Hlavní obsah

Lilibet je rok a konečně poznala širší rodinu. Které další slavné děti v této době slaví narozeniny?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jméno dostala po královně Velké Británie a po královně lidských srdcí. Lilibet Diana, dcera vévodkyně Meghan a prince Harryho, dnes slaví první narozeniny. Kteří další slavní rodiče chystají v této krásné roční době narozeninové party pro své nejmenší?

Článek

Holčička, která dnes slaví první narozeniny, má napůl královskou a napůl „hollywoodskou“ krev. Táta princ, máma herečka... Jednou se o téhle slečně natočí přinejmenším seriál.

S kým malá Lilibet oslaví první narozeniny? Ač už se zdálo, že se to nestane, rodiče ji přijeli ukázat do Británie, protože byli pozváni na oslavy královnina vzácného výročí. Konečně tak poznala celou britskou rodinu: prababičku, dědu Charlese, strýce Wiliama s tetou a jejich dětmi.

Víte, kterým slavným rodičům se také narodily děti před rokem či dvěma a je dost možné, že některé bude Lilibet zvát na svoje narozeninové oslavy – anebo třeba ony ji?

Elliot Rowena Adams (1)

Maminka malé oslavenkyně se proslavila seriálem Kravaťáci (2011–19) a jejím hereckým kolegou byl Patrick J. Adams (40). Štáb se během natáčení v Kanadě velmi spřátelil, a mnozí jeho členové proto byli mezi hosty pozvanými na královskou svatbu v roce 2018. A vloni 15. května přivítal seriálový právník na svět svou druhou dceru – Elliot Rowenu. S Troian Bellisario (36), herečkou známou ze seriálu Prolhané krásky (2010–17), mají už Auroru, která se narodila v říjnu 2018.

Foto: Profimedia.cz

Herecký pár patří k rodičům, kteří potomky nesdílejí veřejně, a když, tak jim zakrývají obličej. Na fotce jsou s malou Aurorou, snímky mladší Elliot nejsou dostupnéFoto: Profimedia.cz

Laurie McGregor (11 měsíců)

Vloni 26. června se narodil malý Laurie. Jeho táta Ewan McGregor (51) je velká filmová hvězda a jeho máma Mary Elizabeth Winstead (37) zazářila v mysteriózním thrilleru Ulice Cloverfield 10 (2016). Poznali se při natáčení kultovního seriálu Fargo (2014–20) a letos se vzali.

Zprávu o bráškovi vypustila do světa tatínkova nejstarší dcera z prvního manželství Clara (26) a vřele ho přivítala na světě. Zdá se tedy, že překonala zášť, kterou k otcově nové ženě zpočátku cítila, a veřejně ji nazvala odpadem. Zda mu blahopřála i bývalá manželka, s níž během rozvodu svedl náročnou bitvu o majetek, není známo.

Foto: Profimedia.cz

Během rozvodu s první manželkou Eve Mavrakis (55), s níž žil déle než 20 let a mají spolu čtyři děti, přišel herec o dost peněz, ale zdá se, že na spokojenosti mu to neubraloFoto: Profimedia.cz

Daniella Varsano (11 měsíců)

Potřetí se vloni 29. června stala maminkou i Wonder Woman (2017), izraelská herečka Gal Gadot (37). S manželem, holandským podnikatelem Yaronem Varsanem (47), tak mají hned tři holčičky: Mayu, Almu a Daniellu. Herečka přiznala, že během těhotenství byla jedno velké slzavé údolí a dojalo ji naprosto všechno. A o porodu prohlásila, že by nejraději rodila každý týden – i když uznává, že s epidurálem není porod ani zdaleka tolik bolestivý jako bez něj.

Foto: Profimedia.cz

Wonder Woman má krásnou rodinuFoto: Profimedia.cz

Thunder a Saint Leo Boltovi (1)

Jamajský sprinter a držitel tří světových rekordů Usain Bolt (35) se stal poprvé otcem před dvěma lety – 16. května. Dcerku Olympii porodila jeho dlouholetá partnerka Kasi Bennett (32). A sportovec dal ihned najevo, že bude příšerný tchán: varoval všechny případné nápadníky, aby si na něj dali pozor. A je pravda, že jemu utéct nebude jen tak snadné. Vloni v červnu se pak pyšný tatínek pochlubil snímkem pětičlenné rodiny – narodila se jim totiž dvojčata, kluci Thunder a Saint Leo.

Foto: Profimedia.cz

Před rokem slavila Olympia první narozeniny a brzy se jí narodili hned dva bráchovéFoto: Profimedia.cz

Olivia Wozniacki Lee (11 měsíců)

Caroline Wozniacki (31), bývalá světová tenisová jednička, a americký basketbalista David Lee (39) měli velkou svatbu v roce 2019 a nevěstě šla za družičku soupeřka a kamarádka Serena Williams (40). Kariéru ukončila dánská tenistka v lednu 2020 a otevřeně hovořila i o svém boji s revmatoidní artritidou. Loni 11. června se stali sympatičtí sportovci poprvé rodiči a k dcerce Olivii jim gratulovali fanoušci z celého světa.

Foto: Profimedia.cz

Sportovní pár považuje narození dcery za jeden z největších životních úspěchůFoto: Profimedia.cz

Hart Williams Kail (1)

Když se řekne Michelle Williams (41), někdo ihned vyhrkne Dawsonův svět (1998–2003) a jiný k tomu dodá vdova po Heathu Ledgerovi. Ale úspěšná filmová herečka dávno nechala seriálovou Jen Lindley za sebou a na svém kontě má spoustu charakterních rolí. A nezanevřela ani na muže. Jejím současným manželem je divadelní režisér Thomas Kail (44). V červnu 2020 se jim narodil syn Hart a nyní jsou znovu v očekávání. Z rozrůstající se rodiny se raduje i Williamsové dcera Matilda Ledger (16).

Foto: Profimedia.cz

Manželé si užívají malého synka a těší se na další přírůstek do rodinyFoto: Profimedia.cz

Tobias Leitgeb (11 měsíců)

Nikol Leitgeb (35), rodným jménem Štíbrová, se proslavila díky seriálu Pojišťovna štěstí (2004–10), dnes platí za jednu z nejvlivnějších osobností na českém Instagramu. Jejím manželem je Petr Leitgeb (35) a vloni 16. června se jim narodil syn Tobias, kterému ovšem maminka neřekne jinak než Mauglí.

A jestli má někdo jisté, že s malým Tobiasem oslaví jeho narozeniny, je to dcera Martiny Pártlové (43) Stella: narodila se totiž ve stejný den a ve stejné porodnici a její maminka je jednou z nejbližších kamarádek Nikol Leitgeb – obě jsou součástí komediálního tria 3 v 1.

Foto: Profimedia.cz

Nikol Leitgeb své dva syny Mathiase (4) a Tobiase neskrývá a její fanoušci je milujíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám