Hlavní obsah

Dvojnice Meghan Markle: Poznáte pravou vévodkyni?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Páni, vy vypadáte jako ta holka ze seriálu Kravaťáci! Letuška z New Jersey tohle poprvé slyšela asi před pěti lety, kdy byla Meghan Markle jen herečka, nikoli manželka britského prince. Podoba je to ale opravdu velká, a tak si mladá žena nyní přivydělává jako dvojnice vévodkyně ze Sussexu.

Článek

Dokud Meghan Markle (38) nikdo moc neznal, Christine Primrose Mathis (32) z New Jersey ani nenapadlo, že by jí byla podobná. Meghan byla jen průměrně známá herečka, a tak občas letuška od pasažérů zaslechla, že je podobná té holce ze seriálu Kravaťáci, ale nepřikládala tomu žádnou váhu.

Princ Harry vše změnil

Změna přišla v roce 2017, kdy princ Harry (35) představil Meghan Markle oficiálně světu jako svou přítelkyni. Letuška začala poznámky na svou podobu s herečkou slýchat stále častěji a napadlo ji, že by se toho dalo využít.

Když byla například na výletě v Londýně, potkávala tam spoustu lidí, kteří si skutečně mysleli, že je snoubenkou prince Harryho. „Byli mnou doslova šokováni. A tak když jsem se vrátila domů, zapsala jsem se do modelingové agentury a rozhodla jsem se začít s tím něco dělat,“ vzpomíná mladá žena.

Přiznává, že zpočátku byla těmito reakcemi trochu zaskočená a zmatená. „Pokaždé jsem je ale brala jako poklonu a kompliment, protože jsem Meghan vždy pokládala za nesmírně krásnou ženu,“ říká.

Foto: Profimedia.cz

Vlevo je skutečná Meghan, vpravo její dvojnice. Je to velká podoba, že?Foto: Profimedia.cz

Po svatbě se práce jen hrnula

Opravdové šílenství ale nastalo v roce 2018 po velké královské svatbě. Christine se tehdy zapsala do agentury pro dvojníky, následovalo několik focení v Los Angeles a začaly přicházet pracovní nabídky. „Spousta lidí k Meghan vzhlíží, ale nemají reálnou šanci se s ní někde setkat tváří v tvář. Já jsem tak ta druhá nejlepší možnost,“ směje se a odmítá říct, kolik si díky své podobě s vévodkyní ze Sussexu vydělá.

Většinou se Christine setkává s pozitivními reakcemi a zábavnými příhodami. „Když jsem se jednou vracela z focení v Los Angeles, zaměstnanec letiště byl úplně vyřízený, protože si myslel, že jsem skutečná Meghan. Když se ale podíval do mého pasu, zjistil, že to tak není, a byl opravdu v rozpacích. Mně to ale přišlo úsměvné, pobavilo mě to,“ popisuje Christine.

Foto: Profimedia.cz

Kolik si díky své podobě s vévodkyní vydělá, nechce Christine prozraditFoto: Profimedia.cz

Každá mince má dvě strany

Občas ale přijdou i ošklivé poznámky. „Internet umí být krutý, takže se samozřejmě setkávám i s tím, že mi lidé nadávají, že Meghan napodobuju, schválně se líčím a češu jako ona, hraju si na ni a podobně. Já jsem se takhle česala a malovala vždy, ale vysvětlovat to lidem nemá cenu. Snažím se tyhle reakce spíš ignorovat,“ říká.

Na své podobě se slavnou ženou nevidí nic špatného: příroda to tak prostě zařídila, tak proč toho nevyužít? A po čem touží? „Odmalička jsem chtěla být herečka, takže kdybych si mohla zahrát Meghan v nějakém filmu o ní, byl by to opravdu splněný sen,“ dodává mladá žena.

Podoba s někým slavným může být zajímavý způsob přivýdělku. Tohle jsou slavné hvězdy a jejich dvojníci. Poznáte, kdo je pravý a kdo falešný?

Načítám