla za jeho rozchod. Vídat se s ní začal prý až ve chvíli, kdy se s Lucií definitivně rozhodli, že manželství ukončí. Ze vztahu mezi hokejistou a tenistkou vzešla v roce 2019 dcera Leontýnka (2) a v roce 2021 svou lásku zpečetili svatbou.

Foto: Profimedia.cz

Spokojená rodinka, pro Pekance druháFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (35) a Machine Gun Kelly (31)

Herečka a rapper společně obrážejí jeden červený koberec za druhým a vždy na sebe svými modely strhávají pozornost. Jejich vztah provalil v roce 2020 britský deník Daily Mail, když zveřejnil snímky, na kterých se líbají. V návaznosti na to rapper napsal na Twitteru, že herečka je jeho přítelkyně. Debut na červeném koberci si odbyli na udílení cen American Music Awards téhož roku.

Foto: Profimedia.cz

První společné veřejné vystoupení na udílení hudebních cen v roce 2020Foto: Profimedia.cz

Petra Kvitová (31) a Jiří Vaněk (43)

Ve společnosti se spolu objevovali ještě před tím, než tvořili pár. Jedna z nejlepších českých tenistek totiž našla lásku v náručí svého trenéra. O jejich vztahu média spekulovala už nějakou dobu, protože přišla s informací, že trenér u své svěřenkyně přespává. Svou zamilovanost tenistka potvrdila letos v květnu v rozhovoru pro magazín Blesk. Prý je okolí tak dlouho dávalo dohromady a tak dlouho se jich ptalo, jestli spolu nechodí, až spolu skutečně randit začali.

Foto: Profimedia.cz

Tenistka našla lásku u trenéra, se kterým ji okolí dávalo dlouho dohromadyFoto: Profimedia.cz

Jiřina Bohdalová (90) a Ľubomír Focko (67)

Legendární českou herečku doprovází bohatý podnikatel na společenské akce už řadu let. Jestli jde ale o intimní, nebo ryze přátelský vztah se dlouho nevědělo a vlastně neví dodnes. Něco ale naznačuje výrok podnikatele v knize Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová. Svěřil se v ní, že jako partnerka je Jiřina úplně báječná, skvěle vaří a dá se s ní mluvit o všem – jejich oblíbeným společným tématem je prý například předstírání ženského orgasmu.

Foto: Profimedia.cz

Slovenský podnikatel je pro českou herečku doprovod, na který se může vždy spolehnoutFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám