Hlavní obsah

Dvojnice, nebo originál? Která dvojnice Meghan Markle je nej

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Řekl vám někdy někdo, že se podobáte britské vévodkyni Meghan? Nemusíte to brát jen jako lichotku, ale i jako tip na dobře placenou práci. Dvojníci slavných jsou totiž velmi žádaní.

Článek

Britská královská rodina má mnoho příznivců. Vévodkyně Kate a Meghan mají dokonce fanynky, které se snaží co nejvíce přiblížit jejich vzhledu i módnímu stylu. Zatímco u některých je za tím jen ryzí fanouškovská náklonnost, jiné motivuje nemalá finanční odměna. Nejen v Británii je totiž hned několik profesionálních dvojnic, kterým podoba s oblíbenými šlechtičnami zajišťuje nemalý příjem, pravidelné místo na stránkách společenských magazínů a pozvánky na VIP události. Které dvojnice se svou podobou s Meghan živí a kdo na ní nevydělává, i když by mohl?

Sarah Mhlanga (36)

Mladá žena z britského Manchesteru pracovala v charitě, ale dnes ji živí její podobnost s vévodkyní ze Sussexu. Jako profesionální dvojnice se účastní focení při významných akcích nebo pózuje na stylizovaných fotografiích, které imitují život královské rodiny. Dokonce měla čest účastnit se svatby vévodkyně Meghan a prince Harryho, i když pozvánku jí spíše než podoba s nevěstou zajistila záslužná práce pro charitu.

Foto: Profimedia.cz

V Británii nemají dvojníci královské rodiny o práci nouzi. Sarah Mhlanga často vystupuje s „princem Harrym“Foto: Profimedia.cz

Begoña Villacís (41)

I když je o pár let starší, díky stejně olivové pleti, podobnému účesu i sympatickému úsměvu si tuto sympatickou brunetku s vévodkyní často pletou. Velkou pozornost jí lidé věnovali zejména letos na jaře, neboť byla podobně jako manželka prince Harryho těhotná. Spíše než v Británii ji ale potkáte v španělském Madridu, kde pracuje jako právnička a politička.

Foto: Profimedia.cz

Je možné, že se Begoña Villacís jednou s Meghan osobně setká – pracuje jako političkaFoto: Profimedia.cz

Bianca Burgdorf (29)

Třebaže žije v australském Melbourne, několikrát týdně mladou krásku někdo zastaví s otázkou, zda není vévodkyní Meghan, anebo alespoň s poznámkou, že je jí až neuvěřitelně podobná, a žádá o společnou fotku. Podobné poznámky bere s úsměvem a váží si jich – svou slavnou dvojnici totiž považuje za velmi atraktivní a hodnou obdivu. Na své podobě nijak nevydělává, i nadále se věnuje rodině a kariéře kondiční trenérky.

Foto: Profimedia.cz

Bianca Burgdorf považuje vévodkyni za inspirativní osobnostFoto: Profimedia.cz

Ashley Riding (22)

Stejně jako jiné holčičky si i pohledná kadeřnice jako malá ráda hrála na princeznu. Když pak kolem sebe slyšela, že vypadá jako nastávající manželka prince Harryho, rozhodla se podoby využít a stala se profesionální dvojnicí. Různé agentury si ji najímají na focení a jako modelku na akce, díky svému vzhledu dostala zvláště v období okolo královského sňatku řadu zajímavých pracovních nabídek. Dnes už to bere spíše jako zpestření a pracuje v kadeřnickém salonu.

Foto: Profimedia.cz

Práce kadeřnice není tak zábavná, a tak si Ashley Riding občas odskočí dělat dvojniciFoto: Profimedia.cz

Danielle Harris (34)

„Vypadáš jako Meghan Markle.“ Tuto větu slyšela zdravotní sestřička z americké Arizony již v roce 2011 – tehdy byla budoucí vévodkyně zatím jen herečkou, známou především coby Rachel Zane v seriálu Kravaťáci. Nevěnovala tomu tedy tolik pozornosti. Jenže když začali pohlednou herečku spojovat s britským princem, poznámek na jejich podobu přibývalo – Danielle je také míšenka a kolem nosu má jemné pihy, typické pro vévodkyni.

Foto: Profimedia.cz

Že je podobná herečce z Kravaťáků, věděla Danielle Harris dávno předtím, než se z ní stala vévodkyněFoto: Profimedia.cz

Lukwesa Morin (27)

Během studií si budoucí projektová koordinátorka z Washingtonu přivydělávala jako modelka. Nouzi o práci neměla jak díky zajímavému exotickému původu (její matka pochází ze Zambie a otec z Francie), tak i díky neoddiskutovatelné podobě s britskou celebritou. Dokonce vyhrála internetovou soutěž o nejvěrohodnější dvojnici vévodkyně Meghan. Exotický vzhled je sice spojuje, v čem se ale rozhodně liší, je vkus na muže: modelce se totiž vůbec nelíbí zrzci. A vám?

Foto: Profimedia.cz

S vévodkyní Lukwesu Morin pojí nejen fakt, že je také míšenka, ale i nadšení pro charituFoto: Profimedia.cz

Někteří slavní nemusejí shánět dvojníky mezi cizími lidmi. Podívejte se na sourozence hvězd: kdo se komu nejvíce podobá?

Reklama

Načítám