Hlavní obsah

Stylové šortky podle VIP. Nechte se inspirovat vévodkyní Meghan nebo plus size kráskou Ashley Graham

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto nám tak trochu nakládá a teploty šplhají k tropickým hodnotám… Takže kdy jindy vytáhnout stylové kraťasy? A povoleno je v podstatě všechno: různé délky, střihy, materiály i barvy. Jaké šortky si pořídit a s čím je kombinovat? Inspirujte se těmito slavnými dámami.

Článek

Sukně, vzdušné šaty, tílka… To je v podstatě povinná letní výbava. Ale co šortky? Dokonalý letní model na dovolenou, na nejrůznější ležérnější akce, ale se správnými doplňky i elegantní kousek. Důkaz? Třeba tyhle slavné dámy! Tip: Jak vybrat dámské kraťasy podle postavy?

Vévodkyně Meghan a double denim

Foto: Profimedia.cz

S módou si vévodkyně Meghan rozhodně rozumí a skvěle si poradila i v tomto případěFoto: Profimedia.cz

Loni šla vévodkyně Meghan podpořit svého manžela prince Harryho na zápas v pólu v Santa Barbaře. Je to sportovní událost, tak je jasné, že se hodil poněkud ležérnější outfit. Volnější džínové šortky tak byly rozhodně skvělá volba, a protože double denim je už nějaký ten čas opět v kurzu, parádní byla i o odstín světlejší denimová košile. Ležérní, pohodlné, vzdušné, ale zároveň zatraceně stylové!

Takový model pak můžete doplnit v podstatě jakoukoli obuví: hodí se kecky, plátěnky, espadrilky, ale když je opravdu vedro, pak jsou ideální lehounké sandálky. Třeba v hnědé barvě, která denimu rozhodně sluší.

Foto: Archiv firem

Zleva: Šortky Pepe Jeans, 769 Kč, prodává Answear. Šortky Liu Jo, 1 839 Kč, prodává ModivoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Košile Mango, 899 Kč. Sluneční brýle H&M, 299 KčFoto: Archiv firem

Ashley Roberts a ležérní elegance

Foto: Neil Mockford/GC Images - GettyImages.com

Ashley Roberts platí za módní ikonu a důkazem je v podstatě vše, co si oblékneFoto: Neil Mockford/GC Images - GettyImages.com

Americká zpěvačka a televizní osobnost Ashley Roberts si v módě libuje, vydobyla si pověst módní ikony a rozhodně stojí za to se u ní inspirovat. Basic tílko, k tomu relativně sportovní šortky téže barvy a tenisky – to je klasický volnočasový model ve sportovním duchu, který se hodí třeba na výlet do přírody či na cestu k rybníku.

A když si k tomu vezmete vzdušné oversized sako, příjemný městský model je na světě. Můžete tak směle vyrazit na jakékoli pochůzky, nákupy, na večerní drink, do kina…

Foto: Archiv firem

Zleva: Šortky Reserved, 459 Kč. Šortky Bonprix, 329 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sako H&M, 499 Kč. Tenisky New Balance, 1 649 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Ashley Graham křivky neskrývá

Foto: MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images - GettyImages.com

Plus size modelka Ashley Graham svoje křivky nosí s hrdostíFoto: MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images - GettyImages.com

Máte pocit, že když nemáte zrovna velikost S a vaše křivky jsou vyloženě ženské, nejsou šortky nebo kraťasy nic pro vás? Omyl! Podívejte se na plus size modelku Ashley Graham, která se nebojí obléct ani krátké legíny a doplnit je vzdušnou barevnou košilí.

I toto je super outfit na běžné pochůzky po městě, na dovolenou nebo třeba na výlet. A už je jen na vás, zda je doplníte elegantními pantoflíčky na podpatku jako slavná dáma, které opticky prodlouží postavu, nebo sáhnete po sportovnějších botkách.

Foto: Archiv firem

Zleva: Šortky Astratex, 389 Kč. Šortky Calzedonia, 579 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Košile DeFacto, 590 Kč, prodává Zalando. Pantoflíčky Le Ger, 1 749 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Gigi Hadid a tříčtvrteční capri kalhoty

Foto: Gotham/GC Images - GettyImages.com

Gigi Hadid v tak trochu retro modelu, který je opět v móděFoto: Gotham/GC Images - GettyImages.com

Plísňáče ve zkráceném capri střihu? To je tak trochu módní retro. Jenže je obecně známo, že módní trendy se opakovaně vracejí na výsluní, takže proč ne. A americká modelka Gigi Hadid rozhodně říká ano.

Zkrácené džíny nebo prodloužené šortky, říkejte tomu, jak chcete… Jsou to zkrátka tříčtvrteční kalhoty a jsou ideální pro ženy, kterým se do vyloženě krátkých délek jednoduše nechce. Jak vidíte, pak už stačí opravdu málo: černé tílko a naprosto klasické černé lodičky. A model, v němž můžete do práce, do kina, ale klidně i na rande, je na světě.

Foto: Archiv firem

Zleva: Krátké kalhoty Bonprix, 649 Kč. Krátké kalhoty Zabaione, 999 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Lodičky Only, 809 Kč, prodává Zoot. Tílko Zara, 219 KčFoto: Archiv firem

V létě je potřeba chránit před sluncem nejen pokožku, ale samozřejmě i oči. Sluneční brýle podle módních ikon: Heidi Klum miluje kulaté, Jennifer Lawrence nosí ovál

Načítám