Hlavní obsah

Harry Potter a Draco Malfoy jako milenci aneb Povedené žertíky slavných

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Mezi celebritami se najdou bručouni, ale i pořádně veselé kopy. Skvělou příležitostí k nejrůznějším vtípkům a jak někoho nachytat je první duben, tedy apríl. Co celebrity v minulosti vyvedly?

Článek

Dnes je den, kdy se lidi pokoušejí někoho napálit, proto byste se měli mít na pozoru. Smysl pro humor v minulosti prokázali i mnozí slavní, kteří se snažili své fanoušky i blízké vypéct prostřednictvím nějakého zásadního oznámení na sociálních sítích.

Sam Smith (29)

Také anglický textař a zpěvák si v roce 2015 na apríla zavtipkoval na svém Twitteru. Napsal, že má pro své sledující novou zprávu, a sice, že je heterosexuál. Rok předtím přitom oznámil, že je gay. Vzápětí ale v komentářích raději prozradil, že si dělal legraci. Zatímco někteří jeho vtip ocenili, jiným nebyl moc po chuti a považovali to za urážku LGBT+ komunity.

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Sam Smith je držitelem Oscar za nejlepší filmovou píseň k bondovce Spectre (2015)Foto: celebrity, Profimedia.cz

Tom Felton (34)

Přestože v sérii o Harry Potterovi byli Harry a Draco Malfoy nepřátelé, při natáčení mezi nimi žádná nevraživost nebyla. V roce 2015 si představitel Draca, Tom Felton, vystřelil nejen z Daniela Radcliffa (32), filmového Harryho, ale i ze svých sledujících na sociálních sítích. Zveřejnil společnou fotografii, jak leží vedle Radcliffa, oba bez triček. Pravděpodobně šlo o fotomontáž. V popisku herec oznámil, že jsou teď partneři. Ve skutečnosti tomu asi nikdo nevěřil, ale fanoušci v komentářích ocenili kreativitu.

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Herci v roce 2011 na premiéře filmu Harry Potter a Relikvie smrti část 2Foto: celebrity, Profimedia.cz

Justin Bieber (28)

O těhotenství zpěvákovy manželky Hailey (25) se spekuluje snad od té doby, co spolu začali chodit. V roce 2019 se zpěvák rozhodl, že tyto spekulace využije k aprílovému fórku. Na Instagramu zveřejnil snímek plodu z ultrazvuku a pro ty, kteří mu nevěřili, posléze přidal ještě sérii fotek manželky na vyšetření s bříškem. Netrvalo to ale dlouho a Justin uveřejnil další fotku ultrazvuku, tentokrát s plodem štěněte. To už bylo jasné, že jde o aprílovou nachytávku. Ta se ale u některých setkala s nepochopením, část lidí se vyjádřila, že vtipkovat o těhotenství je necitlivé vůči párům, které se potýkají s neplodností.

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Spekulace veřejnosti vyvolala i fotka z Metropolitního muzea umění v New Yorku z roku 2021, kde zpěvák držel svou manželku za bříškoFoto: celebrity, Profimedia.cz

Lily Collins (33)

Do stejných vod se pustila i herečka a dcera slavného zpěváka, kterou jste v poslední době mohli vidět například ve druhé řadě seriálu Emily v Paříži (2020–2021). Prvního dubna 2019 přistála na jejím Instagramu fotka, na které má herečka těhotenské bříško a vyhrnuté tričko. V popisku uvedla stručně: „Velké novinky“. Pozorní fanoušci ovšem rychle odhalili, že těhotenské bříško je ve skutečnosti rekvizitou, kterou herečka používala při natáčení filmu S láskou, Rosie (2014). Opět se našli tací, které vtip urazil, o těhotenství se prý vtipkovat nemá.

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Herečka je zatím bezdětnáFoto: celebrity, Profimedia.cz

Kit Harington (35)

Představitel postavy Jona Snowa v seriálu Hra o trůny (2011–2019) pochází z rodiny, která si potrpí na drsný apríl. Jeho manželka Rose Leslie (35) to má přesně naopak, proto se rozhodl, že Rose zasvětí do toho, jak to u nich doma chodí. Do lednice umístil repliku své uříznuté hlavy. Když si šla Rose pro vodu, herec jí u toho natáčel, podle videa prožila pořádný šok. Následně mu řekla, že pokud ještě někdy zkusí něco podobného, bude to konec jejich vztahu.

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Pár se dal dohromady při natáčení seriálu Hra o trůny, kde oba hráliFoto: celebrity, Profimedia.cz

Jitka Zelenková (71)

Kudrnaté prstýnky na hlavě k české zpěvačce neodmyslitelně patří. Loni v dubnu proto všechny šokovala, když se na Instagram vyfotila s rovným mikádem a ofinou. Ke snímku napsala, že změna je život. Reakce fanoušků byly rozporuplné. Zatímco někteří nový vzhled chválili, jiní volali po návratu kudrn. Nakonec se radovala druhá skupina, protože šlo jen o paruku a aprílový žert.

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Kudrny a opálená pleť jsou pro Jitku Zelenkovou typickéFoto: celebrity, Profimedia.cz

Eva Krausová (36)

Fitness trenérka a manželka Muže roku 2015 Jakuba Krause (32) si ze svých sledujících vystřelila v dubnu 2020. V době, kdy jí zbývalo jen několik týdnů do porodu, napsala, že se okamžitě po něm začne připravovat na soutěž bikini fitness a že na to, aby se vrátila zpět do vysekané formy bude mít pět týdnů. K tomu přidala i odvážné tvrzení, že i přes velkou konkurenci, která na soutěži bude, se cítí na medailové umístění. Možná vám to vtipné nepřijde, pokud nejste moc zběhlí ve sportu, ale věřte, že dostat se do kondice v tak krátkém čase, je nad lidské síly. Prostě šlo o vtip.

Foto: celebrity, Profimedia.cz

Svůj slib nesplnila, jak by také mohla, když šlo jen o fórekFoto: celebrity, Profimedia.cz

Reklama