Hlavní obsah

Slavná miminka roku 2021: Komu se narodila?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Rok 2021 byl bohatý na porody slavných osobností, a to jak českých, tak zahraničních. Které slavné maminky se letos staly prvorodičkami a které už na základě předchozí zkušenosti věděly, do čeho jdou?

Článek

Miminkám celebrit je vždy věnovaná velká pozornost. Každý chce vědět, jak vypadají a také jaké dostaly jméno. Připomeňte si některé slavné matky, které v roce 2021 porodily.

Nikol Leitgeb (35)

V červnu přivedla česká herečka a influencerka na svět vlasatého klučíka, který dostal jméno Tobias, ale rodiče mu přezdívají Mauglí. Měsíc před porodem se herečka stihla vdát za cukráře Petra Leitgeba. Ze vztahu s Martinem Kynclem už má čtyřletého syna Mathiase, kterému říká kvůli jeho pozitivnímu přístupu k životu Radovan. Rodinka, která se hojně prezentuje na Instagramu, vypadá nadmíru spokojeně.

Foto: Profimedia.cz

Rodiče říkají vlasatému synkovi MauglíFoto: Profimedia.cz

Martina Pártlová (42)

Ve stejný den jako Nikol Leitgeb porodila i její kamarádka a rovněž členka vtipného tria 3v1. Obě ženy podstoupily císařský řez a potom spolu dokonce ležely na jednom pokoji. Otcem půlroční Stelly je hudebník Josef Vařeka (28). Roli matky si zpěvačka užívá a ze své dcery je prý úplně vedle. Od ostatních matek si ale na sociálních sítích vyslechla i kritiku – vyčítaly jí nejen porod císařským řezem a vyšší věk, ale třeba i pořízení elektrického kočárku.

Foto: Profimedia.cz

Martina Pártlová se stala maminkou poprvéFoto: Profimedia.cz

Monika Leová (30)

V dubnu se nové role matky zhostila česká moderátorka a modelka, která přivedla na svět více než čtyři kila vážící dceru Miu. Porod prý dal moderátorce pořádně zabrat a zážitky z něj následně sdílela na svém Instagramu. Rozepsala se o velkých bolestech, kterými trpěla, a zmínila i nutnost provedení nástřihu – ten byl ale proveden během kontrakce, takže ho prý vůbec necítila. Následné šití bylo proti samotnému porodu prkotinou. Uvedla také, že se jí tímto zážitkem posunul práh bolesti. Se svěřováním se široké veřejnosti rozhodně nemá problém.

Foto: Profimedia.cz

Monika Leová popsala na síti svůj porod poměrně detailněFoto: Profimedia.cz

Meghan Markle (40)

Mezi dvojnásobné matky se v červnu zařadila manželka prince Harryho (37) a malému Archiemu (2) přibyla sestřička. Holčičce dali rodiče jméno Lilibet Diana, kterým uctili jak Harryho zesnulou matku princeznu Dianu (✝36), tak britskou královnu Alžbětu II (95). Lilibet je totiž její osobní přezdívkou. Se dvěma dětmi je prý rodina kompletní, další potomky nechtějí. Proč? Kvůli ekologii, aby příliš nezatěžovali planetu.

Foto: Profimedia.cz

V nedávném rozhovoru Meghan prozradila, že se dceři prořezávají zoubky, takže prožívají náročné obdobíFoto: Profimedia.cz

Lela Ceterová (32)

Slovenská modelka a snoubenka zápasníka Karla Vémoly (36) porodila před pár týdny syna. Dostal jméno Rocky podle filmového boxera Sylvestera Stalloneho (75). Těhotenství ovšem provázely komplikace a chlapeček přišel na svět císařským řezem. A aby té smůly nebylo málo, pár hodin před porodem měla modelka pozitivní test na covid-19. Naštěstí vše dobře dopadlo. Doma už má pár dvouletou dceru Lili.

Foto: Profimedia.cz

I v pokročilém stádiu těhotenství vyrážela Lela Ceterová na společenské akceFoto: Profimedia.cz

Petra Hřebíčková (42)

V srpnu porodila česká herečka dceru Mariannu. K chlapcům Šimonovi (6) a Mikuláši (4) tedy přibyla sestřička. Narození holčičky se herečce podařilo několik týdnů tajit, pak se s ním sama pochlubila na sociálních sítích. Přestože je trojnásobnou maminkou, jako patnáctileté jí gynekoložka prorokovala, že bude mít problém otěhotnět. To ji psychicky poznamenalo. Pomohl prý šaman, který jí kdysi řekl, že miminko už na ni čeká, jen ho musí pustit do svého života. Pouhé dva měsíce po porodu se herečka ukázala ve skvělé formě ve společnosti.

Foto: David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek/Czech News Center / CNC / Profimedia

Na premiéře filmu Zbožňovaný (2021)Foto: David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek/Czech News Center / CNC / Profimedia

Gal Gadot (36)

Trojnásobnou matkou se v červnu stala tato izraelská herečka, kterou můžete vidět ve filmové novince Red Notice (2021). Ke tříleté Maye a devítileté Almě přibyla další holčička, která dostala jméno Daniella. Novinku zveřejnila na svém Instagramu a v popisce k fotografii informovala, že nemůže být šťastnější, vděčnější, ale ani unavenější.

Foto: Profimedia.cz

Herečce nezůstala žádná poporodní kilaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám