Hlavní obsah

Minižraloci i soukromá olympiáda: Takhle slavní slaví

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celebrity utrácejí nejen za rychlá auta, módní oblečení a luxusní domovy. Mnohé slavné tváře si potrpí i na stylové narozeninové oslavy. Kdo to umí rozjet opravdu ve velkém?

Článek

Když slaví narozeniny některá z celebrit, většinou jde o oslavy ve velkém stylu. Nešetří se jídlem, pitím, a tedy ani penězi. A některé oslavy jsou dokonce velmi bizarní. Jejich součástí je třeba káď se žraloky.

Kris Jenner (65)

Kim Kardashian (40) se sestrami připravily své matce k šedesátinám spektakulární překvapení. Vše naplánovaly do nejmenšího detailu a Kris Jenner byla šokovaná a dojatá. Šampaňské teklo proudem a všichni na sobě měli speciální oblečení. Tématem bylo totiž období 20. let 20. století a román Velký Gatsby. Nechybělo vystoupení od Krisina zetě rapera Kanyeho Westa (44), který se momentálně s Kim Kardashian rozvádí.

Foto: Profimedia.cz

Klan Kardashian-Jenner ještě v dobách slávyFoto: Profimedia.cz

Stormi Webster (3)

Třetí narozeniny oslavila dcera modelky a podnikatelky Kylie Jenner (24) během pandemie, a tedy v omezenějších podmínkách a v rodinném kruhu. Ale předchozí oslava se nesla ve velkolepém stylu. Akce byla nazvaná StormiWorld (Svět Stormi) a všechno bylo pokryté obrázky malé holčičky. Hosté přicházeli skrze obrovské nafukovací hlavy, na místě byly polštáře se Stormiinou podobiznou a byla dokonce i jako panenka na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Stormi patří k nejbohatším holčičkám na světěFoto: Profimedia.cz

Mary-Kate a Ashley Olsen (35)

Slavná dvojčata nepůsobí zrovna jako sportovní typy a většinu času se oblékají elegantně. Jejich 29. narozeniny se ovšem nesly v olympijském duchu. Na akci nazvané Olsen Olympic se hosté pomocí červených a modrých triček rozdělili do dvou skupin: Ashley tým a Mary-Kate tým. Sestry se totiž rozhodly pojmout své narozeniny tak trochu jako soutěž popularity. Na místě byla například překážková dráha a další disciplíny.

Foto: Profimedia.cz

Na veřejnosti úsměvy zrovna nehýří, ale svoje narozeniny si umí užítFoto: Profimedia.cz

Elton John (74)

U hvězdy takového formátu, jakou je populární zpěvák, rozhodně neprojdou narozeniny bez povšimnutí. Když slavil Elton John sedmdesátiny, uspořádal velkolepou party, na které nechyběly přední světové hvězdy. Součástí večera byla i řada vystoupení a Happy Birthday hudebníkovi zazpívala jeho dobrá přítelkyně Lady Gaga (35) spolu se Stevie Wonderem (71). Akce ovšem měla i charitativní podtext. Na podporu neziskové organizace Elton John AIDS Foundation se vybralo 2,8 milionu dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Populární zpěvák využil vlastní narozeniny pro dobrou věcFoto: Profimedia.cz

Katy Perry (36)

Na oslavy ve velkém stylu si potrpí i tato americká zpěvačka. Tedy minimálně si potrpěla, když byla ještě bezdětná. Tématem jejích 25. narozenin byl film Karlík a továrna na čokoládu (2005). Když dosáhla třicítky, bylo to opravdu něco. Podle dostupných informací trvala party celý týden a Katy Perry vzala skupinu asi třiceti přátel do Maroka a posléze do Paříže. Součástí byla například opulentní hostina v restauraci v sedmém patře Eiffelovy věže.

Foto: Profimedia.cz

Oslavy narozenin Katy Perry se často dost protáhnouFoto: Profimedia.cz

Simon Cowell (61)

Porotce talentových soutěží a hudební producent slavil v roce 2010 půlstoletí. Plánovaní večírku zabralo měsíce a o účast na něm byl obrovský zájem. Simonu Cowellovi se s prosbou o pozvánku ozývali i lidé, s nimiž se nikdy nesetkal. Nakonec bylo do anglického sídla Wrotham Park pozváno asi 400 lidí. Budova byla modře nasvícena a promítala se na ní producentova tvář. Na vnitřních obrazovkách se přítomným promítala narozeninová přání od slavných osobností, třeba od Jennifer Aniston (52). Lákadlem byla obří nádrž plná minižraloků.

Foto: Profimedia.cz

Jako porotce má Simon Cowell pověst nelítostného žraloka, pár si jich pořídil na zahraduFoto: Profimedia.cz

Sultán Hassanal Bolkiah (75)

Oslava 50. narozenin brunejského sultána vešla do dějin země. Na večírku jednoho z nejbohatších lidí na světě se samozřejmě podával nejdražší kaviár a pilo se nejdražší šampaňské, ale to rozhodně nebylo vše. Součástí oslav byly i tři koncerty popového krále Michaela Jacksona (✝50), které se odehrály v hale postavené speciálně pro tyto účely. Konala se také vojenská přehlídka, luxusní večeře nebo zápas ve vodním pólu.

Foto: Profimedia.cz

Brunejský sultán si může dovolit ten největší luxusFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám