Hlavní obsah

Pozdě, ale přece: Slavní a jejich instagramové příchody

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco některé celebrity byly na sociálních médiích jako doma snad od jejich vzniku, jiné se svou přítomností na sítích váhaly. Kdo se přidal později, ale naprosto pobláznil fanoušky?

Článek

Komunikaci s fanoušky mají celebrity tak trochu v popisu práce. Jedním z možných způsobů, jak o sobě zvýšit povědomí, jsou sociální sítě. Někteří herci sdílejí své soukromí rádi, jiní si ho více hlídají, ale většinou to považují i za svoji povinnost. Kdo se spuštěním Instagramu dlouho otálel?

Angelina Jolie (46)

Svůj první instagramový příspěvek zveřejnila americká herečka ke konci srpna letošního roku. Vzhledem k tomu, že působí jako zvláštní vyslankyně vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, chtěla mu prý dát hlubší význam. Podpořila prostřednictvím něj ženy a děti v Afghánistánu a trhla na Instagramu rekord. Během pouhých tří hodin nasbírala 2,1 milionu sledujících. Teď už jich má přes deset milionů.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie využívá sociální sítě k šíření dobraFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (52)

V roce 2019 všechny překvapila také další hollywoodská herečka. Když se přidala na Instagram, síť dokonce nápor nevydržela a zkolabovala. Prvním hereččiným příspěvkem byla společná fotografie s kolegy ze seriálu Přátelé (1994–2004), který se letos dočkal speciálního dílu. Selfie herečka pořídila u příležitosti odvysílání první epizody celosvětově populárního hitu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka zveřejňuje vtipné fotky, umí si ze sebe udělat legraciFoto: Profimedia.cz

Matthew Perry (52)

V roce 2020 se seriáloví nadšenci radovali podruhé. Na Instagram se totiž konečně připojil i představitel vtipálka Chandlera Binga. Propálila to na něj kolegyně Lisa Kudrow (58) alias Phoebe, která na svém profilu sdílela archivní snímek a v popisku herce na sociální síti přivítala. Komentáře se nezdržela ani Jennifer Aniston, která napsala: „Jé, Matty! Mohlo ti to trvat ještě dýl?“ Sám herec dal jako svůj první příspěvek video rozjásaného Chandlera Binga.

Foto: Profimedia.cz

Na herci se podepsal nejen zub času i jeho závislost na alkoholuFoto: Profimedia.cz

Rupert Grint (33)

Na čas si dal i britský herec a představitel zrzavého kouzelníka Rona Weasleyho v sérii o Harrym Potterovi. Své desetileté zpoždění, jak napsal, ovšem dohnal roztomilostí prvního snímku. Zveřejnil totiž fotku, na které chová svou dceru Wednesday (1). Tu v listopadu 2020 tímto způsobem poprvé představil veřejnosti. Anglického herce sleduje přes čtyři miliony lidí, ale moc aktivní není.

Foto: Profimedia.cz

Dceru herec ukázal jen zezaduFoto: Profimedia.cz

Charlotte Ella Gottová (15)

Také dcera zesnulého Českého slavíka na sebe strhla velkou pozornost. Na Instagram se přidala v únoru 2021 a publikovala tři fotky sebe samé v tričku a džínách. Sledující i z řad známých osobností jí začali naskakovat takřka okamžitě. Momentálně jich má 119 tisíc. Původní fotky už ovšem na profilu nemá. Nahradily je dva snímky ze srpna z dovolené v Itálii – na jednom se ohlíží přes rameno a na druhém je moře.

Foto: Profimedia.cz

Nedávno měl premiéru snímek Karel (2020) o jejím otci Karlu Gottovi (✝80)Foto: Profimedia.cz

 Jiří Langmajer (55)

Zádumčivého a kdysi často zakaboněného herce čekal na sociálních sítích asi málokdo, přesto se Jiří Langmajer na Instagram v roce 2020 těsně před Vánocemi připojil. U této příležitosti sdílel fotografie svých slavných filmových i divadelních rolí, mezi nimiž nechyběl třeba svobodník Kouba z filmu Copak je to za vojáka…(1987) v režii Petra Tučka (✝51). „Langoše“ sleduje přes sto tisíc lidí a herec přidává jednu fotku za druhou – je na nich sám, s manželkou Adélou Gondíkovou (48) nebo s jejich fenkou.

Foto: Profimedia.cz

Na Instagramu herec srší vtipemFoto: Profimedia.cz

Julia Roberts (54)

Váhala i americká herečka, která včera oslavila čtyřiapadesáté narozeniny. Svou úplně první fotku dala na Instagram v roce 2018. Šlo o snímek, na kterém leží s překříženýma nohama před stromem na trávě a široce se usmívá do objektivu. K tomu napsala jednoduše Ahoj a připojila obrázek sluníčka. Během chvíle nasbírala sto tisíce sledujících, dnes už jich má přes devět milionů.

Foto: Profimedia.cz

Herečka začala sdílet střípky ze soukromí i z práce poměrně pozděFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám