Hlavní obsah

Cviky na povislé paže. Tyhle jsou opravdu účinné

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás povolené a silné paže? Víme, co proti nim skutečně zabírá. Tyto cviky zvládne i začátečník. Nepotřebujete k nim nic než pár minut třikrát týdně. Brzy budete mít krásně vyrýsované paže bez povolené kůže. Zkusíte to s námi?

Článek

Pevné paže jsou přáním mnoha žen. Bohužel ruce se hubnou těžko. Můžete je ale zpevňovat, čímž hubnutí podpoříte. A nebojte, nebudete muset dělat kliky! Známe mnohem snazší, a přesto účinné cviky, které zvládne každý a jsou speciálně pro ženy.

Toto cvičení je jednoduché a některé cviky můžete dělat dokonce i v práci na židli! Jejich správnou techniku vám ve videu předvede a vysvětlí trenérka Kristýna Soukupová.

Soutěž Hubněte s námi

Shodili jste s naším hubnoucím speciálem od ledna pár kil? Výborně! Právě teď totiž nadešla chvíle, kdy se můžete zapojit do naší soutěže! Až do 10. dubna máte možnost poslat nám na e-mail info.prozeny@firma.seznam.cz vaše dvě fotografie – před hubnutím a po něm – spolu s krátkým příběhem o vaší tříměsíční redukci. Na nejlepší čeká odměna: natočení motivační reportáže, v níž vypovíte svůj příběh, dále péče vizážistky a stylistky a portfolio od profesionálního fotografa. Ale pokud vás více nakopne hmotná odměna, pak se výherkyně může těšit na úžasný wellness pobyt – viz níže! Detaily a pravidla soutěže najdete zde.

Foto: Rezidence Zámeček

Vyhrajte relaxační pobyt v romantickém boutique hotelu Rezidence Zámeček v překrásných Františkových Lázních. Kromě ubytování se snídaní na dvě noci v dobovém pokoji Rudolph II. s postelí s nebesy se můžete těšit na 90minutovou masáž přímo ve svém hotelovém pokoji, ale také na vstup do wellness zařízení Aquaforum s bazény, vířivkou a saunou a využít můžete lázeňské kliniky v I. patře (jedná se o základní vstup pro dvě osoby do Aquafora, další služby je možné dokoupit)Foto: Rezidence Zámeček

Děkujeme Core Studiu Praha za poskytnutí prostoru k natáčení. Arbesovo nám. 1064/3, 150 00 Praha-Smíchov; corestudio.cz. 

Jak často a co cvičit, abyste zhubli

Pohyb je při hubnutí vaším velkým spojencem! Zjistěte, jak často při hubnutí cvičit. Hubnout se dá nejen ve fitku, ale i během, chůzí či plaváním. Mrkněte na nejlepší videa pro cvičení nejen na hubnutí doma!

Reklama

Související témata:

Načítám